Jump to content
BulForum.com

Клуб Простак

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

понеже много се хранят пешеходците - има такива за храна - ама и шофьорите са говеда , тука виждат хората че чака жената на пътеката ама никой не е ебава и тя уплашено се оглежда бая преди да пресече... какво друго да прави като никой в трафика не го интересува има ли, няма ли пътека, ще пресича ли някой > 

от днес почвам да поставам мозъчно увредените ни съграждани и гости на града

това долу нз дали трябва коментар, резнал съм клипа да е дълъг за да може да се види как снима камерата ( Xiaomi Yi - режим 2k без други настройки)

...

С удоволствие (знам че не би трябвало ама ....) забелязвам, че шкембето ти се прищипва от колана като моето :) Братя по шкембе :lol:

Някак успокояващо действа като не си сам... иначе знам, че трябва да се хвана сериозно да погладувам няколко седмици и да се оправя ама......

Edited by djadomraz

аварийки браааатттт... и после МАЛОУМНОТО излизане на булеварда в края на клипа

+ бонус бусАжиииияяя

Edited by host

Абсолютно завършен, ТОТАЛЕН урод! В момента, в който го питам "Ти нормален ли си?!?!?" (нищо, че отговорът е очеваден) виждам, че говето продължава да ... говори по телефона!!!  :Facepalm:

https://www.youtube.com/watch?v=izWNZpeYcVk

(Впоследствие продължи да кара по същия начин... този боклук НЯМА място зад волан!) 

Мда - с 270.... Обясних вече няколко пъти колко е верен тоя показател спрямо момента на кадъра. В кръстовището натиснах леко, за да се изнеса, бях на трета. И ако говорим за баш ВЪВ кръстовището - гледай внимателно (26,41).  

Сигурен съм че е верен gps'а, просто има закъснение на показана и реална скорост, като видимо ти се движиш най-бързо на изхода на кръстовището, и реалната измерена скорост идва секунда след това.

Оставяме настрана, че този с аудито е пълен кретен, това няма спор.

Това е СЛЕД кръстовището и тук вече спирам МНОГО рязко. Ако тук съм със 66 реално, то сега колата ми щеше да е помляна. Разликата е много повече от секунда (на око съм виждал, че е 3 минимум). Тук е отчел един пик, който е вероятно за по-малко от секунда.  Верен в реално време е САМО на дълъг път. Винаги при рязко тръгване или рязко спиране има огромна разлика, понякога до 30-40 единици спрямо моменталното отчитане на километража. Пример - вече съм спрял на червено, той още показва 4х-2х-1х-0. 

Това е защото гущерът на предния капак го дърпа и Виден не смогва да намали даже и със спирачките. :lol:

А иначе тоя дето го засече или е нахален и разчита, че шкодата ще спре, или се е разсеял, което е малко вероятно предвид, че влиза на кръстовище с голям трафик 

А пък по-горните 2 клипа на Хоста са си ежедневие - такива не знам защо изобщо ги помествате тука...ще речеш, че всеки ден в трафика на всеки не се е случвало случайно да сгафи малко някъде. Проблемът е, когато някой наистина си е за "Клуб Простак" и го прави нахално, безочливо, че и с финес...

А иначе тоя дето го засече или е нахален и разчита, че шкодата ще спре, или се е разсеял, което е малко вероятно предвид, че влиза на кръстовище с голям трафик 

Казвам ти говореше по телефона и изобщо не разбра какво прави и/или изобщо не го интересуваше. Мисля че чу клаксона и затова мръдна. Пълен малоумник... Надолу продължи в същия стил - минавания отдясно (с над 70 между другото), престроявания без никакви сигнали и т.н. Тоя е подвижна катастрофа... 

От преди малко един балък от блока с Ауди с3 3.2. Стоя си и си чакам за ляв завой. И светва зелено Старозагорския гъзар решава,че като е по-бърз тряа да мине по отляво ;) .2 метра по-надолу има легнал полицай на който намаля до почти спряло.Още 3 полицая има, нашия адски бавен.  Пред блока няма места. Обикаляме го ние аз си паркирам извън паркинга.Оня паркира до стълбите. Като минавам покрай него го питам. Кво беше тва на светофара? "Ми нищо нали не сме се блъснали" Казах му,че е най-великия шофер и се отказах изобщо да споря с него... 

...

