Botev1912 Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Няма да мога да отида поради независещи от мен причини . Много ме е яд, защото се точех от много време, ама нищо, ще съм там следващия кръг като играем с Шахтьор Донецк . Забравих да дам прогноза. 2:0 за Локото и крайна победа след дузпи. <{POST_SNAPBACK}> Ти си бил голям оптимист ! Можеш да си мечтаеш за такъв резултат още 10 години. Тва да не е Санта Колома от Андора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatio Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 tfa e napylno napylno realno !! samo daio da e na po dobro ravni6te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 По принцип всичко става топка е, но ако няма изненади Брюж ще бият с лекота и много по-лесно от колкото в първия мач. Те са по-силни като гости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Именно- ако няма изненади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Tochno tva e ako niama iznenadi Bruj shte biqt http://www.7sport.net/7sport/footbg/d3691_5.htm 12 000 na Lauta ai chestito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 utre 6te se buferirate s 0:2 nai malko Не, че се вижда нещо ама... <{POST_SNAPBACK}> znam te kude si , daje reda i mqstoto ti znam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 utre 6te se buferirate s 0:2 nai malko znam te kude si , daje reda i mqstoto ti znam :> Хахаха, това сякаш е особено важно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 12 000 na Lauta ai chestito Какво е това?? Круши... ябълки?? Нищо не разбрах... линка не ми работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Лаута ще побира 12 000 зрители Капацитетът на ст. "Локомотив" в пловдивския парк Лаута ще бъде намален на 12 000 зрители след приключване на текущия ремонт. За дербитата с ЦСКА и Левски буферните зони ще бъдат увеличавани, уточни управителят на комплекса Стойчо Димитров. Специална комисия, назначена лично от областния управител на Пловдив Гьока Хаджипетров, ще инспектира съоръжението днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Успех на Локо срещу Брюж Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Хаха...аре честито на всички Локомотивци(Накратко буф*ри) Не го приемайте толкова навътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Една прогноза за утре 0:2 <{POST_SNAPBACK}> По принцип всичко става топка е, но ако няма изненади Брюж ще бият с лекота и много по-лесно от колкото в първия мач. Те са по-силни като гости <{POST_SNAPBACK}> Ето кво съм писал вчера... и излезнах прав Истината е че локо посрамиха България, което не им е за първи път. Те никога не са играли силно в евротурнирите . За това по добре да бяха станали шампиони Левски или ЦСКА поне да знаем че нямаше да има такива резултати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitko1 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Tolkova si mogat balgarite,s kopuvaneto na ma4ove dotuk,sega ako mojeshe da dade sadiata 2-3 duzpi,no ma4a ne e v BG nizsha liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Tolkova si mogat balgarite,s kopuvaneto na ma4ove dotuk,sega ako mojeshe da dade sadiata 2-3 duzpi,no ma4a ne e v BG. <{POST_SNAPBACK}> Че мача пак си е в БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 0:3 вече Брюж просто играят с лекота, имам чуството че с 10 % от възможностите си 0:4 то стана като България. тръгнаха с голямата кошница за европейското и се върнаха като слабаци Дано очите на локомотивците се отвориха най-сетне За малко 0:5 смях смях . Толкова безпомощен БГ отбор в евротурнирите не съм виждал никога смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Eeee kakav rezil.Az sam botevist ama tia naistina zdravo na izlojiha0-4.Smiah v zalata dragi zriteli.Palen rezil-mani.Ama 4ak tolkova na sam o4akval.Te i s niakoi otbor ot Albania da sa biaha padnali pak sashtata rabota shteshe da bade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Не е истина колко са слаби Брюж .. Шахтьор ше ги разнасят като пръскачка из лозе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 За малко 0:5 смях смях . Толкова безпомощен БГ отбор в евротурнирите не съм виждал никога смях <{POST_SNAPBACK}> Аз по принцип не гледам български футбол, но съм сигурен ,че не си прев имаше едина година, в която Литекс отпаднаха в първия предварителен кръг на шампионската от някакви Австрийци мисла 4или5 на 1 за лЛитекс там и после същия резултата за ония в България. Накрая Литекс паднаха дуспи. А за Локото ми прегоряха просто. Иначе виж, че биха Литекс за суперкупата не са толкова слаби реално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Литекс паднаха от Видзев (Полша) след 4:1 и 1:4 тогава много се ядосвах, но все пак имаха победа и тогава беше съвсем друго, не може да става и капка сравнение. Представете си локо да бяха играли сега с Галатасарай, имаха една осмица най-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Наистина голям резил съизмерим само с тези на Литекс със Зимбру и ЦСКА с Торпедо. Все пак щом Локомотив не се справи с Брюж, значи никой друг български отбор не може да го направи. Браво на всички, които успяха да отидат и подкрепят отбора. Отново се видя, че ако не играчите, то поне публиката ни е за шампионската лига. Надявам се ако някой е правил снимки да качи нещо във вареза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Аз лично очаквам снимка на копието на Азис, което се видя на телевизора със вдигнати ръце като го емнаха полицаите Само че Азис е по-бял де .. И ми е интересно дали Нафтекс са луди да ви пускат пак на стадиона си, едва ли им давате толкова пари че да си ремонтират стадиона след всеки ваш мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 1,2,3,4estito... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Все пак щом Локомотив не се справи с Брюж, значи никой друг български отбор не може да го направи. Колко самоуверено. Смях общо взето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Доволно Брюж опънаха локото с 4:0, заслужаваше си, локото имаха нужда....хихиих!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Общо взето българска му работа Тази картинка се повтаря с всеки наш отбор в ШЛ от край време и няма да се промени в близко бъдеще. Дали ще е Левски ЦСКА Литекс Локо (Пд) няма никакво значение, защото резултата е един и същ -> тотални издънки всяка година. Никой бг отбор не заслужава да играе в ШЛ. Някой беше казал, че поне публиката на Локото била за шампионска лига. А редно ли е такава публика да цели съдията с чупени седалки бутилки монети... !? Та както вече казах българска му работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.