plameni Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Не знам кога точно ще стане факт, но отдавна е предвидено по план и тази уличка да стане еднопосочна, което естествено би трябвало да елиминира задръстванията, които се получават сега (това само при допълнителното условие, че няма нагли индивиди в стил ул. "Радецки") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Некой твърде нагъл простак беше паркирал тир с плочки след сфетофара на Гранд посока св.Петка и разтоварваха на ръка. Това в петък в 17.00! Няма оправия тази държава...няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Интересно ако плочките ти трябват, но няма как с хеликоптер да се доставят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Некой твърде нагъл простак беше паркирал тир с плочки след сфетофара на Гранд посока св.Петка и разтоварваха на ръка. Това в петък в 17.00! Няма оправия тази държава...няма.Когато се налагат товаро-разтоварни дейности и няма друга възможност може да затворят от районното с временни знаци цялата улица.Мислиш ли че е по-добре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 В центъра не всичко е възможно да стане по начина, по който на всички да им е удобно. Там, за където разправя поне е по-широко, ама да не ви разправям какви случки съм виждал в суперцентъра, където уличките са много тесни, почти всички са паркинг и синя зона, а живеещите точно на тези места все пак имат нужда от време на време да си разтоварят я плочки, я ремонт някакъв да си направят...а да не говорим пък преди да затворят улиците в Капана там пък на какво съм бил свидетел...Така че когато някъде няма друга възможност (примерно с хеликоптер както казва Виден), просто се прави компромис и заобикаляш неправилно спрелия, докато си разтовари каквото има да разтоварва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 В събота вечерта минавах пеш точно по този тротоар и мярнах залепено на една от оградите разрешение от Общината за извършване на товаро-разтоварни дейности. Предполагам, че заради строеж или ремонт. Може пък да не е било съвсем неправилно спирането.Както бях казал: Хубаво е да се проверяват тези работи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Камиона беше точно на стеснението. А като има разрешително да бяха пратили някой да регулира движението а не да си късаме нервите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Значи е друг случая. Оградата, за която говорех е по-близо до районното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) Нещо темата замря,а материал за нея има предостатъчно! Тоя верно ли е паркирал /спрял/ ТАКА?!?! П.С.Този е гад отвсякъде!!! Edited October 27, 2017 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Нагла бабичка паркира върху тротоара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Някои с BMW са отделна категория хора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Т'ва мерцедес бре... Иначе, като каза бмв, онзи ден един се опитваше да ми обяснява, че ляво стоящите са с предимство... И чак се напъваше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Т'ва мерцедес бре... Хубуу де - ей сега ще го поправим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Хахаха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Не се фрустрирам от грешката.Просто съм уморен от този град и некои хорица в него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Недей.... То на шега се приема. А града ни е зле.... И особено хората в него... повечето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Простаците виреят там, дето никой не им пречи. Преди малко се прибирах от Кючука към надлеза и точно на Билата отляво имаше спряна полицейска кола, а двамата глупаци до колата си правеха лаф-мохабет с трети. И понеже на светофара точно пред надлеза се бяхме подредили няколко коли и чакахме зеленото, мяркам в огледалото как някакъв, идвайки с висока скорост се кани да изпревари колоната отляво и в последния момент оня забеляза полицейската кола и наби спирачки, но установи, че ония нямат никакво намерение да си прекъснат моабета, даде мръсна газ щото и червеното вече се сменяше, навлезе в насрещното платно, изпревари с форсаж всички дето чакахме, засече първия, който вече тръгваше и отпраши първи по надлеза. Минавайки покрай полицейската кола спуснах прозореца да ги питам къде блеят, но ония толкова бяха заети в забавния си разговор, че даже не ме и отразиха. Та ей затова ще има такива, за каквито е темата - след като са установили, че им се разминава даже когато вършат нарушения на метри от полицейска кола...що да спазват правилата...