Lucky Luciano Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Истината е, че колко по-малко ни се налага да шофираме, толкова по-добре. Масово вече каран надрусани и пияни и никой и нищо не може да ги спре, просто такава ние държавата... Всичко друго е бошлаф. Кой от кого по-откачени, пак казвам пияни и/или надрусани... С такива не можеш да се разбереш. Той е в шампоана, не знае какво става и вероятно къде е точно. Вижда някой, решава да направи нещо, мисли се за Фитипалди и толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 По-голямата част от съгражданите ни се научиха да спират на зебрите, но все ще се намери някой със "собствено мнение". Не вярвам, че точно бакшиша си няма "нито напредстава, нито наидея", че на това място има пешеходна пътека и какво може да очаква от автомобилите пред него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Тази сутрин един страшно нагъл шофьор на еко такси буквално ме изблъска от пътя само и само за да ме пререди. Качеството е много зле, но всичко каквото трябва се вижда! https://www.youtube.com/watch?v=KLVzQX0CJz8 На всичкото отгоре имаше и клиент в таксито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Не знам вие на какво мнение сте, но КАТ не си е на мястото в Пловдив. Днес съм карал из целия град, само където до Изгрев не ходих. Няма да коментирам, че в целия град НЯМАШЕ кьорава патрулка, а по-скоро ми се ще да коментирам как днес градът е пълен с регистрации PA, които правят нарушение след нарушение и пак ново такова. Някакъв кавал с една Астра, беше твърдо решен да ме изпревари от дясно, при това с клаксон, ако може да мръдна, защото не му се чака на светофара, което не му се получи. Точно 2мин. след това на малко разстояние от тая случка, някакъв друг с едно X6, беше решил, че няма да е проблем да влезе в забранена за него улица, от която излизам аз - не му мина номера и на него и не само, че не влезе в улицата, а го изчаках да тръгне, за да влезе в другата пресечка и тогава тръгнах, като беше добре, че зад мен нямаше коли. Точно 5км. след това в Кючука, един с някакъв Голф 4, искаше явно да прелети над мен, защото очевидно бързаше да завие към Оазис 3... Просто, ако работата ми не зависеше от колата, досега да съм си върнал книжката и да се трепят колкото искат. Отделно от това няма да коментирам колко коли с регистрация РВ правеха всевъзможни нарушения, ама каквото ти дойде на ум. От обратен по средата на 6-ти септември, за да си купи дюнери, ЛЯВ завой от лентата за ДЕСЕН такъв на МакДрайв на ВСИ. От най-лошите, да не кажа най-лошите шофьори са в Пловдив, който иска да се обижда, който иска - не. Градът се е напълнил с идиоти от РА, Х, К, СМ и в добавка към нашите идиоти, защото те са около 60% от шофиращите, става непоносимо. Ходя до Бургас доста често - там няма такива явления, освен ако не са предизвикани от наши шофьори, което е жалко. Там стъпваш на пешеходната пътека и дядо Генчо с Трабанта кове спирачки, стъпваш на другата г-н Кой съм аз a.k.a Голямото добрутру с X5, Q7 или ML - спира моментално. Как не видях един идиот като тукашните, дето да обръща по средата на булеварда, как един не видях да спре, за да си купи дюнер. Сериозно взе да ми писва от шофирането в Пловдив. Смело мога да кажа, че ако заплатата на служителите на Пътна полиция Пловдив зависи от мен, ще получават санитарния минимум, да не кажа и под него, след като намеря за какво да ги глобя аз. Отваряш пловдивски сайт за новини и се почва - тоя с мотора, оня с някъв дарак, третия с бус, петия с не знам си какво. Та в Тракия на блок 1, на чисто червено, ама чисто червено, тоест зелено за другите минаха НАПРАВО 5 коли... какво да говорим. Тея камери там за украса ли са?! Баси майката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Аз като има кажа, че карат като селяндури и ми се сърдят, столичанин съм бил станал. Ами какво да направя, като положението е коренно различно в София. В Пловдив само като дойда и като ми минат почти през краката на първата пешеходна и като се сетя как майка ми я е страх да пресича от такива лайнари, които впрочем и червено не зачитат и ми иде да късам глави. Пълно е със селяндури с книжки, взети за по 20-30 лв в Пловдив, който иска, както иска да ме разбира. Ама станаха много и взе да си личи как всеки е вожд, та по пътищата е някакъв ужасен микс от селяния, некомпетентност и самочувствие без покритие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Абсолютно. В Пловдив са от най-лошите шофьори и положението става по-зле. Като цяло Пловдив отива на зле, колкото и да се опитват да ни убедят, че ставал център на това и онова. Град със затихващи функции и селяндури по улиците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Направо да си го наречем едно голямо гето. На това заприличва и усещането се засилва с липсата на каквато и да е полиция. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 .....Тея камери там за украса ли са?! Баси майката. не, само броят и придават интелект на контролерите на светофарите. от малките камери над всяка лента се гледа само картина на живо(ако не е заспал диспечера), защото броят максимум до 8 или 15 на лента, съответно големите задръствания интелигентната система не ги вижда. за записи и повторни прегледи - въобще не си го и помисляй. нямат нито капацитет, нито желание. инженерчето дето "менежира" проекта по инсталацията сега е шефче на ОП-то. толкова си може, но пък е послушен. намалили катастрофите със сащитения ляв завой, ама че увеличиха времето на престой и влошиха качеството на въздуха не коментират...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 В Пловдив са от най-лошите шофьори и положението става по-зле. Абе надали чак сме 'най', понеже винаги има и 'по' - и говоря обобщено като държави и манталитет. Като пример слагам едно клипче със събрани неща - много има такива, но това е отпреди няколко часа...и мога да твърдя убедени, че повечето от идиотите там са пълни такива...и чисти убийци! https://www.youtube.com/watch?v=nItNY4prVbY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 От най-лошите, да не кажа най-лошите шофьори са в Пловдив, който иска да се обижда, който иска - не. Градът се е напълнил с идиоти от РА, Х, К, СМ Тоест с НЕпловдивчани. Уморих се да го повтарям това. Научете се вече, че ЕЖЕДНЕВНО в Пловдив има около ДЕСЕТ ХИЛЯДИ и повече автомобили НЕ от ПЛовдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 То пък 'щото тези с РВ са уникалните шофьори. И примерни, и учтиви, и....не, няма смисъл.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Шофьор с джип бие и гази на пешеходна пътека в София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 То пък 'щото тези с РВ са уникалните шофьори. И примерни, и учтиви, и....не, няма смисъл.... Мда, на едно връщане от Бургас ме засякоха три пъти по магистралата. И трите пъти с регистрация РВ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 От групата за паркирали идиоти в Пловдив във ФБ... Тоя път и аз онемях: Вече 15м.го чакаме да се появи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Вижте сега,не стана ли ясно,че някои хора не признават еднопосочните улици?!Те и други неща не признават... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Някак си номера не е РВ също така, но нека приемем, че колата е на близинг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 (edited) Може би е крайно време да отворим тема за адвокатски "бисери": "Той е бизнесмен, постоянно му се налага да пътува и е нормално да има нарушения". Така адвокатката на Тодор Неделчев - Цветанка Ботева, коментира изнесената по-рано от прокурора информация, че водачът на джипа има близо 30 акта и регистрирани нарушения на Закона за движение по пътищата А сега и уби човек. Edited July 25, 2017 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 (edited) Магазина предизвикващ най-много нарушения.Някой дори си е позволил да свали пътния знак отстрани на буса с отворената врата.Днес дори зад него имаше още един автомобил точно на изтритата пешеходна пътека "зебра" и в добавка едната лента беше преградена за строително-ремонтни дейности отсреща.Та на пешеходеца му се наложи да слиза на пътното платно да заобикаля.Евала,наглостта тук е максимална.А някои тук оплакваше дребния бизнес как бил спъван от ограничения,разрешителни и прочие. Edited August 20, 2017 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Магазинът си много готин, познавам ги хората - много приятни. По-добре ли ще е буса да е на Богомил, защото и това го има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Кое е готиното като НЕ Е САМО буса ,а и както казах ПОНЕ още един бус/миниван точно на ъгъла като дори задницата излиза на Богомил?!И защо е е почти почти целия ден там белия бус?Може да си извършва товарно-разтоварната дейност ЕДИН път на ден без да се натрапва на околните.Тези,които влизат в улицата нямат видимост,а и липсващия знак изглежда да е бил "забранено паркирането".Вляво пък навътре друг си е паркирал на тротоара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Там ВИНАГИ, ама ВИНАГИ има нещо спряло. Всеки ден, по цял ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 ... липсващия знак изглежда да е бил "забранено паркирането"... Бил е, но през 2012-а. В момента спирането и паркирането от западната страна на уличката е разрешено. Може да се провери в Генерален план за организация на движението на Община Пловдив и по-точно Режими на престой и паркиране. Скоростни режими. Забрани за Движение - Район Централен. Хубаво е да се проверяват тези работи... Че има начин да не се пречи - има. В нормално уредените държави си има часове за зареждане и никой не си позволява да ги нарушава, защото знае колко "весело" ще му бъде после. Контрол, глоби и събираемост на глобите. Но от друга страна в тези държави и инфраструктурата е направена както трябва. На много места бордюрите и тротоарите са направени по такъв начин, че да се вижда докъде е позволено да качиш колата си и да не пречиш нито на движението, нито на пешеходците. Няма друг начин освен моркова и тоягата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 ..... Евала, добър си! ...това и аз даже не бих го направил в спор с Виден. ...Видене, -> (знаеш за какво е). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 (edited) Не съм спорил. Опитах се да разсея заблудата за знака. Сравнително често ми се налага да паркирам за по 30-40 мин в района и затова знам, че там няма забрана. Edited August 20, 2017 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Не твърдя, че си спорил - говоря за труда, който си си направил да оформиш поста си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts