Jump to content
BulForum.com

Клуб Простак

netrootbg

Recommended Posts

Тарикатите и наглите както винаги водят...

spacer.gifПловдивският районен съд започна да отменя глобите на общината за неправилно паркиране

П.С.

"Евалла" на този ПРАВОВ РЕД (?)

Ебаси и формалностите - вместо да чукнат в гугъл и да разберат какво означава това, те харчат народни пари като отхвърлят решението щот' не било ясно какво значело...после пък общината ще обжалва и така до безкрай...

няма задължение в законите ни всички български граждани да са свързани с интернет и да си правят справките за наредбите чрез гугъл.

за сметка на това длъжностните лица като пишат фишовете са длъжни при поискване да представят ОРИГИНАЛИ на цитираните документи с все точките запетайките и датата на издаване и влизане в сила. така е по реда на ЗАНН, който пък е малко по-задължителен за спазване от местните наредби.

опитай да намериш пазарджишката наредба без да ти казвам какво й е съкращението. пробвай се и за информация къде е "наказателния" им паркинг. четеш ли всички наредби на всяка община, през която минаваш или спираш за малко?

фън факт за ПЗК: техните паяци се стопанисват от оня дет утрепа момченцето в Панагюрище. как да не платиш с кеф таксата си  за "репатриране"?

• 2 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

https://drive.google.com/file/d/0B7zxebaazuobT3dwZU5iT3FsTUE/view?usp=sharing

Паркинга на Метро е ужасия.

Баничарката зарежда стока най- вероятно, голфарата чакаше някое гадже, защото момчето беше вътре, а Фиата си беше на инвалид имаше си стикер на предния прозорец.

Повече няма да качвам снимки от там, защото е всеки ден едно и също или поне аз когато отида е така.

На паркингите на мол-а, кауфландия и метро можеш да видиш всичките мозъчни инвалиди на Пловдив и околията.. Селяндурниците се научиха да паркират и в града по тротоарите, защото по селата така си паркират.. Визирам най-близките до Пловдив - Калековец, Стряма, Раковски - там направиха основната пътна артерия :), направиха им големи, широки тротари, за да може наглия селяндур да си паркира ковчега отгоре. А всички къщи имат гаражи! Факт!

11870806_10204360655968270_7359249775543

Вървя си аз из квартала в Лондон и се натъквам на кола, нагло паркирана на тротоара... Започнах да се смея, тъй като за 8 години и половина тук, не съм виждала такова нещо. Захилих се и си викам ".. Супер, чувствам си се като в къщи, като в България :)..". Оказа се, че наистина колата е с българска регистрация. Кеф баце!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204360655968270&set=a.2582473892902.2105731.1586128010&type=1

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

от днес почвам да поставам мозъчно увредените ни съграждани и гости на града

това долу нз дали трябва коментар, резнал съм клипа да е дълъг за да може да се види как снима камерата ( Xiaomi Yi - режим 2k без други настройки)

Ахахах Вчера един така.С един Range Rover видя,че е червено си прелетя.

Коста според мен можеш да мръднеш малко фокуса.Сега на клипчето, фокуса е някъде към таблото,а за твоите цели ще ти трябва по назад фокус,ако искаш да им се виждат номерата.

Фокуса винаги може да се мърда, докато не избера окончателна стойка никакви хардуерни промени по карантията, щото фокуса трябва да се нагласи според това къде и как ще стои.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option!

2бр простаци с ауди-та ... човека с ходната явно му беше писнало и реши да се разправя с единия ... но както знаем, с такива индивиди няма начин да се разбереш

Мм да вчера така един балък с ауди... Аз правя десен завой,а той ляв.Отне ми предимството,щото говореше по телефона.бипнах му и той такъв ми благодари... Набих му дългите да си знае :D

Edited by kotora

Има си доволно места от дясната страна ама за кво... нали сме "гражданя" ... единия е бусаджия, другия/другата е НОВ ДЖИппппп ... за кво да не спрат така че да пречат

Edited by host

• 2 weeks later...

Не се вижда някаква връзка между това,че случката е в София евентуално и това драстично нарушение.В смисъл,че не местопрестъплението води до нея. до По-скоро е характерна черта на шофьора,който очевидно трябва да бъде БИТ по-често.

Ето и мотоидоти в униформа. За втори път си правим засечка с моторизираната полиция, която вече официално наричам "палавите поуицаи"

https://www.youtube.com/watch?v=JIz5flY13tQ

Връхлита ми в гръб откъм колелото, нито го виждам, нито го чувам... Добре че периферията работи добре. Вторият явно бе по-разсъдлив и спря за момент, докато не се убеди че им давам път. Нищо, че нямат никаква работа да ме принуждават да спирам в колелото, отделно пък това мушене между колите, което продължи и чак след тунела...