Grimjaur Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 А знаеш ли колко удобно се отпарят огледала? На мен вече не ми пука - минавам и къртя. Ше им се не види и гъзарчаата. Или просто тегля един хубав шут - вратата хлътва. Няма друг начин вече, лепенките не помагат, а ми писна да си нося заточена пиличка в джоба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 А знаеш ли колко удобно се отпарят огледала? На мен вече не ми пука - минавам и къртя. Ше им се не види и гъзарчаата. Или просто тегля един хубав шут - вратата хлътва. Няма друг начин вече, лепенките не помагат, а ми писна да си нося заточена пиличка в джоба...Ако не е тайна, какво правиш със заточената пиличка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Дера боята. Става и с хирургическа игла - дере до метал, почти не се забелязва, но след време ръждясва. Понякога става и по стъклата, но за там вече си трябва пила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Аз си нося ножче... И ключове... Не са шофьори ама са безмозъчни и те, и родителите им ... Хвърляха камъни, боклуци от дюнери... Нямам думи. Който и да е кмет, каквото и да направи... Народа си е такъв. Edited April 25, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Няма оправия в тая държава по начина, по който го караме! Трябват сериозни глоби във всяко едно направление, иначе ще си останем стадо прости говеда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Не е проблема в глобите, проблема е в контрола и в налагането им...няма контрол...кат никога ги няма, общинските също..всеки прави каквото си иска, а шибаните катаджии гледат да изкарат някой лев...тука няма институции и закони...не го ли разбрахте..в тая шибаняшка държава всичко е тоталка...всичко...гледайте си кефа и ако можете бегом навън... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Ми днеска до радиото и телевизията 7-8 полисмен-а си пушеха цигарки, още един патрул даже дойде да им прави компания ... а по главната фул с хора... кой знае, може и джепчии да имаше ... ама нямаше униформени... само хората от общинска охрана си обикаляха централния парк - който впрочем е прекрасен, така хубаво поддържан не съм го виждал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 На същото мнение съм - никакъв контрол няма. Откакто имам кола (края на 2013-та) съм видял два или три пъти КАТ-аджии. Ами как да не се зароди чувството на безнаказаност? Като тия мързеливи търтеи идват само пост фактум и винаги любимата им мантра "несъобразена скорост". Което може да е разбит път, може да е четириколесна гробница без гуми и спирачки, може да е циганин-нинджа с колелото, дето го виждаш 3 метра преди да си го сгазил и к'во ли още не. Органите на реда при нас са станали само да идат и да констатират при свършен факт. Грам усилие за превенция няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 .... може да е циганин-нинджа с колелото, дето го виждаш 3 метра преди да си го сгазил и к'во ли още не. .... По тоя повод след малко ще кача един нощен откъс отпреди седмица, когато срещу мен идваше кола и малко ме заслепяваше, а точно в тоя момент пред мен изникна една каруца без никакви светлини...за капак няколко секунди след това и една сърничка реши да пресече пътя, та и нея трябваше да пазя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Аз си нося ножче... И ключове... Не са шофьори ама са безмозъчни и те, и родителите им ... Хвърляха камъни, боклуци от дюнери... Нямам думи. Който и да е кмет, каквото и да направи... Народа си е такъв. Защо не отиде да им нашокаш канчето? За такива изобщо не ми пука. Правя си им забележка като стой та гледай. Като невидели фонтан. Егати жалкото стадо. И тва през седмицата. През уикенда сигурно е било още по-зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 По тоя повод след малко ще кача един нощен откъс отпреди седмица, когато срещу мен идваше кола и малко ме заслепяваше, а точно в тоя момент пред мен изникна една каруца без никакви светлини...за капак няколко секунди след това и една сърничка реши да пресече пътя, та и нея трябваше да пазя... https://www.youtube.com/watch?v=N4bgKdTNto8&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Мда, тва с талигата е криво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Мм да и на мен ми се беше случвало такова нещо точно преди Черноземен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 (edited) Сърната беше по-опастна в случая. Доста близко се размина. Edited April 26, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Тия идиоти с "маскировъчните" каруци не трябва ли директно да ги тикат в затвора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Трябва. Но чичко милиционер счита за свое единствено задължение да дойде с три часа закъснение, като го извикат за катастрофа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Лол ... и двете ситуации са гадни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Трябва. Но чичко милиционер счита за свое единствено задължение да дойде с три часа закъснение, като го извикат за катастрофа. И да ти обясни как си карал с несъобразена скорост. Нали имаше един случай човека карал по магистралата с около 80 (автобус) и изскача някакво животно и той в паниката удря друг автомобил при което има пострадали. И заради това го бяха осъдили на не знам колко години затвор защото карал с несъобразена скорост. В същия момент М.Ставински утрепа човек и така и не го осъдиха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 По делото Ставински май осъдиха другата страна да плати разходите или нещо подобно скандално беше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Тази сутрин, баш в пиковия час, след Сточна гара, средната лента за направо (бул. Христо Ботев) посока макдоналдс беше затворена защото боядисваха металната рамка която държи светофарите. Задръстване имаше още от надлеза (познат на повечето хора като бетоновия мост). Нищо нямаше да им стане да започнат след 9ч. когато трафика е по-малък, но нали сме в България! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Или поне да бяха сложили табела до Билла-та, за да могат хората да отбият по Кукуш, да се качат на новия надлез и да излезнат на ВСИ-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Или да го направят в неделя.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Да не би да идват избори нещо? Защото такива показни задръствания в стил "я ни вижте как работим" се правят все преди избори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Да не би да идват избори нещо? Защото такива показни задръствания в стил "я ни вижте как работим" се правят все преди избори...Есента ще има кметски избори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Ето и обяснението. Пригответе се цяло лято да е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts