Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Да бе, фантом...посред бял ден...да не е сляп случайно...друго има... Първата му реплика беше "Пусни фаровете и тогава ще те призная, че си човек"...просто нещо е станало преди това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 (edited) Идеята е, че понеже колата на снимащия е черна и със загасени фарове, тоя нервния не го е видял като е тръгнал да се престроява и затова му е пресякъл пътя. Съответно снимащия е взел да му бибка, дядката се е изнервил и така... Поне аз това разбрах от няколкото статии в пловдив24 и коментарите под тях. По принцип и двамата са в нарушение. Просто реакцията на селяка с пикапа е крайно просташка и тъпанарска. Edited March 20, 2017 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Абе и мен са ме засичали из улиците...и на мен ми се е случвало да свирна с клаксона да предупредя някой, който ми се вижда неадекватен, но който не може да си задържа нервите като оня, трябва да си стои вкъщи на успокоителни, да ходи по санаториуми, а не да се разкарва из улиците с нервите си, а и ако случайно превърти - с тоя голям камион такива поразии може да направи... Просто нервите на пътя нямат място, понеже става по-лошо като ги изпуснеш - да изпсуваш вътре в колата, както и да е, но да сечеш път на някого, да спираш по средата на пътя пред него, да излизаш от колата и да крещиш - това са си пълни простотии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Аз веднъж спирах да го питам един пикльо просто ей така грам мозък в главата има ли... Той се уплаши и се заключи вътре, явно реши че ще го бия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 И к'во - ти наби ли го? Или не си, ако говориш за случая с Мобо, дето все пак е съфорумец, а съфорумците е добре да не ядат много бой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Оооо съвсем не. Аз тогава бързах за операционна, къде ще се занимавам с бастуни.... Тоя беше един сополко с един Гоуф, който сътвори такова нещо, че за малко да пребие детето отзад, понеже така скочих на педалите, че всичко литна напред. На ВСИ си завивам наляво към Метро и си карам нормално в средно платно (слава богу дори бавно, но ускорявах), когато дебилчето ми изскача изсред паркиралите отдясно и без мигач, без нищо, на няколко метра пред мен и сече в най-лява лента. Ама директно под остър ъгъл... Добре че имам отрлични реакции, но женатаи детето отзад нито гледаха пътя, нито пък са очаквали такъв урод та освен че се излашкаха, се уплашиха много. Радост се разплака. На светофара на Екскалибур нямаше просто как да не ида да питам - някакъв мозък има ли в тая тиква малоумна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 (edited) Абе и мен са ме засичали из улиците...и на мен ми се е случвало да свирна с клаксона да предупредя някой, който ми се вижда неадекватен, но който не може да си задържа нервите като оня, трябва да си стои вкъщи на успокоителни, да ходи по санаториуми, а не да се разкарва из улиците с нервите си, а и ако случайно превърти - с тоя голям камион такива поразии може да направи... Просто нервите на пътя нямат място, понеже става по-лошо като ги изпуснеш - да изпсуваш вътре в колата, както и да е, но да сечеш път на някого, да спираш по средата на пътя пред него, да излизаш от колата и да крещиш - това са си пълни простотии. Пропускаш финалното действие в спектакъла-демонстративно даде назад и блъсна този с мерцедеса,с което вече тотално се компроментира дори и да е бил предизвикан. Edited March 20, 2017 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Не го пропускам, просто подпирането беше леко...виждал съм десетки клипове как при подобни конфликти блъскат по няколко пъти колата, ама яко...или слизат и трошат всичко, дето видят с бухалки, манивели или каквото имат подръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Верно ли го удари?!?!? Тва вече е мегапростотия. Ей затова са регистраторите да припомним пак. Аз в такива ситуации задавам въпроси. Никога не обиждам, камо ли да посягам или подпирам - глупости. Но пък ако някой мен обиди става весело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Истината е, че на тоя с камиона животът му е крив по някаква причина - я жена му не му дава, я детето му се занимава с наркотици или са го изгонили от училище...или пък е закъснял вече няколко месеца с вноските по кредита и са го налазили "ликвидаторите"...или пък просто може да не си е пил лекарствата. Все причини, предразполагащи да подпалиш при най-малката причина и да си го изкараш на тоя пред тебе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 А имаха ли колани? Защото така както си го описал са били без... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Отзад майка с дете на ръце какви колани по-точно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Абе...колани - на Rogue One дето гледах наскоро, те в изтребителите колани не слагат дето се лашкат и блъскат къде ли не, ти в колата колан искаш да слага... Off/ Майтапа настрана - на поне 5 места във филма видях, че си седят без колани кат' пичове и даже изправени имаше, а около тях пълно с незакрепени предмети - аз на Калояново махам всяко едно нещо, дето може да тръгне нанякъде, щото още на първия завой, всичко отива незнайно къде някъде по пода или в багажника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Не съществува начин отзад всеки по всяко време да е с колан, особено пък с деца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Off/ Майтапа настрана - на поне 5 места във филма видях, че си седят без колани кат' пичове и даже изправени имаше, а около тях пълно с незакрепени предмети - аз на Калояново махам всяко едно нещо, дето може да тръгне нанякъде, щото още на първия завой, всичко отива незнайно къде някъде по пода или в багажника. Много си изостанал от SciFi технологиите. За разлика от нашия си реален свят, в този на фантастичните филми е нормално летящите обекти да притежават т. нар. inertial dampers - технология изцяло неутрализираща инерционните сили при ускорение. Този феномен дори не е в противоречие с Общата теория на относителността на Айнщайн. Достатъчно е даденото тяло да стои неподвижно спрямо локализиран обем на пространство-времевия континуум, а самия пашкул от континуума да се ускорява, заедно с обекта в него. Разбира се далеч съм от мисълта да допусна, че на Виден шкодата е оборудвана с подобна технология. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Този феномен дори не е в противоречие с Общата теория на относителността на Айнщайн. Бих искал Айнщайн да ми обясни с Общата теория, пък ако не може с нея - нека ползва и Специалната, как се оправят без колани в момента, в който корабът им е улучен и падайки с бясна скорост и въртеливо движение на повърхността, разбива няколко тона скали, а междувременно въртейки се се саморазбива почти целият, но на наш'те без коланите нищо им няма, излизат с бодра стъпка от остатъците и започват да стрелят срещу щурмоваците. П.П. А за на Виден шкодата лошо няма да говориш! Тя цял дракон си има на капака, ти за някакви си мижави технологии ми говориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 И к'во - ти наби ли го? Или не си, ако говориш за случая с Мобо, дето все пак е съфорумец, а съфорумците е добре да не ядат много бой. той тогава само ми се разтутурутка, а аз му правих място да си ме обикаля, което обаче не го устройваше, щото бързал и е нервен. ех, ако не е бързал сигурно е щял да ме бие на спирки и на почивки, ама ей, на! пак късмет съм изкарал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Годините минават - наглостта остава константа - какво място си направил? В Нарния някъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Недосегаемите ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Недосегаемите ... Ивана да не си е сменила номера на джипката? ...щото и тя има навика да спира на абсурдни места...последно беше спряла пред входа на една от панаирните палати, за да разгледа щандовете за козметика, които бяха вътре - съжалявам, че не направих снимка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Тия Тойоти със седмиците и пловдивски регистрации са май онези, които ги даваха по телевизията, че уж са взети за ловуване за вип чужденци, пък уж ги карали НСО и Бойко собственоръчно си шофирал една от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 (edited) не са тия. ония ловните за бате бойко бяха с по-прости номера: и май са тундри/секвои, а не лендкрузъри. Edited May 7, 2017 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Чудех се в кой раздел да го постна и реших, че в тая тема е сравнително подходящо... Изнервен от жестоките задръствания по булевард „Цар Борис Трети Обединител“ шофьор на сиво „БМВ“ извадил газов пистолет и стрелял няколко пъти във въздуха, съобщиха свидетели на екшъна.Той се разиграл около 10 часа сутринта в петък в участъка между кръстовището на Чифте баня и северната страна на тунела под Стария град, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 За пореден път се убеждавам, че в Пловдив сме много зле.... начи тоя ако отиде в София, сигурно ще застреля някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 За пореден път се убеждавам, че в Пловдив сме много зле.... начи тоя ако отиде в София, сигурно ще застреля някой. По-скоро може да бъде мощно бит и прострелян с истинско оръжие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts