sasshko Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Ако само знаеше бъдещето можеше и да не кара толко бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 (edited) Моторист се бори за толерантност на пътя... на 5 м. преди пешеходна пътека... От двата последователни кадъра, може да се види, че скоростта е поне 2.5 - 3 пъти по-висока от тази на автомобила... Edited September 18, 2016 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Също така добре се вижда екипировката на моториста и "всички" предпазни мерки, които е взел за собствената си безопасност, като естествено шофьорите на автомобили са виновни, че не го виждат как прелита ниско и не са хвърлили предварително боб по кои улици днес да не минават за да не го засекат случайно. Защо изобщо има каска не става особено ясно - предполагам за да му топли ушите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 За сметка на каската пък, на краката има нещо като чехли или джапанки..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Снощи се прибирах около 0.30 към Пловдив и понеже по пътя нямаше много коли, не бях включил регистратора. Като влезнах в Пловдив и спрях на двойния светофар до Аграрния университет (бул. "Източен" и "Санкт Петербург") съжалих, че не бях го включил. Чакам си аз на червеното в средна лента, а в лявата лента до мен някакъв джигит с около 80 км/ч без дори да намали и да се огледа дали от зеленото не идва някой, така профуча хайдушката, че сигурно и регистраторът ми нямаше да му хване номера. Както и да е...продължавам да си стоя на червеното и по едно време отдясно някакъв идващ от "Метро" прави обратен завой ама не го прави, а само се изнесе максимално вдясно, спря и почна да дрифти на самото кръстовище (всъщност доста некадърно...явно още се учеше). По някое време се изнесе с мръсна газ отново към "Метро", а понеже на мен вече ми беше светнало зеленото, таман да тръгна - гледам втори дрифтър се кани да прави обратен завой след него. Спрях да изчакам и него, че явно не можеха да си контролират добре колите и нищо чудно да се натресат директно в мене, ама вторият малко по-културен беше та само тръгна да гони първия. Няма да казвам марките на колите, че да не ме обвините в абсолютизирането на една популярна марка със задно предаване. Не че не съм виждал много пъти подобни изпълнения, но снощи видях 3 броя в рамките на 30-40 секунди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 То това си еженощие по улиците на града.Живея на около 3 км от митницата, всяка вечер се чуват ревовете на моторите и колите....а пък такива случайници по кръстовищата колко има... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 От това няма бягане. Дори тука където превишаването на скоростта стига до ниво точно преди углавно престъпление ако се постараеш добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 (edited) Аз бях на спирката като мина този с мотора и всички баби по спирката се изплашиха, да си говорят по между си. Как можело, друга баба каза: "и моя внук кара мотор" Мотора изрева много мощно и точно пред спирката на азията я направи тази маневра. Би трябвало да е същия син мотор и шофера по дънки Edited October 7, 2016 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Ако говориш за онзи, дето профуча покрай мен на червено в лявата лента, не е бил той, защото става дума за джигит с лека кола, а този дето казваш, че бил с мотор - той ще да е някаква друга звезда на 2 колела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Ако говориш за онзи, дето профуча покрай мен на червено в лявата лента, не е бил той, защото става дума за джигит с лека кола, а този дето казваш, че бил с мотор - той ще да е някаква друга звезда на 2 колела. За този, който колегата е качил на снимка по- горе в страницата говорих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Аха, понеже липсваше цитат, а вече обсъждахме четириколесните джигити, та затова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Снимката с мотора беше преди три седмици. Явно още е жив и здрав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 https://drive.google.com/open?id=0ByLOqlkr0DflQzZISzNtQ25tb28 https://drive.google.com/open?id=0ByLOqlkr0DflOXYzV3FfakJ0ek0 Моята кола е запушена от задницата на тоя идиот. Естествено нито го знам кой е, нито е оставил телефон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Нещо темата позамря.Картинка от града ни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Това е на В.Априлов пред медицинската академия предполагам, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Точно там.Но вината за това положение е най-вече на служебно ангажираните,които не обособиха зона за спиране и престой там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Не знам кои са "служебно ангажираните" обаче да няма паркинг пред/в медицинската академия е безумие. То май има ама е платен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Я да подновим малко темата...често пътувам (особено нощем) и попадам на какви ли не ситуации, но нямам време да помествам всичко дето виждам. Сега обаче докато си разчиствах картата на регистратора се сетих, че като пак тръгвах на път преди 3 дена, един (идвайки от Аграрния университет) направи ляв завой на червено на кръстовището бул. "Източен" с бул. "Христо Ботев" - не че не съм виждал доста народ да минава на червено, обаче тука ситуацията не беше много безопасна, та затова ще поместя клипчето (умишлено съм изрязал аудиото). https://www.youtube.com/watch?v=Zn6xPvRjeug&feature=youtu.be P.S. Някой да ми каже върви ли клипчето, понеже редовно си имам проблеми само с моите клипове - или не ми излизат на повече от 360p, или пък излизат някакви грешки като тая долу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 P.S. Някой да ми каже върви ли клипчето, понеже редовно си имам проблеми само с моите клипове - или не ми излизат на повече от 360p, или пък излизат някакви грешки като тая долу... Аз го гледам без проблем. Иначе този баси наглеца - за такива само таран с нещо много тежко и бронирано! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 WTF??!! :Facepalm: https://www.youtube.com/watch?v=Y40ssqJ7IZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Това пък що тука си го сложил? Човекът си прави кудош, не виждам какъв е проблема. Никому не пречи, не е излезнал на магистралата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 В София. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Сега си почиствах картата на регистратора и се сетих, че вчера чаках 5 минути да направя ляв завой, а накрая един тарикат дето не му се чакаше, от дясно платно изпревари цялата опашка и се лепна точно в началото на кръстовището. Обикновено не се ядосвам на пътя, но си е леко дразнещо когато се появи някой такъв. Събрал съм клипчето в 1 минута и малко, като съм изрязал стоенето пред светофара, но отдолу часовникът на регистратора дава ориентация за времето. https://www.youtube.com/watch?v=gkdmxhlMom8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Тубата казва, че "this video is private". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Не би трябвало - проверих преди малко и е в групата "обществен"...даже си излязох от акаунта и го изгледах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts