veseo Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Само се чудя тоя Весео от койо отбор,защото подписа му едно говори,той самия друго.... <{POST_SNAPBACK}> Е какво, да не съм казал нещо против Ботев? Чисто и просто признавам, че играхте добре, поне доколкото се чу по радиото. А колкото до подписа, просто се базикам с бисера на Hammer Дано не ми се сърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Къв базик то си е чиста истина 8 години ли колко ша станат Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Къв базик то си е чиста истина 8 години ли колко ша станат <{POST_SNAPBACK}> ne 8 ,a 80 ....a ne 4akai,vie predi 80 godini ne ste sushtestvuvali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Къв базик то си е чиста истина 8 години ли колко ша станат <{POST_SNAPBACK}> Кви са тия измислици? Вярваш ли си на глупостите които пишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Та вие като сте съществували преди 80 та кво? И, извинете ме, но тук ли му е мястото да се заяждат локомотивци и ботевисти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Я да питам локомотивците нещо не е заяждане споко, заяждането ще го оставим за друг път. Някой от вас каза, че нямате нападател, не трябваше ли тогава да се вземе някой по-добър нападател вместо да се взима Стоян Колев. Аз не мисля, че Стоян Колев е кой знае колко по-добър от Васил Камбуров. Колкото и да не го обичам Васето все си мисля, че той е перфектен вратар за локомотив, тъй като е истински локомотивец и не веднъж сме го виждали със сълзи на очи, когато локото не върви, а и все пак е добър вратар. Аз не съм много навътре с вашия отбор ама защо трябваше този Колев да се появява тук вместо наистина някой голаджия (който кой знае от къде щеше да се появи ) Честно казано и мен ме е яд, защото когато слушах коментара на положението на 'черньо' много се ядосвах, че не вкара. Но след като видим репортажа, ще видим наистина колко чисти са били тези положения Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Честно казано и мен ме е яд <{POST_SNAPBACK}> . ми то си е за ядосване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Гледах репортажа и на тва ли му викате добра игра. Тва си е чист късмет. Локо имаха едно единствено чисто положение в 49 мин. Другите положения изобщо не бяха чисти. Получиха се след някъв удар от далеч или след разбъркване. По точно Брюж трябва да съжеляват за изпуснатата разгромна победа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Правилно. Брюж и Ботев съжаляват много! Яд ги е, че Локо се оказаха по-добри от очакванията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Дам, вкараха две от мноооого, а Локо не вкара нищо от достатъчно. Главно Дайо... ще видим другата седмица как ще стане хавата <{POST_SNAPBACK}> Ama te si misleha che Joro Iliev shte ima kinti i toja mach da kupi ,ama ne im stana igricata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Ако искат могат да предават световното по скуош в Тимбукту, не ми дреме, но вече ми писна от тях. Левски или ЦСКА ако трябва да играят на Антарктида не че ще го предават мача, ами и един месец преди това ще рекламират и ще тръбят, че те ще са единствените, които го предават и че 'часът и мястото на срещата са известни'. <{POST_SNAPBACK}> kvo mu e loshoto na skuosh-a? as bih go gledal s interes ...ako bqha levski ili cska....nqma da stane na antarktida! na "zvezdite" shte im e studeni4ko .... nqoi se hvaleshe 4e otbora imal 80 godini....i za tea 80 godini kolko..60 se bori za ostavan v A grupa ? ne se zaqjdam,pitam...as sum po princip fan na CSKA ama taa godina bqh za loko...a ot kakto as pomnq..botev vinagi sa bili v 3kata...ama ispadashtata 3ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 ..botev vinagi sa bili v 3kata...ama ispadashtata 3ka <{POST_SNAPBACK}> Vij kvo ! Kogato Botev e igrael sreshtu Barcelona i Bayern , v Kiustendil oshte e niamalo stadion ,a da ne govorim za divata djungla na Lauta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 nqoi se hvaleshe 4e otbora imal 80 godini....i za tea 80 godini kolko..60 se bori za ostavan v A grupa ? ne se zaqjdam,pitam...as sum po princip fan na CSKA ama taa godina bqh za loko...a ot kakto as pomnq..botev vinagi sa bili v 3kata...ama ispadashtata 3ka <{POST_SNAPBACK}> ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ. Ботев се бореше за оставане само през последните няколко сезона (около 6 на брой). Иначе няма спор кой е най-успелия пловдивски отбор - Ботев. И локомотивците си го признават даже. Мисли преди да кажеш няква безмислица, на която ще ти се смее всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ. Ботев се бореше за оставане само през последните няколко сезона (около 6 на брой). Иначе няма спор кой е най-успелия пловдивски отбор - Ботев. И локомотивците си го признават даже. Мисли преди да кажеш няква безмислица, на която ще ти се смее всеки <{POST_SNAPBACK}> Po-tochno ot kakto mitio hristola doide ,neshtata tragnaha savsem nadolu ! Lokomotivci vinagi sa bili vtorija otbor na Plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 I takiva 6te si ostanat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 I takiva 6te si ostanat <{POST_SNAPBACK}> Е в това няма спор Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Lokomotivci vinagi sa bili vtorija otbor na Plovdiv Аз ли нещо бъркам или е точно обратното в момента. Скоро не виждам да станат нещатата както ти се иска. Били играели срещу Байерн. Не гледай само историята виж моментното състояние какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Е най-после да се намери някой да го каже! Всеки жълт тук ми говори за историята на Ботев и никой не гледа какво става в момента. Като слепци някакви! Еми имали сте голяма история признавам. Ама ако ми говорите постоянно за историята на отбора, ще взема да си помисля, че отбора ви е история вече... То значи и вие го признавате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Е най-после да се намери някой да го каже!Всеки жълт тук ми говори за историята на Ботев и никой не гледа какво става в момента. Като слепци някакви! Еми имали сте голяма история признавам. Ама ако ми говорите постоянно за историята на отбора, ще взема да си помисля, че отбора ви е история вече... То значи и вие го признавате... <{POST_SNAPBACK}> Na tova v momenta si ima obiasnenie ! Lokomotiv Kiustendil DA , no nikoga niama da priznaja momentija otbor za Plovdivskoto Loko ! Vij mnogo dobre znaem vsichki ,kakvi sa i ot kade sa futbolistite na Lokoto ,taka che ne se pravi na padnal ot nebeto ! P.S - Mejdudrugoto ostavat kam 15 dni do zapochvane na parvenstvoto : www.lpfc.net/stadium-remont.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 В сравнение с предишните 2 участия на Локо в евротурнири си и чист успех, честито ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 4 MOTION, от къде са футболистите на Локо? Аз съм от "Lokomotiv Kiustendil", нещо против? Какво значение има това не мога да разбера! Не е ли важен крайния резултат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Na tova v momenta si ima obiasnenie !Lokomotiv Kiustendil DA , no nikoga niama da priznaja momentija otbor za Plovdivskoto Loko ! Малък пример. Той и Бекам е от Англия а Зидан от Франция. Защо ли публиката на Реал ги приема? По твойта логика трябваше с камъни да ги убият. Сигурно искаш един футболист където започне да играе там и да се пенсионира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Яд ги е, че Локо се оказаха по-добри от очакванията... <{POST_SNAPBACK}> nedei kazva golqmata prikazka predi ma4a v Burgas... Loko ne e vtoriq po uspexi otbor v BG - tva e Spartak Plovdiv.Loko sa 3ti. as sum po princip fan na CSKA ama taa godina bqh za loko... imenno - samo tazi godina si bil za Loko ,shtoto do predi 4 godini si gi 4uval samo v kusnite sportni novini po Efir 2 ,kogato izpisvaxa resultatite ot B grupa... Аз ли нещо бъркам или е точно обратното в момента. Скоро не виждам да станат нещатата както ти се иска. Били играели срещу Байерн. Не гледай само историята виж моментното състояние какво е. za poslednite 3 godini Loko Plovdiv e po-dobur otbor ot Botev Plovdiv.Po obqsnimi pri4ini.I vse pak ste dale4 ot klasata i imeto ,s koeto Botev se e sdobil s godinite. Всеки жълт тук ми говори за историята на Ботев и никой не гледа какво става в момента. Като слепци някакви! Еми имали сте голяма история признавам. Ама ако ми говорите постоянно за историята на отбора, ще взема да си помисля, че отбора ви е история вече... То значи и вие го признавате... oshte po-xubavo,ti toku shto kaza ,4e sme vlezli v istoriata.Aide shte 4akame da vidim koga i vie shte vlezete v istoriata.. moje bi v ma4ovete s Brugge ? Малък пример. Той и Бекам е от Англия а Зидан от Франция. Защо ли публиката на Реал ги приема? По твойта логика трябваше с камъни да ги убият. Сигурно искаш един футболист където започне да играе там и да се пенсионира. netrootbg ,stiga s tiq smeshni primeri koi kude igral.Neshtata otnosno vas se vurtqt okolo fakta ,4e vi izmuknaxa ot 11 mqsto v B grupa ot kudeto nqmashe da mrudnete minimum 2-3 godini.Za A grupa ne mojexte i da si me4taete.Tva s kvi footballisti ste igraeli si e vasha rabota.To ve4e otbora vi se precedi 5 puti i ne ostana nito lokomotivec nito levskar (za kustendil govorq) v nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Малък пример. Той и Бекам е от Англия а Зидан от Франция. Защо ли публиката на Реал ги приема? По твойта логика трябваше с камъни да ги убият. Сигурно искаш един футболист където започне да играе там и да се пенсионира. <{POST_SNAPBACK}> Ne se izlagai , kakto kaza CMexyBka ,tolkova biahte zatanali v B , che prosto nikoi ne vi vijdashe kak shte vlezete v A Tuk ne govorim za edin ili dvama futbolisti , govorim za cial otbor ,koito si dade vsichkite futbolisti , barabar s treniorite i licenza za A grupa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Нима пътят от 11 място в Б до първо място в А група е падение? Ега си логиката. Желязна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.