echo Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Търся човек да шпаклова няколко квадрата на една от стените вкъщи. Става въпрос за 4-5 квадрата, предполагам 2-3 часа работа за опитен майстор. Аз я започнах, ама нещо шпакловката не ми се отдава, а и почти нямам свободно време. Ако някой се навие да драсне едно съобщение с номер за връзка и му звънкам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magelan Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Ако не е проблем и за да ти ползвам темата,тъкмо за това отворих раздела да пиша и аз..Та при мен става въпрос за 60-70квадрата спалня и коридор(за сега)Нека ми пишат оферти ако има майстори из тоя форум,Държа да е някой който е наясно със шпакловката,че аман от "майстори" Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Аз намерих момче тука от форума. Утре ще дойде да шпаклова. Ако искаш ще видя какво ще постигне при мене и ще ти дам номера му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 6, 2012 Author Share Posted August 6, 2012 Тъй, като така и не ми шпакловаха стената по една или друга причина офертата остава. ТЪРСЯ ЧОВЕК ДА ШПАКЛОВА ЕДНА МАЛКА СТЕНИЧКА (около 2-3-4 квадрата). В Пловдив съм до 10 август. Оттам нататък липсвам за десетина дни.... После пак търся човек за шпакловка. НЕ, намирам адвокат, НО не намирам шпакловчик Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Доживях да я видя шпаклована тази стена Темата е за ключе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_kills Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Magelan: 0876 44 65 43 ( ако имаш нужда обади се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.