kadaffi Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 чисто нов ! пълен комплект ! без гаранция ! кодиран към чужд оператор ! цена: 779 лв заб.: ТЕЛЕФОНЪТ Е БЯЛ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_char Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Заключен ли е, кутията отваряна ли е, защо е без гаранция, да не е от чужбина? Отговори ми, телефона ме интересува. Ако се договорим за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Заключен ли е, кутията отваряна ли е, защо е без гаранция, да не е от чужбина? Отговори ми, телефона ме интересува. Ако се договорим за цената. от чужбина е да, най-вероятно е заключен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 от чужбина е да, най-вероятно е заключен. цена: 750 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 цена: 750 лв. нова цена: 725 лв. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.