В същия момент ти пресече двойно непрекъснатата линия и навлезе в платното за завой наляво за да го изпревариш. Превишената скорост гледам и други я забелязаха...

Видене, приятелски съвет - махни си регистратора, че ако стане беля и някой полицай прегледа как си карал не само ще ти вземе книжката ами ще те накара да я изядеш (или ще ти я навре другаде според настроението)

Голям си умник и ти, няма що... Застанах там, за да ме види кретена, както е кристално ясно, и да го питам нормален ли е и да му видя тъпанарската дзурла...  И баш ти не ми давай съвети по темата, ако обичаш.  

За кво да се ядосвам ... ся тихичко им тегля по една и ги оставям да се трепят само да е далече от мене.

Тва горното да спираш върху булевардите точно щото е "ежедневие" и нищо особено и аз едва ли не съм ебати злобара да ги пускам тука е за тва всичко е на тоя хал. И 2мата на клиповете последните има къде да отидат и спрат ако искам ... ама не брат.. ше пусна аварийки и ше спра на булеварда. Живи и здрави. Ок , щом тва е нормално за всички, за мене не е в никав случай и е проблем за мен. Както е проблем че някав ШИБАНЯК беше спрял в средата на завоя за църквата Свети Георги (на Янко Сакъзов)... е завънях на 112 да дойдат да го разкарат ... никой не дойде 30мин ... явно и тва не е проблем ... трябва да почна и аз на средата на улицата да спирам. 

Edited by host

Може да е спрял, може и да се е развалил - това няма как да го знаеш. Ако утре ти изгасне кошницата насред път и пуснеш аварийките, пак така ли ще мислиш ако някой ти викне "Ауе...къде си спрял така на пътя...".

Както и да е, нямах предвид, че не е нарушение да спреш на улицата, ама безтуй тука не се поства често - слагай, каквото намериш за добре.

П.П. А оня бус на втория клип, освен че забрави да пусне мигача заради колата, дето зави точно пред него, какво точно му беше нарушението? Това, че не се прибра директно в спрялото на спирката такси ли? Между другото един ден ще се хвана цял ден да карам зад тебе да видиш колко дребни нарушения ще ти запиша...това вий сте машини бе, знам - никога не качвате и километър над 50, никога не настъпвате непрекъсната линия, изобщо сте перфектни и в най-големия трафик. :moon:

За кво да се ядосвам ... ся тихичко им тегля по една и ги оставям да се трепят само да е далече от мене.

Не мога, брат, в някои моменти просто не мога. Отдавна нямам никакви нерви. Задължително звучно се изоквам, защото иначе се трупа вътре в мене. А когато някой откровено ми докарва катастрофа на главата (като тоя днес), направо си го питам нормален ли е в очите... Въпреки че знам отговора... Обиковено се извиняват, но често има такива, които дори не осъзнават какво са сътворили, което вече е страшно...   

..това вий сте машини бе, знам - никога не качвате и километър над 50, никога не настъпвате непрекъсната линия, изобщо сте перфектни и в най-големия трафик.

Тука у ФорОма има поне трима такива, шъ знайш....  :grin:

Голям си умник и ти, няма що...

:-) кеф ми е да те бъзикам :lol:

И баш ти не ми давай съвети по темата, ако обичаш.

Знам знам - аз не съм за пример, ама аз не съм и твърдял, че съм :) 

е завънях на 112 да дойдат да го разкарат ... никой не дойде 30мин ... явно и тва не е проблем ... трябва да почна и аз на средата на улицата да спирам.

Ако няма табела, че е забранено спирането + (забележи плюса - изключително важен се оказа) че паяка вдига - няма да дойдат. Помня преди време им звънях пак за Янко Сакъзов - някакъв беше спрял така, че едва се минаваше. Обаждам се и ги питам - мога ли да спра в кръстовище и на колко метра от кръстовище е забранено спирането, онзи взе да ми се дърви дали съм го изпитвал на правилника и като разбра, че искам да дойдат да си свършат работата и да разчистят малко улицата, че едва се минава ми каза, че ако няма знак за паяк, те няма да дойдат. Единствено изключение правели, ако собственик на гараж се обади, че някой го е запушил и не може да излезе, но по начало в малките улички не можел да влезе паяка и не се занимавали. Явно Сакъзов е малка уличка...

никога не качвате и километър над 50...

Освен Виден - той кара с поне 65 в града. До към 90 някъде ... документирано :lol:

Edited by djadomraz