Teddy-King Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Вече започнахте да се подигравате. А това не ми харесва... Не смятам, че е редно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Вече започнахте да се подигравате. А това не ми харесва... Не смятам, че е редно. Това го решавам супер лесно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 xaxa .Basi korupciata.V toq forum cari anarxia vurnete ni pravoto na glas !!! Teddy-King , vij poslednia mi post,predi iztritiq . V nego ne se zaqjdam ,pojelax vi kusmet ,v imeto na dobroto za Bulgaria.Ai pro4eti i sledvashtite postove sled moq.Predimno ot fenove na loko.Posle mi govori ,4e nie sme se zaqjdali i nie sme bili komplexari..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Абе то е ясно че локо гледат само в нашето канче, винаги е било така. Спомням си когато излезе първи брой на нашия и техния клубен вестник на нашия си пишеше за нашия си отбор, а на техния с големи букви главното заглавие на 1 страница беше БОТЕВ Е КРЪВНИЯ НИ ВРАГ. No comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 И какво ще търси Локо във "вашето канче"? Б група може би... Аре престанете с глупостите вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Това е факт и аз го съобщавам, като не си го видял поне не говори. Локомотивците не са от Локо ами са от Анти-Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Това е факт и аз го съобщавам, като не си го видял поне не говори. Локомотивците не са от Локо ами са от Анти-Ботев Супееееер, любимото ми! Я пребройте вие, които не сте от анти- локо колко поста имате в тази тема в която е за Локомотив и никъде не се споменава Ботев. Не разбирате ли, че никой вече не го интересува вашия отбор, а на вас Локомотив ви е на езика всеки път, когато стане дума за футбол. netrootbg, защо не затвориш темата? То се е видяло, че никой няма какво да добави по нея. Само ще се се ядосваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 ХаХа 100%АнтиБотев ....ако не са бяхте заяли нямаше да ви обърнем внимани,ама вие май само за нас четете. P.S. Ако вида форум за ботев едва ли ще влезна в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Е какво говорите, че сливането е незаконно, а законна ли е титлата на Локо ? Днес се и видя пак .. колко бяха тъжни горките продадени момичета от ЛАТЕКС(Ловеч). Бяха изключително изненадани че получават гол в 90(колко странно, явно Гошето Илиев е решил така, за да се задържи драмата до последно) минута .. Имаше цитат от моя приятел Hammer, който забравих да куотна. Та той гласеше "Свалете си жълтите очила и погледнете реално на нещата" или нещо подобно. А вие ще свалите ли черно-белите и да погледнете? Давам пример - баща ми е канар по рождение, и мрази Локо от ПОСТЪПКАТА(ясно коя). Покрай него намразвам Локо и аз. Та питам ви, ако баща ми поеме кормилото на Локо, дали ще се бори за всичко добро за отбора .. или точно обратното т.е. това което става? Сигурно пак скрити зад тези черно-бели очила незнаете любимия факт, че митето христолов е локомотивец, както и синът му. Явно затова се грижи толкова добре за отбора и не го дава на никой нормален собственик. На вас нормално ли ви се струва да поиска 5-6 млн долара за отбор от България? Това е много дори за Левски и ЦСКА, пък да не говорим за слаб(вече) отбор като Ботев. Това сигурно също от любов към отбора го е направил .. защото феновете на Локо обичат и Ботев, като втори любим отбор. Както се обичат Рейнджърс и Селтик нали .. @netroot - нищо лично, ама не мога да ти повярвам че си безпристрастен. А пък ако наистина си безпристрастен, прочети малко откъде идва омразата между Локо и Ботев(май ми се струва че заради ПОСТЪПКАТА на Локо) и тогава защитавай Локо. Ако още си на мнение, че го заслужават. И за финал .. ще отговоря на заяждането да спрем с историята и да млъкнем с това, което сме постигнали, и да не го натякваме. Добре, няма да го повтарям(е) повече, но имам(е) един въпрос. А какво вие ще постигнете в Европа. Не ми се вярва Гошето Илиев да има пари и Европа да купи .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Локомотив е купил суперкупата? Неееее, пич, ти ще ме довърши. Все пак благодаря, успя да ме разсмееш въпреки всичките ми лични проблеми. Може да попиташ някой, който е гледал мача за това как е протекъл, гледай телевизия, чети вестници, информирай се малко. Свалете си жълтите очила и погледнете реално на нещата. Ето ти цитата. Важи с пълна сила за теб. Не ме интересува Христолов, но на това, че е локомотивец си вярвате само вие (даже не всички). П.П. veseo, когато използваш думата приятел за мен, моля, слагай я в кавички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Христолов е локомотивец и това го знаят всички. Не се правете на невинни Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Titlata im ja kupiha minalija sezon ,edva li i toja shte ja kupiat ! Pak shte sa niakade 5-6 ! <{POST_SNAPBACK}> Всички го знаем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Кой ще ходи утре на мача? Аз днес си взех билет и за влака и за стадиона и утре ще подкрепям яко отбора със всичките friends дето ще сме там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Dreamer, аз още се колебая, защото... нямам с кой да ида, пък сам не ми се тръгваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Хорцаааа стискайте палци да бием утре! Имаме някакъв теоретичен шанс! Ама трябва да държим до дупка! А както прочетох някъде назад - Съм абсолютно съгласен , че ако това беше някой 'СТОЛИЧЕН ГРАНД' щеше, не само да се предава дирекно ( и двата мача) а и щеше да има ПРЕДАВАНЕ ОТ СТУДИОТО педи мача , ПРЕДАВАНЕ ОТ СТУДИОТО след мача и т.н. Още една причина да бият Локото утре! Шопите ще ИЗОРЪТ ШОПИЯ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Teddy-King, ако си вземеш днес или утре билет можеш да дойдеш с нас... ще ти кажа къде ще се срещаме. Ние сме трима човека засега не че няма да видим сумати познати във влака. Мисля, че касата ще работи до късно днес, а и утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Аз и сам да тръгна, няма да остана сам за дълго. Но просто няма да мога да отида с хората, с които исках и планувах да ида. Но както и да е. Благодаря ти много за предложението, наистина ме зарадва и ако реша нещо, ще ти пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 аз ще ходя на мача заедно с компанията САМО ЛОКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatio Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 6a re6a utre v posledniq moment. ama misla 4e nqma da otida.siguren sum 4e 6te pobedim !!! 100 % ! za tfa i 6a prasna 10 lv na evrofutbol za nas. 6a gi sma4kame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Една прогноза за утре 0:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Много ясно утре сме в Бургас.Трябва пак да шашнем цяла България,както винаги най-яката агитка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Не, че се вижда нещо ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Няма да мога да отида поради независещи от мен причини . Много ме е яд, защото се точех от много време, ама нищо, ще съм там следващия кръг като играем с Шахтьор Донецк . Забравих да дам прогноза. 2:0 за Локото и крайна победа след дузпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatio Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 mnoooo qsnoo . edin burz gol v purvite 15 minuti i posli e lesno ... ako trqq na stadiona 6a sko4im s 15 igra4i da igraqt mom4eta oba4e 6a vkarame i 2 i 6a biim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatio Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 )) neznam dali 6a klasirame. malko sme6na tema . no vsi4ko e vuzmojno. izqjdam sa ot qd... vuzmojno nai lesniq protivnik za 3 tiq krug.ako produljim 100 % 6a vlenim v grypite. 6axtior slabi. taka li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.