NexusBg Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ксеноните са чисто нови от снимките ще видите ,че са НЕразпечатани. На старата ми кола сложих такива и са невероятни... Продават се 5 чифта няма нужда да се слагат на ЛУПИ но е препоръчително (по-добре изглежда). Продавам ги защото са ми излишни. Цената която търся е 90/ (80) (70) лева. все пак това е оригинален ксенон от висок клас не е от ниските класове а цената не е висока. Бих отворил кутията и снимал или показал на лично на човека само и единствено ако е сериозен и ще ги взима... Знаете ,че разпечатани покупки не се продават или ако се продават няма гаранция дали ще работят или въобще дали са нови. Много съм доволен от тях както и още приятели на който съм продал такива. Мога да оставя телефон за връзка 0895336929 Email : [email protected] това е мейла ми може да ми пишете там или на ЛС за номера. От Пловдив съм Цвят на кеснона Защитната лепенка Кутия Вид Кутия 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Здрасти колега, не всеки е длъжен да има профил във фейсбук. Има доста свободни сайтове за да си качиш снимките. Като тези ТУК и ТУК EDIT: За нищо колега, просто изпреварих модераторите. И да знаеш, тук правилата се спазват стриктно. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexusBg Posted July 9, 2012 Author Share Posted July 9, 2012 Благодаря колега снощи много бързах и това беше първото място за което се сетих след малко ще го коригирам и ще ги пусна в посочените от теб Още веднъж Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexusBg Posted July 12, 2012 Author Share Posted July 12, 2012 Нова Цена 80 Лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexusBg Posted July 13, 2012 Author Share Posted July 13, 2012 ПОСЛЕДНА ЦЕНА 70 ЛЕВА .... На загуба съм но парите са ми спешни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexusBg Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 Up 7. Абсолютно се забраняват постове, целящи да вдигнат темата по-нагоре или да я върнат на първата страница. 'UP' постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Фиктивните бонуси по преценка на модераторите се отчитат като "ъп", както и допълнителните постове за коментар на цената. Намаляването на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.