Jump to content
BulForum.com

Продавам iPhone 4 - Mtel

Recommended Posts

Описание:

Апарата е в отлично състояние - като нов с незначителни следи от употреба.Функционално е перфектен.Купуван е от Мтел януари 2011г. и е гаранционен до януари 2013г.Заключен е към Мтел.Пълен комплект е - както е от магазина.Не е jailbreak-ван никога, за да не отпадне гаранцията.Дисплея е перфектен - без мъртви зони.

Снимки:

DSCF2801.jpg DSCF2802.jpg

DSCF2805.jpg DSCF2817.jpg

DSCF2820.jpg DSCF2822.jpg

Цена: 499лв

За връзка с мен:

гр.Пловдив, като може да се прати по Еконт за другите градове с опция за преглед и тест.

GSM: 0988 827 857

Web Site: http://plovdivmobile.alle.bg

За колко времет и е сключен договора.

Ако е за 1г. можеш да идеш и са длъжни да ти го отключат. Гаранцията ти си е 2г. заради наложената от евро комисията условия.

Можеш да си го джейлбрекнеш не е проблем АКо го занесеш джейлнат ще ти го върнат обаче ако преди да го занесеш си го РЕИНСТАЛИРАШ както направих аз тогава нямаш проблеми.

МТЕЛ няма как да разберат дали телефона е бил джейлбрейкван след като си го реинсталирал.

Колега чувал съм го това, но аз съм объркал датата на купуване в обявата -реално апарата е купуван тази година януари и е гаранционен до 2014г, тоест е на 6 месеца - има няма :)

Нещо ти е пълна кутията и не можеш да получаваш ЛС?!

Edit: Ще, ама пак не е:

The following errors were found

The member Swype cannot receive any new messages

This personal message has not been sent

Колеги, продавача е пропуснал важна според мен подробност - колко гигабайтова е версията която продава (нищо че е запазен), иначе за модела по принцип нямам лоши отзиви , самия аз съм горд собственик на също такъв 32-гигабайтов купен от МТЕЛ. Споделям опита си с МТЕЛ - опитах да подам заявка да ми го отключат, след като са минали повече от година и половина от датата на покупката , а отговора беше , че след като аз сключа с тях като оператор нов договор за абонамент с интернет, подходящ точно за айфон и изтече въпросния договор имам право да подам подобна заявка за отключване. Същата ситуация и с Глобул,, само че там се оказа, че когато предишния собственик покрие договора за лизинг изцяло и аз вече имам договор за абонамент със също толкова подходящ тарифен план за айфон, чак тогава може да се пусне такава заявка. В Глобул ме предупредиха първоначално, че не ми пречи да подам заявката, но отговора (от София) ще бъде "не", както и стана...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...