и са прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Те защото са пратени с друга задача. Не са да гонят нарушители. Изпълняват заповеди хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Като камерите дето са турени с друга цел, не да помагат при произшествия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Простаците виреят там, дето никой не им пречи. Преди малко се прибирах от Кючука към надлеза и точно на Билата отляво имаше спряна полицейска кола, а двамата глупаци до колата си правеха лаф-мохабет с трети. И понеже на светофара точно пред надлеза се бяхме подредили няколко коли и чакахме зеленото, мяркам в огледалото как някакъв, идвайки с висока скорост се кани да изпревари колоната отляво и в последния момент оня забеляза полицейската кола и наби спирачки, но установи, че ония нямат никакво намерение да си прекъснат моабета, даде мръсна газ щото и червеното вече се сменяше, навлезе в насрещното платно, изпревари с форсаж всички дето чакахме, засече първия, който вече тръгваше и отпраши първи по надлеза. Минавайки покрай полицейската кола спуснах прозореца да ги питам къде блеят, но ония толкова бяха заети в забавния си разговор, че даже не ме и отразиха. Та ей затова ще има такива, за каквито е темата - след като са установили, че им се разминава даже когато вършат нарушения на метри от полицейска кола...що да спазват правилата...и са прави. Дет се вика: велсоте ин българия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Простаците виреят там, дето никой не им пречи. Преди малко се прибирах от Кючука към надлеза и точно на Билата отляво имаше спряна полицейска кола, а двамата глупаци до колата си правеха лаф-мохабет с трети. И понеже на светофара точно пред надлеза се бяхме подредили няколко коли и чакахме зеленото, мяркам в огледалото как някакъв, идвайки с висока скорост се кани да изпревари колоната отляво и в последния момент оня забеляза полицейската кола и наби спирачки, но установи, че ония нямат никакво намерение да си прекъснат моабета, даде мръсна газ щото и червеното вече се сменяше, навлезе в насрещното платно, изпревари с форсаж всички дето чакахме, засече първия, който вече тръгваше и отпраши първи по надлеза. Минавайки покрай полицейската кола спуснах прозореца да ги питам къде блеят, но ония толкова бяха заети в забавния си разговор, че даже не ме и отразиха. Та ей затова ще има такива, за каквито е темата - след като са установили, че им се разминава даже когато вършат нарушения на метри от полицейска кола...що да спазват правилата...и са прави. В момента съм в Испания на почивка,почти същата ситуация,някъв талибан-минаване на червено изпреварване на автобуса ни от дясно...и финиширане по корем на земята два светофара по-надолу по пътя с ръце на гръбчето и лъскви гривнички на ръчичките...Изваден не особено любезно от лъскавата си таратайка от двама яки момци с зелено-бяла джипка с надписи "Guardia civil" Дойде и полиция натовариха го и заминаха...Колата Мерцедес кабрио я отнесе tow truck за минути.Прави ми впечатление непоносимоста на местните към подобни прояви-шофьора на автобуса се ядоса не на шега че го изпреварват отдясно,колите се разсвириха някой сто на сто се е обадил на полицията не мога да си обясня как реагират толкова бързо...С автобуса не успяхме да влезем в хотела заради неправилно паркирал в завоя,дойде полиция (в 2 през ноща) намериха го човека за отрицателно време премести колата,май му се размина глобата,защото не се направи на отворен ами се счупи да се извинява,че спрял за малко да си свали куфарите в хотела...На всякъде пълен респект към властите,ама и те работят яко.Става ми тъпо като се сетя за родната "полиция".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 90% от нашите работници /администрацията/ са за уволнение. Всичко толкова е прогнило че няма накъде. От полицията до лекарите. И светлинка вече не се вижда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 А днес пътувайки за Созопол как щях да сгазя една старозагорска овца, возеща се в чисто новичка ТеслА посред Бургас... Патката доста се постара да ми се навре напреко пред пред предницата. Ама с пищене на гуми успях да спра и юрдекът се размина само с гръмогласни, цветисти псувни. Нещото в колата беше захапало волана със зъби и дори и не благоволи да направи и знак, че осъзнава калибъра на простащината, дето стори. Съжалявам наистина, че нямам регистратор, та да покажа самата ситуация, започваща с опит и зъвършваща с абсолютно нагло и селяшко отнемане на предимство. П.п. Имам тежкото усещане, че тази агнешка майка е спечелила книжката си от пакетче Зрънчо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 За Тесла не искат книжка, а квалификационна група за работа по електрически уредби и мрежи с напрежение до и над 1000 V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 П.п. Имам тежкото усещане, че тази агнешка майка е спечелила книжката си от пакетче Зрънчо. Може и по духовен начин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts