rubikon Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Телефона е оригинален пълен пакет със оригиналните зарядно, слушалки, USB кабел, 2-та броя HDMI кабела, силиконов протектор и оставаща гаранция година и 1 месец. Телефона работи перфектно със всичките оператори без никакви забележки по работата с него и батерията. В момента е с операциона система Анна но разбирасе може да е смените не Белле. GPS е свален и работи без проблем. Единствено е лепен долу в левият ъгъл както се вижда на снимката НО НЕ Е ИЗПУСКАН. Други забележки по външния вид няма нито една драскотина. Коментар по цената само на място! Цена: 250 лева За контакт 0899 89 48 48 Nokia snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Това не е ли същия телефон? Интересува ме офертата, но искам да знам, защо беше продаден, а сега пак е у теб и го продаваш за 100лв. отдолу?И защо е лепен? Някои телефони от този модел имат някакъв бъг и понякога не могат да се включат или изключат, което може да се прояви и след 1 година - този имал ли е такива проблеми? И последно - има ли опция ако се установи някакъв проблем да се върне телефона в рамките, примерно, на 3 дена? Ако искаш ми отговори на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 моля да ми се обаждате ако имате въпроси или да идвате на място да го видите Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Нова цена 230 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.