Midex Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Хост, вЕрно ли, че БМВ-то ти било много страшно, а ти седиш вътре и допълнително плашиш отсрещните с намръщена физиономия? Майтапа настрана, но оня отстъпи най-вече защото си знаеше, че беше в нарушение, а не беше наглец - иначе ти гарантирам, че хоста щеше да бъде изтикан обратно по улицата откъдето идваше, хеле пък ако вътре бяха няколко наглеци...тогава хоста трябваше да оправя счупени стъкла и отново да оплаква съдбата си как все него намират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 в различни светове живеем явно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Поредна глупост из пловдивските улици! Шофьор на автобус кара в насрещното https://www.youtube.com/watch?v=5fWAswdA_HY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 (edited) пратиш си децата на ваканция/зелено училище/екскурция/излет ... мислиш си, че нещата нормално ще се случват, организирано ... ама надали Edited May 31, 2016 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Напълно нормално смолянски рейсове да не знаят, че улицата е еднопосочна - случва се. Ако са от Смолян де. Защото може само регистрацията да е там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ами нз ама не бих искал моето дете/деца да са в тия рейсове, реално, не се заяждам и правя на интересен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 може и по-грешка (навигацията да го е объркала) и да е влязъл ... По този повод аз какъв резил брах .... Още в зората на навигациите, карам в София с едно измислено, устройство, което ме вкара ето тука: https://www.google.bg/maps/@42.6968902,23.3378962,3a,75y,9.44h,68.03t/data=!3m6!1e1!3m4!1sP_W4s0E9OrBsD5lyu3o_6A!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Както е видно, всички карат в обратната посока, все трамваи, коли ... само аз на обратно ... Много клаксони, много срам брах ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 нали питате как ме намирали спрял в насрещното, на 5-10см от моята кола, странни маневри прави без да пусне аварийни... пак повтарям в насрещното... а аз просто минавам, от разходка към нас се прибирам... и му се радвам, тоя път не успя живея в квартала на идиотите с книжки... чудите се после дали не преувеличавам, че ми сгъват колата на всеки 6 месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Обичайни нахалства пред Лидл. Този петък имаше и една изключително нагла овца, която се беше паркирала на мястото за майки с деца. Откъде това нахалство не знам... Малко по-късно пред МЕТРО - уникален идиот. Колата е ПАРКИРАНА там... Шампионска лига на тема наглост и безочие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Тоя първият как не беше спрял и пред самия вход на сушинка не знам ; виж вече вторият - той е от София, а те провинцията много-много не я . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Обичайни нахалства пред Лидл. Спомних си, че преди време бях снимал това... Винаги ми е било интересно, какво точно трябва да му има на човек, за да избере този начин за паркиране, при наличие на почти празен паркинг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 (edited) О-о-о, има спиращи ДИРЕКТНО пред входа. Ето един от многото примери, пред същия магазин: Edited June 8, 2016 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Нищо им няма на мозъка. Все повече стават такива..всички са им длъжни на тия. Днес един с 5ца бмв държа всички посоки на всички кръгови в Тракия да си прави дрифт!! Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 О-о-о, има спиращи ДИРЕКТНО пред входа. Ето един от многото примери, пред същия магазин: Аз не виждам нищо не редно в паркирането. Пешеходната пътека е свободна, има си достъп на пешеходците до магазина...не виждам какъв е проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Има си чудесно обозначени места за паркиране. Пред входа съвсем не е едно от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Аз не виждам нищо не редно в паркирането. Пешеходната пътека е свободна, има си достъп на пешеходците до магазина...не виждам какъв е проблема. Нарушенията са доста. Има забрана за паркиране на по-малко от 5 м. преди пешеходната пътека. Формално погледнато, на това място нямаш указани посоки за движение и затова не можеш да определиш кое е пред и кое зад пешеходната пътека. Неформално погледнато, представи си, че дете се затича по пешеходната пътека от изхода в посока паркинга. Какъв е шансът да бъде видяно от водач, който влиза от булеварда и има намерение да пресече пешеходната пътека? Заядливо погледнато, чл. 25. (1) от "НАРЕДБА за реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Пловдив", която важи и за ведомствените паркинги, изисква ползвателите на паркинг да паркират стриктно в обозначените места, а на това място няма такова. Ако на това място беше редно да се за паркира, бъди сигурен, че тук щяха да са местата за инвалиди, а те не са... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 в някаква гонка ли попаднах... щяха да ме позлват за краштест Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Това на спускането в Асеновград...и реално няма как да минеш по-надясно, понеже ще забършеш бабата с количката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 именно ... нз ... явно попаднах на местния Вин Дизел ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 То и аудито май дизелово като го гледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 (edited) днес една госпожа шофьорка 2 пъти ме удари в задницата на червен светофар на бул Васил Априлов и 6ти Септември, бяхме спрял по срещу на моста на ВХВП/УХТ на светофара. спокойно удари ме с ниска скорост, загасна й колата и я запали пак на първа и ме лашна още един път ще поместя видео по-късно Edited June 28, 2016 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Абе тебе мъж няма ли да те удари поне веднъж? Оставам с впечатление, че си доста желан от госпожите на средна и по-късна възраст...да не би по тоя начин да ти дават нишани? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 не си следил внимателно дядо Пламене... И мъже ме удрят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 И мъже, и жени? Тогава значи някой ти има зъб и те поръчва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Това нещо ТРЯБВА да се види!!!!! В групата попадат какви ли не малоумници, но такова чудо досега не съм виждал аз поне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts