Altavia Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Здравейте имам проблем с лаптопа си Acer aspire 6920g от едно известно време започна сам да се изключва, имам предвид да загасва все едно гася телевизор , от раз, след което се стартира. Правих какви ли не тестове , на паметта на хард диска , на видеото , температурите според евереста са в рамките на нормалните, днес го разглобих , почистих и смених пастата , след това го преинсталирах , НО въпреки всичко проблема пак се появи . по принцип загасва когато си иска , няма определено време или нещо специално да се прави за някакво натоварване не знам вече какво да направя , ако някой знае да ми даде някакъв съвет Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD fen Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Здравей.На мене на стария компютър беше същия проблем и накрая се оказа от високите температури северния мост се беше спукал но въпреки това си върви и гасне и сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.