gado Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 (edited) Аз да питам - ако някой пусне бурканче с лютеница от 2рия или 3тия етаж върху нечие стъкло... освен да се омаже стъклото няма ли и да се поначупи? Щото все пак буркана си тежи и е стъклен... или вие мислите да го изсипвате? Нищо не си разбрал! Мята се върху покрива, та да го вдлъбне и лютеницата освен тавана да омаже и предния капак. Това естествено се прави ако индивидът много е изнервил някого. В по- софт версията лютеницата просто се изсипва, ама така че да се разпльока на по-голяма площ. Ако има време (лютеницата) да подейства половин - един час, нещата стават доста забавни, понеже за да не си личат после петната, боята трябва да се свали до метал. Тоест, шприцване на ново, боядисване, напасване към стария цвят.... Абе, филм. Инак алтернативата е да си се разкарва лекьосан. П.п. И, не... Пребоядисването върху старата боя не върши работа, понеже по някое време петната пак си избиват Edited June 27, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Нищо не си разбрал! Мята се върху покрива, та да го вдлъбне и лютеницата освен тавана да омаже и предния капак. Това естествено се прави ако индивидът много е изнервил някого. В по- софт версията лютеницата просто се изсипва, ама така че да се разпльока на по-голяма площ. Ако има време (лютеницата) да подейства половин - един час, нещата стават доста забавни, понеже за да не си личат после петната, боята трябва да се свали до метал. Тоест, шприцване на ново, боядисване, напасване към стария цвят.... Абе, филм. Инак алтернативата е да си се разкарва лекьосан. П.п. И, не... Пребоядисването върху старата боя не върши работа, понеже по някое време петната пак си избиват Бахтии, как ли ми са червата след купешка лютенница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Поредният страдащ от мозъчна недостатъчност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Освен бакшиша, оттатък градинката се вижда няк'во "Пежо", на което също не му е мястото там. Много мързеливи шибаняци има, които ги мързи да походят 40-50 метра по паркинга, но да спрат така, че да не пречат на другите. Но собствената душевна чи*ия им е по-важна.. . На Кауфландските паркинги съм се нагледал на такива чудеса, че понякога се чудя дали не ходят на школа за шиб*няци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 (edited) Bilder hochladen Всички настрани, а аз на бамбашка . Edited July 4, 2015 by downsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Бас ловя, че тоя от снимката е влезнал от изхода на Метро, карал е срещу излизащите автомобили и естествено, защото е тъп, е паркирал по тоя начин. Както казваха навремето:"Всички са на обратно, а той на терсене"... Имаше един кретен, който постоянно спираше пред къщата, по 2-3 пъти седмично. Пие кафе с един комшия, и винаги трябваше да го викам. На 5-6 път ми писна и го навиках, ама много бях запалил. Казах му, че ако колата му още веднъж ми запуши изхода на гаража, ще има сериозна щета, изразена в гуми за около 400лв. От тогава, паркира отсреща и като ме види, гледа "лошо". С някои тикви, колкото и да си търпелив, колкото и да не искаш да се караш, няма как. Случвало ми се е да спре някой пред гаража, защото в съседство има аптека - винаги ги изчаквам или ако има някой в колата, присветвам и се сещат веднага. Преместват се и толкова. Всичко това, при все, че има табела за гараж, 80/60... Не знам... Вярно, че и на мен ми се е налагало да запушвам откровено коли, но винаги оставям телефон и гледам по най-бързия начин да се омета от мястото. В интерес на истина веднъж са ми звъняли, че колата пречи и човекът отсреща беше изключително любезен и ми каза, че ако имам работа още до 5мин., ще ме изчака, защото не бърза. Естествено на третата минута бях при колата, извиних се още веднъж и си тръгнах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Онзи ден спирам в 5:15 на паркинга пред Алианц и излезе един чичка (оказа се шефа на клона) да ме овика че съм спрял на техния паркинг. Зачудих се какво да му кажа пък рекох "извинете, прав сте.... ъъъ то верно остават само 15 минути до края на работния ден, но все пак си е вашия паркинг - в правото сте си"... влезнах и си преместих колата. Човека беше набрал явно щото докато влизах продължаваше да намила... после колежката каза че се спрял, осислил какво съм казал пък и рекъл "еййй това момче много интелигентно излезна" :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Чудя се, какво точно трябва да му има на човек, че при почти пуст булевард, да се изпраска точно върху пешеходната пътека. Браво, на служителя поставил стикера за глоба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Комплекс, какво друго. Ако беше спрял нормално, никой нямаше да го види, но така... Наскоро в едно кафе чух разговор между някакви тиквеници, в които единият се хвалеше, че го снимали как запушил две коли и го качили във Facebook и Plovdiv24... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Браво, на служителя поставил стикера за глоба! Явно някой се е обадил и понеже сигналите се записват, служителите си размърдват трите букви и отиват да проверят на място. Тогава лепят. Затова се обаждайте и да живее будната гражданска позиция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Баси малоумника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 (edited) Тоя са го застреляли в тила. Има го в коментарите. Поправка - официалната версия за очистването на тоя катил е флирт с мацката на някой си, който му потрошил колата, след това го сбарал и него + обир. Извършителят е осъден на 10 лагер. Edited July 15, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 По скоро го е убил гей-другарчето му с бухалка. http://www.ntv.ru/novosti/1140456 Какво по-логично ? ... бих казал ... като гледам клипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 (edited) Тарикатите и наглите както винаги водят... Пловдивският районен съд започна да отменя глобите на общината за неправилно паркиранеП.С. Според магистратите неясното съкращение нарушава правото на глобения на защита и на това основание глобите падат. "Евалла" на този ПРАВОВ РЕД (?) Edited July 21, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Ебаси и формалностите - вместо да чукнат в гугъл и да разберат какво означава това, те харчат народни пари като отхвърлят решението щот' не било ясно какво значело...после пък общината ще обжалва и така до безкрай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Не виждам проблема.Щом те глобяват е необходимо ясно да бъде упоменат члена, наредбата, закона и т.н. в случая са некви си букви...Незнанието не те оправдава пред закона, но все си мисля, че трябва да е по-ясно написано във фиша/акта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Глоби се пишат за каквото си решат. Бяха сложили на едни автомобили качени пред блока на мястото, което е предвидено за рязтоварване. В правилника няма член, който го забранява. Дори има такъв, който направо го позволява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Е то това си е за задължителна атака в съда..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Ми те те пишат "спрял на тротоар". Не знам дали снимат нарушителите преди да сложат стикера, но мисля, че не го правят, защото точно тези ги видях как слизат от колата и слагат глобите без да направят снимки. И това в 10 вечерта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Снимат, ама чак пък в 10 вечерта...това си е някаква платена, наказателна акция.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Полицейска кола дойде. Не бяха от Общинска Охрана.Сложиха стикери на двете коли паркирани горе пред двата входа.В закона пише, че автомобили могат да се спират пред жилищна сграда, но само ако не пречат по никакъв начин на входа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Ми те те пишат "спрял на тротоар". Не знам дали снимат нарушителите преди да сложат стикера, но мисля, че не го правят, защото точно тези ги видях как слизат от колата и слагат глобите без да направят снимки. И това в 10 вечерта. Снимат. На нас в Хс като ни лепнаха глоба(точно пред вкъщи беше колата, пред гаража), снимаха. След това снимаха всички останали коли по улицата, около 30-тина парчета. От полицията бяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 (edited) . Паркинга на метро Edited July 23, 2015 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 (edited) Е па тоя/тая тука решава и си паркира колата така -НА ТРОТОАРА. http://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=8759225371 П.С.Само как хубаво снима мобилния -Galaxy S2 Обещавам на всички гадове и нагли,кухи лейки да продължа да ги изтипосвам тука -и където другаде мога. Edited July 26, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Жесток графит на трафа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts