Jump to content
BulForum.com

Prodavam sporten auspuh

Recommended Posts

хах не не вдига конете къвто и да е ауспуха :) тва ми хареса дай няква снимка или линк да видим заслужава ли си как изглежда ала бала?

хах не не вдига конете къвто и да е ауспуха :) тва ми хареса дай няква снимка или линк да видим заслужава ли си как изглежда ала бала?

:angry: gledaj si rabotata moge da ne razbiram no ima gyrneta koito vdigat s nqkolko konq ili magareta

Е, тук си в грешка! Вземи попрочети малко тук-там! Най-просто казано, колкото е по-малко съпротивлението на ауспуха, толкова по-бързо и по-цялостно се изпразват цилиндрите от изгорелите газове и се освобождава място за новопостъпваща горивна смес. И точно поради тази причина се "качват конете". От друга страна, ако изобщо махнем ауспуха, осигурявайки възможно най-малко съпротивление, се получава ефект на обратно засмукване, т.е. вместо горивна смес, се засмуква въздух през липсващия ауспух, което определено такова таковата на двигателя и респ. "сваля конете". Така че работата с ауспусите е много тънка! Обикновено при подмяна и настройка на изпускателната система се постига прираст от порядъка на 5%, като са възможни и аномалии! Най-често ефектът е почти единствено промяна в звука на автомобила (усилване на басите!), което пак си е ефектно! ;)

Марката не е Sport, а е NES SPORT (почти съм сигурен!). И тия гърнета са по 40-45лв. по магазините. :angry:

Auspuha e ziman predi godina i beshe dosta nad 150 leva . Sega mislq ,4e vyrvqt po 80-90 ako ne i pove4e. Sigurno neshto se byrkash.

Have you ever heard of Remus, for example?

Или казано на български има и ауспуси които "вдигат конете" демек повишават мощността и КПДто на двигателя. Специално Rеmus пък например имат разработки на цяла изпускателна система (трите гърнета + тръбите+разни турбини през тях), които повишават мощността и въртящия момент дори и на свръхтунинговани автомобили от вида на AMGта и М-ки.

ami ne '52, no dvigatelq e otzad...

Skoda Rapid, neshto takova:

M9990.jpg

weasel, ти къде живееш.

Тия шкоди са много яки и май няма да стане гърнето.

Не май а съм сигурен че няма да стане. Аз имах S100 а тя е по предния модел на твоя. Къв цвят ти е колата Червена и ли Бежава

Червена и ли Бежава

i dvete sa moi :)

samo che jyltata q udariha edni kelemeta i skoro nqma da e v dvijenie...

inache predniq model na rapid, ne e s100, a s110R, toest, tova koeto se vijda na snimkata pred chervenata

s100 105 120 sa normalnite vozila na firmata... s110r, garde i rapid sa malko po-druga klasa ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...