DenisBeljata Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Здравейте, Преди години направих легло за синът ми, и поради липса на място в жилището, леглото трябваше да е "на 2-рия етаж". За направата му съм използвал само качествен материал /сух чам/ формован, шлайфан и лакиран, и една плоскост ПДЧ /за "дъно" и задна стена/. Тогава все още се продаваха дюшеци и затова леглото е с дюшек. Реално е ползвано като легло около 4-5 години. От тогава насам го ползва 1 път на 3-4 месеца котаракът да спи на високо. Единствено лека надраскано е едно от стъпалата, от което се засилва да се качва (вижда се на снимката)... Може да се оправи за 15 мин с една шкурка... Конструкцията е изключително сериозна, аз съм се качвал на него (бях 95-96 кг. тогава)! Подсилено е с "ъгли" както самото легло, така и стълбата! Спалнята ми стои отдолу под леглото за икономия на пространство. (на снимките се вижда таблата на спалнята) И никога не съм се притеснявал кой спи отгоре над главата ми! Размерите се виждат на първата снимка. "Махнах" плакатите от стената, за да е по-видимо леглото. Леглото е подходящо за постоянно ползване от човек с височина до 1.70м и тегло до около 60-65 кг. Идеята на долния "рафт" беше да може да се доработи с един обикновен плот за бюро или да може да се поставят под / над него шкафове и / или гардероб. Понеже е безсмислено да стои и да събира прахоляк, решихме да го продадем. Разгледах сайтовете за мебели, но понеже моето съм си го мислил / конструирал сам, няма как да намеря подобно. Цената която смятам че е разумна е 150 лева. В нея влиза и разглобяване до степен да може да се транспортира (мести по коридорите). При интерес - допълнителни снимки или оглед на място. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 140 140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 130 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.