Jino_69 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Здравейте, Моята конфигурация е следната: CPU: AMD Athlon II X4 640 Processor RAM: Corsair 4096 MBytes DDRII (2х2) VIDEO: Palit NVIDIA GeForce 9800 GT - 512 MBytes POWER: Raptoxx RT 500 PSP Мисля за сменя видео картата. Моля за съвет какво да си избера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Не че искам да те разочаровам, но с тая конфигурация не знам дали има смисъл изобщо да ъпгрейдваш. Всичко над 7750 ще бъде доволно спънато и реално няма да можеш да го ползваш. 7750 е 200 лв и не знам дали тази цена влиза в бюджета ти, като тя е първата карта, която реално дава нещо над твоята сегашна. Това обаче съвсем на значи, че това, което дава оправдава 200 лв. А всичко над нея ще се представя на нейното ниво, заради процесора ти... сам си преценявай дали си струва да наливаш пари в конфигурацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 basten, не го отписвай напълно този атлон. Вярно, че не е нещо върховно, но все пак са четири ядра. Джино, добре е да споделиш колко пари можеш да заделиш, но според мен е добре да търсиш нещо втора ръка. За около 200 лева се намират 6850 и GTX460, които ще паснат добре на системата ти и ще се усети прираст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jino_69 Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 Благодаря за отговорите. Нямам определен лимит. Да кажем че до 200 лева ми звучи добре. В момента нямам проблеми с игрите които играя. Още сила никога не е излишна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.