Runner Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Трябва ми оригинален преходник, който идва с видео картите на Ати - Мъжки DVI към женски HMDI. Причината е, че повечето, които се предлагат в момента на пазара, не пренасят звук. Аз съм си поръчал един, но ще дойде чак след около месец, а не ми се чака толкова, така че някой ако има подобно нещо и не му трябва, да каже цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Ако ти трябва това,се обади на телефона в подписа ми да се разберем или на ЛС.Цената му е 12 лева.Серийния номер е 6140063500G http://store.picbg.net/pubpic/EC/2E/64dd349f7fdcec2e.jpg http://store.picbg.net/pubpic/D7/BC/7af7d89de67ad7bc.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Рънъре, ти сигурен ли си, че през DVI можеш да изкараш звук? you can get sound only from hdmi to hdmi connection, dvi is display only connection Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Рънъре, ти сигурен ли си, че през DVI можеш да изкараш звук? Картите на ATI, които са с вграден аудио-контролер (от серия HD 2400 нагоре) изкарват. Аз съм с такава и към нея стандартно върви преходник DVI->HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Нека не обсъждаме в търговския раздел кое може и кое не - Runner беше пуснал тема в друг раздел...за дискусия, моля да се прехвърлите там. А иначе в Ибей тези преходници вървят около $4 и доколкото знам, той си е поръчал такъв, но не му се чака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Картите на ATI, които са с вграден аудио-контролер (от серия HD 2400 нагоре) изкарват. И аз съм с такава, но вместо TV out имам HDMI. Не знаех, че тези които нямат HDMI, може да имат вграден саунд. Извинявам се за спама, но той Рънъра ми е приятелче и няма да ми се разсърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Runner, разрових се и намерих оригинален, неразпечатан преходник. 5 лв. и е твой. Не мисля, че проблемът е заради преходника или кабела. Всеки би трябвало да ти свърши работа, защото аудиото няма къде да се изгуби. То върви в пакет с дигиталното изображение. Инсталиран ли е коректно драйверът за аудиото на картата? Настройвал ли си кое устройство да изкарва звука? или Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Имам такъв 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.