Jump to content
BulForum.com

Клуб Простак

netrootbg

Recommended Posts

Вярно, забравих да прочета последния ти доклад, където ми се отчиташ, че отиваш на село. Още в петък, по обяд. Другия път ще ти чета рапортите навреме, да знам къде отиваш. Даже направо викам GPS тракер да ти монтирам, да знам къдеси нон стоп. Или поне колата ти, за да не ми се отчиташ постоянно и да губим време.

ПП Ето видя ли. Не е номера горе, дето Ангел даде, който и аз намерих, обаче е на администрацията. Аз като се мъчих ми излизаха само тия на шефа, на факса и такива тъпотии.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами то не се блее, а се ЧЕТЕ и се МИСЛИ... Ама като си слакър тия работи са трудни. И аз видях тия телефони и то на официалната им страница, но някак си логиката подсказа, че едва ли ще ти вдигне "началникът", та си направих труда да попрочета повечко от първата страница с резултати на Гугъл. Туй щото нетЯ ми беше много бРЪЗ, нали... Слакър! :grin:  

Имаше ефект от бележката върху стъклото на оня горе. Днес е паркирал прилежно на улицата, зад другите коли.

Тоя се върна и паркира така:

2q058nt.jpg

Колата стърчи 30 сантиметра на пътното платно, няма минаване от двете страни - освен някви фиданки. Майки с децата заобикалят по улицата.

Обадихме се пак на ОП, но след 10 минути тоя си тръгна и не успяха да го хванат.

Edited by mIRCata

Е такива селски тарикати няма как да се оправят по нирмален начин. 4 нови гуми и може и да се усети,че не трябва да паркира така :)

Не съм по крайните изпълнения,но тоя щом не разбира от намеци...

Edited by kotora

Първо му сложихме на чистачките един лист, да се усети. На другия дн спря като човек. Сега сутринта пак като животно. Лепнаха му глоба и явно сега паркира напук. Сигурно мисли, че от тази кооперация са се обадили. Като се обади колегата оня от ОП му казал, бе къв е тоя идиот, сутринта пак за него звъняха?

Edited by mIRCata

Истината е, че някои хора просто нямат за пет стотинки акъл да преценят ситуацията, а не че зорлем го правят толкова зле.

Фишовете могат да се пропуснат, но сложат ли му скоба - няма бягане.

Ама никакво :lol: особено както е паркирал на входа :lol:

Той и от фиша не може да избяга, но явно си търси белята и/или не му дреме за тая драга.... Въпросът е толкова ли нямате яйца, домати, картофи, Слакър?  :laughing:

Не всичката храна идва от село, Слакър, само по-хубавата.... Но като гледам тоя не се страхува, че някой ще потроши колата. Или както казаха по-назад е кристално тъп. 

Бурканче лютеница, едро мляна, върши прекрасна работа, когато се тресне върху покрива, но така че да омаже и предния капак. Ефектите са дълготрайни и си личат дори и след изчукването и боядисването ;)

Edited by gado

Бурканче лютеница, едро мляна, върши прекрасна работа, когато се тресне върху покрива, но така че да омаже и предния капак. Ефектите са дълготрайни и си личат дори и след изчукването и боядисването ;)

И спирачна течност.

Бахти, кви сте аграри...Грубиянщини. Спаднете му и четирите гуми, най-бързо и лесно е.

И няма да може да бяга. Развивате игличките на винтилите и му ги поставяте на предното стъкло (не ги крадете) и всичко е решено - така и от ОП ще го хванат и съставят поредният фиш или ще го репатрират.

Аз да питам - ако някой пусне бурканче с лютеница от 2рия или 3тия етаж върху нечие стъкло... освен да се омаже стъклото няма ли и да се поначупи? Щото все пак буркана си тежи и е стъклен... или вие мислите да го изсипвате?

Освен това си има хора, които да пишат глоби или да вдигат коли. Щото иначе после всички спрели в близост коли ги чака същото. Ако на мен ми направят такава свинщина