Jump to content
BulForum.com

Търся видеокарта втора употреба за около 300лв

Recommended Posts

Наскоро си продадох видеокартата Sapphire Radeon HD6790 и сега си мисля да купя нещо от рода на NVidia GeForce GTX560. Ако може някой да ми препоръча втора употреба такава или с подобна производителност видеокарта за около 300лв. Благодаря предварително.

Тео, че тя нова си е 300 лева - GTX560. Иначе до 300 лева и малко над може да си намериш 6950 1/2GB втора ръка. Имал съм такава карта и бях доволен от нея - доста по-силна е от предишната ти 6790-ка и е с около 15-20% по-бърза от 560-ката.

Благодаря за отговора, но търся за 300лв нещо малко по-мощно и само на nVIDIA, заради PhysX и може би 3D Vision някой път да ми трябва. Бяха ми предложили по-мощна версия на GTX560 - Asus GTX560 DirectCU за 240лв, но в последния момент се отказаха да я продават и аз останах без видеокарта. За сега съм намерил за 350лв и GTX570, но не съм събрал толкова пари. Затова писах 300лв като ориентировачно, за някоя по-мощна версия, но нямах време да напиша всичко. Все пак благодаря за отговора :)

GTX570 за 350 лева си е много добра оферта. Събери парите и я взимай, хич не се чуди. И имай предвид, че GTX560 е малко по-силна от GTX460, която вече е леко стара карта - имам две такива вкъщи и вързани в SLI се представят чудесно, но поотделно изнемогват в някои игри. Ако ще търсиш GTX560, гледай отзад да има "TI", защото това е доста по-бързия модел на 560-ките. И ето ти един полезен сайт, чрез който можеш да сравняваш картите по това как се представят.

Благодаря много. И аз си мисля да я вземам, обаче толкова пари ще имам може би другия месец, а няма от кой да взема на заем. Лошото е, че не знам дали до тогава ще се продава, може някой да я купи, затова търся нещо такова. Да се надявам, че никой няма да я купи до тогава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...