Godfather Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 А ма е нужна първоначална инвестиция, не много малка и поне три колчета (гъби, бутони, етц)Две такива устройства сложени на ширината на гаражната врата според мен са напълно достатъчни. https://youtu.be/mMkWzFTapIM ПП. В Алиекспрес това нещо китайско производство върви за $70. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Аз с очите си съм виждал как джиБ надкрачва или директно си сгазва такава скоба Силен ветЪр и див селяк, нищо не може ги запре! ...освен ако не е масивно и стоманено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 50 сантиметра го дават в изправено положение, демек половин метър. Иначе не знам колко е здраво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 (edited) 50 сантиметра го дават в изправено положение, демек половин метър. Иначе не знам колко е здраво. В неделя на Арапя гледах сеира на един с Тундра, как се опита да надкрачи една нашенска такава скоба.Леко обаче я позакачи със задния мост и докато се спре, онова изскърца и излезе барабар с анкерите П.п. Не останах да догледам развръзката на филма, че имах доста работа за вършене, пък и бирата ми се стопляше... П.п.2 А това от клипчето ми се струва откровено неселяко устойчиво. Edited July 10, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Абе то си е вярно, че от тоталната селящина няма спасение, ама все си мисля, че това китайче за $70 може бая поразии да направи на Тундра за $70,000. Та все си е от полза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Имах предвид, че скобата изскочи барабар с анкерите. Тундрата май изобщо и не усети, ама батката в нея бая попсува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 То и за Тундри има решение ама е цифра: http://taubulgaria.com/upload-files/images/products/T-Stop.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 паркомясто пред гараж не може да се очертае/наеме от общината. скачащите и запречващи неща - само на частния терен, т.е. се обезсмисля след като си има ролетна щора, или врата, или какво беше там. скоби на тротоара също не може да сложи, както и на пътя, ако въобще е път по регулация. все пак не е лошо да се говори с районното кметство за знаци поне/след съгласуване с КАТ и ге'ералния план за управление на трафикъ/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Може и още как - поредна дезинформация от сектора на дървениците. N-ти път! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 (edited) То и за Тундри има решение ама е цифра: http://taubulgaria.com/upload-files/images/products/T-Stop.jpg Те за това говорим! Масивна стомана, задвижвана от кулисен механизъм. Щот тука е замляно от екзотични джиБове и кви ли не търкала, дето масовата публика ги вижда само по списанията и специализираните предавания по ТВ-то. П.п. На скоро обаче ми се случи и прекрасно, русичко и младо създание, возещо си перфектното (според личните ми фантазии) задниче в чисто нов Ролс (циците и обаче бяха... Егати яките), да ми отстъпи предимство, с усмивка при това. Направо ми идеше после да и засека пътя и да и предложа една... Незабравима от към сенситивност вечер.... П.п.2 А златното Бентли, дето щеше да ме сгази на бариерата на марината на Динковите пък беше баш като за Стефчо. Направо го видях вътре как щрака с пръсти на противна чалга. Edited July 10, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 А случайно да знаеш на кой е Ролса с номер "С КККККК"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Наистина срещу селенията спирка няма. Пред офиса на камерата имаме записан МЛ как влачи бетонна саксия тип "леген" 10 метра, след което даде в другата посока и я подмина...... Та само такива стоманени изскачащи колчета могат да помогнат, да не ги отнесе някой, инак със сигурност някой Ганьо, ще ги пробва с Бугатито дали са достатъчно здрави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Чалгата е виновна...и 90-те години...хем се майтапя, хем не... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Може и още как - поредна дезинформация от сектора на дървениците. N-ти път! я дай снимка на едно такова, а?! очертано и със знак с номер на разрешението. пред гараж или вход за коли. много ми е важно. Наистина срещу селенията спирка няма. Пред офиса на камерата имаме записан МЛ как влачи бетонна саксия тип "леген" 10 метра, след което даде в другата посока и я подмина...... Та само такива стоманени изскачащи колчета могат да помогнат, да не ги отнесе някой, инак със сигурност някой Ганьо, ще ги пробва с Бугатито дали са достатъчно здрави... за хубавите изскачащи прегради са необходими стабилни и най-вече масивни основи, а те заемат доста обширно място под настилката. за разлика от раптор съм правил такива и в двата варианта: "колкото да мине" и "както трябва". не знам защо винаги е било на частен терен и се проверяваше на всеки етап по 10 пъти от геодезисти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Тъпанар на макс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 (edited) Пред Триумф-а на Лев Толстой: Иначе имаше още 5 метра назад и свободни места и вляво и вдясно и напред. Ама селяндура направи обратен завой в кръстовището и с маневри я нагъзи баш пред входа на магазина, да не се прекине от ходене. Edited July 30, 2018 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Идва ми идея за тъмна верига около дървото и истимаро за теглича... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Понеже това лято не карам много, респ. не снимам идиоти по пътя, ще си позволя да поместя едно кратко клипче от другаде, където един определено си е решил да мине през едно натоварено кръстовище с цената на множество нарушения... https://www.youtube.com/watch?v=JVXNBrL2l_8&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Мегадебил! Но и пешеходците са абсолютни малоумници...Аз щях да показвам как се дърпаха Панамера и Нисан ZR или какъвто е там тоя кошник на бул. България, но точно тоя клип е бил последния изтрит... Егати късмета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Достоен за отбелязване "лауреат": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 On 9/11/2020 at 12:20 PM, plameni said: Достоен за отбелязване "лауреат": Даже 3-ма (поне)... Абе тука коя лента е с предимство? От маркировката изглежда, че лявата се влива в дясната, но има знак преди това, че дясната се влива в лявата. Ето го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Добре ме подсетихте. Отдавна не бях снимал идиот, но тоя обра лаврите. Как реши да прави такъв обратен не знам. Просто нямам думи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 15, 2021 Author Share Posted April 15, 2021 1 hour ago, earache said: Даже 3-ма (поне)... Абе тука коя лента е с предимство? От маркировката изглежда, че лявата се влива в дясната, но има знак преди това, че дясната се влива в лявата. Ето го. В Бургас батките са с предимство. Черен жип с батка вътре е с мега предимство ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Днеска едно бургаско лайно дето не знае къде се да се отклони за ринг мола, щеше да ме отнесе... Тъпака искаше да влезне от тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Кофти... но самия Ринг мол и ИКЕА са доста зле измислени откъм инфраструктура и по-конкретно влизането от Пловдив. Трябваше да е някак през кръговото и отзад да се ходи до кръговото на лифта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts