Jump to content
BulForum.com

45-дневна военна служба за всички младежи,

peja

Recommended Posts

Абсолютно си прав , обаче с новия закона за 27 години мен ме позабравиха , тамън още годинка и половина и откачам  :rolleyes:

Еми, честито, ама аз съм малко по-голям и си чакам повиквателната юни месец :cry

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply
По - голям от колко ???!?

Грешка, извинявай, бате :D . Обърках се. Ти си по-голям с 5 месеца:) Просто мислех, че щом още не си завършил, си по-малък, тъй като аз завърших вече:)

Aми и аз съм на същия хал.... ама начини се намират да я отложиш казармата , но въпроса е дали си струва....

Аз почвам сериозно да се чудя , за какво да се мотам още 3 години по университети с издухани професори ??? По добре 6 м. казарама.

Ама има и + и - . Май повече са минусите на казармата , ама ще се прижевее , никой не е умрял ,че е влязал.

А като гледам, тука колко ексзалтирани привържаници на казармата има ... може наистина да земем да научим нещо!

В което дълбоко се съмнявам , ама не зависи от мен :)

Грешка, извинявай, бате :D . Обърках се. Ти си по-голям с 5 месеца:) Просто мислех, че щом още не си завършил, си по-малък, тъй като аз завърших вече:)

Ами карай магистратура , аз мойта като я изкарам точно ставам на 27 и няколко месеца и мога да ме хванат за .... :sayjin :punk :P

Ами карай магистратура , аз мойта като я изкарам точно ставам на 27 и няколко месеца и мога да ме хванат за ....  :sayjin  :punk  :P

Вече съм магистър :P Може да пробвам да запиша второ висше,ама преди юни няма как да почна :cry

П.п. Спирам да мърморя вече. Проблемът си е само мой :rolleyes:

DOJD.jpg

Дъвчем темата от хиляди години и никой нищо смислено не каза.Още повече, че този проект е вече отхвърлен. ;)

Тъпо е да учите само за да отървете казармата. Просто не е мъжка постъпка.

Бахти и изказването и като не отида в казарма не съм мъж ли ... Защо трябва да си губя времето с тъпотии , като през това време мога да правя далече по приятни неща и ще уча и ще се разтакавам на воля пък който иска да ходи в казармата .... :punk

P.S И да дойдем на финасовата страна на въпроса , средно аритметично ти го смятам , за 6 месеца , ако средно на месец ти се падат по 400 лв. губиш 2400 лева с тази си своя разходка до казармата ... пфффффффф :sayjin

DOJD.jpg

Дъвчем темата от хиляди години и никой нищо смислено не каза.Още повече, че този проект е вече отхвърлен. ;)

Еми, айде кажи нещо смислено ти де! В тва магаренце не виждам нищо умно, а и се изтърка ми се струва:)

И чети по-внимателно- сам казах, че спирам да коментирам засега. Ако не беше се намесил, нямаше да го направя.

Нещо ми се струва, че съм те настъпил по мазолчето.Я разгледай темата да ми видиш постовете.И прецени чии постове са безсмислени. :)

Бахти и изказването и като не отида в казарма не съм мъж ли ... Защо трябва да си губя времето с тъпотии , като през това време мога да правя далече по приятни неща и ще уча и ще се разтакавам на воля пък който иска да ходи в казармата ....  :punk

P.S И да дойдем на финасовата страна на въпроса , средно аритметично ти го смятам , за 6 месеца , ако средно на месец ти се падат по 400 лв. губиш 2400 лева с тази си своя разходка до казармата ... пфффффффф  :sayjin

Не че не си мъж. Глупаво е да се запишеш само и само да отървеш 6 или 9 месеца, а не заради самото учене. Финансовата страна ми е ясна, ще загубя доста повече, ако отида. Но просто така мисля.

Ами да ти кажа глупаво или не , но много мои колеги които завършват сега , а те са на по 22 - 23 години , точно това правят , защото никой не вижда смисъл да влиза в казармата . Аз лично не съм го разтакавал , просто смених 3 университета , нали съм си умничък :punk :rolleyes:

Ами да ти кажа глупаво или не , но много мои колеги които завършват сега , а те са на по 22 - 23 години , точно това правят , защото никой не вижда смисъл да влиза в казармата . Аз лично не съм го разтакавал , просто смених 3 университета , нали съм си умничък  :punk  :rolleyes:

И 55 университета да смениш следва неизбежното, а именно КАЗАРМАТА. Няма нищо страшно там не ядат хора :devil , колкото повече отлагаш толкова по зле :)

колкото повече отлагаш толкова по зле  :)

Що така мислиш, наборе? :blink:

Не визирам никои специално , но според моите наблюдения , който е бил в казармата задължително разправя колко е прекрасно там и всеки който не е отишъл... не е нищо и няма да излезе нищо от него , ще пропадне и т.н. бла бла бла бла.

Това е няква много здрава завист към хората, които са намерили начин ( неказвам дали той е глупав или не) да се отърват , а да не говорим , за по-малките тук които въобще няма да стъпят там...

Още един път пояснявам , че не се заяждам и не визирам никого! Да няма погрешно разбрали! :)

Що така мислиш, наборе? :blink:

Защото хората които са над 20 години влезнали там са малко и се забелязват веднага. Особено висшистите. За това и най-много гърч се отделя и на тях. :bgrin: Макар че по-нататъй може да ги направят и писари или да правят някаква айляшка работа за командира на подделението или някой друг, но вечерта няма къде да избягат защото спят заедно с другите, а пък то е ясно че другите ще завиждат, особено старите войници и ще си му обръщат по малко внимание вечер (не говоря за перверзии, а за извращения. Има разлика :) )
Не визирам никои специално , но според моите наблюдения , който е бил в казармата задължително разправя колко е прекрасно там и всеки който не е отишъл... не е нищо и няма да излезе нищо от него , ще пропадне и т.н. бла бла бла бла.

Това е няква много здрава завист към хората, които са намерили начин ( неказвам дали той е глупав или не) да се отърват , а да не говорим , за по-малките тук които въобще няма да стъпят там...

Още един път пояснявам , че не се заяждам и не визирам никого! Да няма погрешно разбрали! :)

Ами и аз смятам, че всеки мъж трябва да мине казармата. Там се научават доста неща, които ще са ти полезни в живота и толкова лесно няма да ги разбереш ако не си минал казарма, освен живота ти ако не прилича на такъв. И зависи къде отидеш. Не на всякъде е прекрасно. ;) Особено ако си жандармерия. :cry

Ами и аз смятам, че всеки мъж трябва да мине казармата. Там се научават доста неща, които ще са ти полезни в живота и толкова лесно няма да ги разбереш ако не си минал казарма, освен живота ти ако не прилича на такъв. И зависи къде отидеш. Не на всякъде е прекрасно. ;) Особено ако си жандармерия. :cry

Колега хайде кажи ми сега какво може да се научи в казармата , само за справка , баща ми беше 25 години в казарма от които сигурно 15 е бил командир и ала бала та имам информация от първа ръка какво може да се научи и какво не . И самия факт , че самият той е против примерно аз да ходя в казарма може би ще отговори на всичките защитници на това обществено благо.

Нещо ми се струва, че съм те настъпил по мазолчето.Я разгледай темата да ми видиш постовете.И прецени чии постове са безсмислени. :)

Абе, интелигентно момче изглеждаш,ама не разбираш за какво иде реч :blink: - ти какъв си, че да преценяваш кой кога говори безсмислени неща и кой не говори? Форумът не е твой, нали го осъзнаваш тва? Има си администратори, които си вършат работата съвестно и могат да трият безсмислените постове. Ти не си от тях мисля, така че няма нужда да даваш оценки на мненията на другите и да казваш чии мнения са смислени. :D Човек остава с впечатлението, че само шариш от тема на тема и се чудиш къде да постнеш любимото си магаренце. Еми, извинявай, ама това си е дразнещо! Остави всеки да си говори свободно във форума, а ако някой прекали, си има кой да го накаже.

Просто го приеми като съвет:)

Абе, интелигентно момче изглеждаш,ама не разбираш за какво иде реч :blink: Просто го приеми като съвет:)

Приемам го.

Edit:С правилно впечатление остава човек.

Edit2: Сега кажи, че само аз съм модератор в "Скаутство", и че това не е правилно. ;) Ще се съглася,къде ще ходя.

Колега хайде кажи ми сега какво може да се научи в казармата , само за справка , баща ми беше 25 години в казарма от които сигурно 15 е бил командир и ала бала та имам информация от първа ръка какво може да се научи и какво не . И самия факт , че самият той е против примерно аз да ходя в казарма може би ще отговори на всичките защитници на това обществено благо.

Е, не казвам че трябва да прекараш там 25 години. И 9 месеца са достатъчни, дори и 6. :) Баща ти не иска да те пуска защото знае какво ги правят висшистите там старите войници. ;) Може би това което можеш да научиш там е как най-добре да манипулираш хората и как да скатаваш най-добре от работа и че не всичко е купон. Е, може би второто не е едно от най-добрите неща които може да научиш. Там по-скоро се изгражда характера. Нали знаеш приказката: "влезна в затвора и го направиха човек". :)

А бе, който може да се спасява, да го прави. Особено за висшистите е препоръчително. Никой до сега не е умрял, защото не е бил в казармата. Поне до сега не са изтъквали такава причина. :bgrin: Ако пък стане само 45 дена ще е гот. Няма да има стари войници и ще си мине времето неусетно. В новобранския център е най-големия кеф.

абе, не четете ли?

не просто 45 дни а 20 до 40 дни всяка година?!

колко години тва никой не го споменава, а дали ще се счита за отпуска или за платено работно време никой не споменава. кой работодател ще те търпи да му зачезваш по месец - два годишно?

а освен тва съм против половата дискриминация - да въведат задължителна военна повинност и за жените. Хем няма да е толкоз скучно в казармата  :punk

Аиде сега и жените да влизат в казармата!?!Какви са тези идеи от теб,само това остава.Едно нещо гадно трябва да направите мъжете и за него ще мрънкате :) По-добре да махнат задължителната казарма,а нас жените не ни закачайте!

По-добре да махнат задължителната казарма,а нас жените не ни закачайте!

Aз съм навит, ама не мога да не закачам жените :P

Е това са тъпотии :angry1 Нито за 45 дни ,нито за 6 месеца ще станеш добре подготвен войник,Само нерви и за теб и за военните :bgrin: Така че, да се минава на професионална армия и стига с тези простотии :pirate А жените в Българската армия са една голяма недомислица :angry1 :sick Не знам как е по света ,ама тук нито са войници ,нито са жени.Като искат да се правят на мъже да застават наравно с мъжете,а не да заемат места и после някой друг да им върши и тяхната работа ,а те да си клатят по цял ден краката и други неща :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Т а на въпроса ,професионална армия и стига глупости

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...