Jump to content
BulForum.com

Продавам мини USB хладилник

Recommended Posts

Продаден

Хладилничето се захранва от USB-то на компютъра било то лаптоп или настолен, като може да охлажда и затопля. Ползван е около месец и половина, но не се задържам много в офиса и ми става излишен. Състояние - като ново.

Намира се в Пловдив за връзка 0898 978087, скайп: todor_transporter и на ЛС.

Линк за цена нов: http://www.umnineshta.bg/catalog/USB_hladilnik.html

Цена 35 лв.

Реални снимки:

image-C46F_50065964.jpg

image-BA9E_50065964.jpg

image-D21A_50065964.jpg

image-D06B_50065964.jpg

ако не беше показал линк с цена(в случая 63 лв.), изобщо нямаше да пиша, ама човек няма как да не се издразни, когато някой тръгва да показва тенденциозно само от едно място колко струва това, което продава ....

http://www.dealextreme.com/p/usb-mini-cooling-fridge-7340

Да, но поръчката от този сайт крие много рискове и не всеки може, желае или знае как да поръчва от подобни китайски сайтове. Съвсем друго е когато можеш да се видиш очи в очи с продавача, да видиш и пробваш стоката и ако ти хареса тогава да я закупиш и моля да пишат само заинтересовани!!!

Да, но поръчката от този сайт крие много рискове и не всеки може, желае или знае как да поръчва от подобни китайски сайтове. Съвсем друго е когато можеш да се видиш очи в очи с продавача, да видиш и пробваш стоката и ако ти хареса тогава да я закупиш и моля да пишат само заинтересовани!!!

Отчасти си прав, но отчасти и не си - въпрос на гледна точка. Поръчката от DX не крие почти никакви рискове, особено когато си платил през Пейпал. Известен риск би могло да има ако получиш развален продукт, защото ситуацията би могла да се усложни ако трябва да изпращаш обратно продукта (при по-скъпите стоки) и съответно да си поемеш разходите по изпращането.

От друга страна, за последните няколко години съм свидетел на сделки в този форум, осъществени, както се изразяваш, "очи в очи" и които въпреки пряката връзка между продавач и купувач, са се оказвали доста рискови сделки или направо да си го кажем - провалени сделки (справка: темата за коментиране проблемите в раздела).

Така че...нека всеки си преценя откъде да пазарува и колко ще рискува при дадена сделка.

Отчасти си прав, но отчасти и не си - въпрос на гледна точка. Поръчката от DX не крие почти никакви рискове, особено когато си платил през Пейпал. Известен риск би могло да има ако получиш развален продукт, защото ситуацията би могла да се усложни ако трябва да изпращаш обратно продукта (при по-скъпите стоки) и съответно да си поемеш разходите по изпращането.

От друга страна, за последните няколко години съм свидетел на сделки в този форум, осъществени, както се изразяваш, "очи в очи" и които въпреки пряката връзка между продавач и купувач, са се оказвали доста рискови сделки или направо да си го кажем - провалени сделки (справка: темата за коментиране проблемите в раздела).

Така че...нека всеки си преценя откъде да пазарува и колко ще рискува при дадена сделка.

Напълно съм съгласен и затова мисля че постът на "samkijot" е излишен. А и всеки може да "бръкне" в интернет и да си свери цените!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...