Jump to content
BulForum.com

Локо Пд - Брюж

Boev

Recommended Posts

Дам, както и слабият. Не случайно е в Б група :)

и вторият гол бе дело на същият играч на Брюж, а Дайо продължи с пропуските си. В БГ ще им го върнем :D

За добрия отбор имах предвид Брюж, вкараха си положениятя и биха. Другите като не могат да вкарат ще губят

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Дам, вкараха две от мноооого, а Локо не вкара нищо от достатъчно. Главно Дайо...

ще видим другата седмица как ще стане хавата ;)

Трябва да им призная, че поне което се видя по радиото, играха страхотно. Неведнъж се изпоплаших за парите си, но щастието тържествува накрая :)

Трябва да им призная, че поне което се видя по радиото, играха страхотно. Неведнъж се изпоплаших за парите си, но щастието тържествува накрая :)

Незнам аз не сам се притеснявал защото знаех че в Белгия нямат шансове.

//Офф//И си мислих че радиото се слуша. :) //Офф//

Да участвате в ТУРБО ЛИГА ? :woot Няма нищо де за първи път ви е да играете навънка видяхте кво е да си слазал от дарвото и да си почнл да играеш с паричките на чичо Жоро.Иначе сериозно едно голямо браво от мен за мача.Мислех си че ще получите поне 4 подаръка но се държахте мъжки до 71 мин.

Kakvo da se pravi kato v Bulgaria koito dava pari toi pe4eli ma4ovete, no ne e taka navan i po4ti vsi4ki bulgarski futbolisti koito igraqt v Bulgaria nqmat dostata4na fizi4eska podgotovka za evropeiskite timove t.e. mnogo barzo se izmorqvat zastoto ne sa sviknali na tova tempo ;) :punk

//Офф//И си мислих че радиото се слуша.  :)  //Офф//

Ей, който и да питаш ше ти каже, че съм изключително разсеян цял ден. Да не съм влюбен деа :sick

Аман от папагали и завистници.Момчетата играха добре.

@Razor...какво значи да си слязъл от дървото, а??!...

...май нещо не разбирам, ама тъпо ми звучи...

Пичът има предвид един футболист на Локо,който е негър.Или може би,че всички от Локо са дотолкова непрофесионалисти,че той ги сравнява с маймуни.Не знам.

Само се чудя тоя Весео от койо отбор,защото подписа му едно говори,той самия друго....

Иначе според мен Локо бяха ок,все пак Брюж са доста напред в Белгия,а Белгия не е за изхвърляне,относно вътрешно първенство...

az li4no sam neutralen na tema BG futbol,v tozi ma4 iskax lokoto da napravi ne6to za6toto sam balgarin,no se vidq 4e balgarite ne mojem da igraem. 6te si igraem tuka amatiorki futbol i nikoi balgarski otbor nqma da prosperira v Evropa. Ma4a ne sam gledal da kaja dali sme igrali dobre ama rezultata... Vseki balgarski otbor koito igra za 6ampionska liga igrae6e s misalta samo za6tita bez napadenie.Taka gol ne se vkarva.I savsem logi4no otbora koito te napada da vkara dva,tri gola.

Divaka, ако не си "гледал" мача, недей да коментираш каква им е била стратегията, как са играли и какво са правели!

az li4no sam neutralen na tema BG futbol,v tozi ma4 iskax lokoto da napravi ne6to za6toto sam balgarin,no se vidq 4e balgarite ne mojem da igraem. 6te si igraem tuka amatiorki futbol i nikoi balgarski otbor nqma da prosperira v Evropa. Ma4a ne sam gledal da kaja dali sme igrali dobre ama rezultata... Vseki balgarski otbor koito igra za 6ampionska liga igrae6e s misalta samo za6tita bez napadenie.Taka gol ne se vkarva.I savsem logi4no otbora koito te napada da vkara dva,tri gola.

Ти слуша ли мача? Коментетора постоянно повтаряше, че е равностоен, а Ераносян дори каза, че първото полувреме нашите са играли по- добре и не можели да повярват, че са паднали от този отбор. За този резултат най- много е виновен Дайо, заради изпуснатите 3 сто процентови голови положения. За пореден път се видя че нямаме сериозен нападател и не мога да разбера защо никой в клуба не прави нещо по въпроса.

Ти слуша ли мача? Коментетора постоянно повтаряше, че е равностоен, а Ераносян дори каза, че първото полувреме нашите са играли по- добре и не можели да повярват, че са паднали от този отбор. За този резултат най- много е виновен Дайо, заради изпуснатите 3 сто процентови голови положения. За пореден път се видя че нямаме сериозен нападател и не мога да разбера защо никой в клуба не прави нещо по въпроса.

HAHAHA :woot e ti kvo o4akvash be ,BG komentator da vi xuli li be ? i kak razbra ,4e sa 100% golovite polojeniq we ,baba vanga ? da ne gi gleda po TV-to. Tva 4e komentatora vato poburkan pri vseki vash udar kum vratata nishto ne zna4i.Az edinstveno sum sklonen da vqrvam za 1voto ili 2roto polojenie na maimynata da e bilo nqkva seriozna opasTnosT ,drugite sa bili srednostatisti4eski udari kum vratata s 25% shans da vleze... ako nqma vratar na vratata ;)

xaxa .. i eronosqn bil kazul.E toi ostavashe da si priznae ,4e sa vi nadigrali...

HAHAHA  e ti kvo o4akvash be ,BG komentator da vi xuli li be ? i kak razbra ,4e sa 100% golovite polojeniq we ,baba vanga ? da ne gi gleda po TV-to. Tva 4e komentatora vato poburkan pri vseki vash udar kum vratata nishto ne zna4i.Az edinstveno sum sklonen da vqrvam za 1voto ili 2roto polojenie na maimynata da e bilo nqkva seriozna opasTnosT ,drugite sa bili srednostatisti4eski udari kum vratata s 25% shans da vleze... ako nqma vratar na vratata

xaxa .. i eronosqn bil kazul.E toi ostavashe da si priznae ,4e sa vi nadigrali...

Аз пиша тук каквото съм чул. Щом всички повтаряха, че мача е бил равностоен, значи има истина в това, на мислиш ли? За на Дайо положенията ако не вярвам на човека, който гледа мача и коментира, то тогава на кой? На теб ли?

Чакам с нетърпение да излезе някакъв разширен репортаж от срещата за да не си говорим само на изуст.

Аз пиша тук каквото съм чул. Щом всички повтаряха, че мача е бил равностоен, значи има истина в това, на мислиш ли? За на Дайо положенията ако не вярвам на човека, който гледа мача и коментира, то тогава на кой? На теб ли?

Чакам с нетърпение да излезе някакъв разширен репортаж от срещата за да не си говорим само на изуст.

razshirenia reportaj e dnes po Kanal edno ot 21:30 ..

:(( na6ti vuob6te ne zaslujavaha da padnat a kamoli s 2-0 :( pone daio da be6e vkaral edin gol ?! ima6e 3 vuzmojnosti , no toi vinagi e bil taka edin put ni spasqva - Nafteks-Loko 0-2 dva negovi gola btw tozi ma4 re6i purvenstvoto....

Xmm i drygo ne mojah samo da razbera za6to Edo izvadi Klizmani4 !?! toi igrae6e dobre do kolkoto 4uh po dumite na komentatora...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...