Boev Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Канал 1 няма да предава мача на единственият български представител в шампионска лига ! Аз просто незнам какво да кажа Такава простотия няма никаде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 a az imam kvo da kaja i to e Anal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Ami neznam kakvo da kaja i bez tova pove4eto medii sa protiv lokoto, no vse pak moje bi i mnogo pari iskat za pravata na ma4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 ем то тва отдавна се знаеше... миналата годиан пак така тва е БНТ все пак кво очаквате от тея мизерници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Това не е простотия, приятели. Нарича се бизнес! БНТ няма вина... нито БТВ, нито НТВ и т.н. Просто белгийската телевизия държи правата за мача и искат твърде висока за стандартите на България цена...Това е. Добре ще е да го приемете- ще го слушаме по радиото! П.С. Добре е да се информирате преди да пишете глупости! А и помислете малко- БНТ не може да прави мизерии, защото има конкуренция, и то много жестока! А рейтингът на подобен мач определено би бил висок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 to kvo drugo ni ostana da pravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 К'ва висока цена, бе?! Сумата е от порядъка на 15 000 евро! Нима БНТ не може да си позволи да ги плати ли? Само от рекламният блок преди първото полувреме ще ги избият. Все пак това не е някакъв арменски отбор, а Брюж, които победиха Милан... Смешници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 БНТ си гледа интересите. Както и всяка друга телевизия. Всъщност, защо коментирате само БНТ? БНТ длъжна ли е да излъчва футбол? Защо не коментирате Ринг ТВ, да кажете : ей, тея копелета няма да дават мача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 БНТ си гледа интересите. Както и всяка друга телевизия.Всъщност, защо коментирате само БНТ? БНТ длъжна ли е да излъчва футбол? Защо не коментирате Ринг ТВ, да кажете : ей, тея копелета няма да дават мача... <{POST_SNAPBACK}> I zashto RTV da komentirat i davat macha, BNT e televiziata koiato triabva da poeme tazi otgovornost na gurba si. Za tvoia informacia Bulgarskata Nacionalna Televiza e durjavna institucia i se izdurja ot danykoplatci kato nas. Nie si plashtame i triabva da ni predostaviat kachestvena sportna produkcia. I sum siguren che s podobni iziavi ot strana na BNT se narushavat redica zakoni a moje bi i konstituciata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 to zatova zapada taq televiziq kakvo isakme kato samo nekadyrnici ba4kat tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 А нещо за бартер не може ли??? Не ли все пак ще има и мач в Бургас?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Не знам за вас, но от мноооооооого време просто не гледам Канал 1. Просто не се сещам за нещо, което ми е интересно в програмата им. А! Сетих се. Мачовете на националният отбор. Когато ги дават. HEKTIK, още Локо-то не били решили на кой да дадат да излъчва мача в БГ и това допълнително спирало БНТ... да предават мача от Белгия. Уж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 I zashto RTV da komentirat i davat macha, BNT e televiziata koiato triabva da poeme tazi otgovornost na gurba si. Za tvoia informacia Bulgarskata Nacionalna Televiza e durjavna institucia i se izdurja ot danykoplatci kato nas. Nie si plashtame i triabva da ni predostaviat kachestvena sportna produkcia. I sum siguren che s podobni iziavi ot strana na BNT se narushavat redica zakoni a moje bi i konstituciata... <{POST_SNAPBACK}> Чакаме цитата от контитуцията, според който националната телевизия е длъжна да предава мачове на някой отбор от държавата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 HEKTIK, още Локо-то не били решили на кой да дадат да излъчва мача в БГ и това допълнително спирало БНТ... да предават мача от Белгия. Уж. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не виждам закакво да го дават?Който иска да доийде в Бургас.Какво ще спечели Локомотив от едно подобно излъчване по БНТ-20 лева за входни билети на операторите.Ха!Откъде накъде?Който е фен ще слуша по радио точката,само и само да правим гадно на БНТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Първия мач, който е в бБелгия ще го пропуснат заради олимпиядата, а втория може и да го дават-така пише в днешния брой на Марица. Остава утехата от мача с Литекс за суперкупата. Не знам за вас, но от мноооооооого време просто не гледам Канал 1. Просто не се сещам за нещо, което ми е интересно в програмата им. <{POST_SNAPBACK}> Dreamer гледай рекламна пауза много е фенско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Ами аз не виждам закакво да го дават?Който иска да доийде в Бургас.Какво ще спечели Локомотив от едно подобно излъчване по БНТ-20 лева за входни билети на операторите.Ха!Откъде накъде?Който е фен ще слуша по радио точката,само и само да правим гадно на БНТ! Аз задължително ще съм и на двата мача в Бургас, но много хора не биха отишли там, но биха го гледали по ТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 veseo, Браво! Dreamer, аз бих искал да го гледам на живо, но не бих отишал по две причини- възможност и пари... Това е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 am ko sa uchudfate te Kanal 1 sa nai propadnaliq kanal zaedno s oshti nekolko kat nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Е ако ставаше въпрос за Стличните Грандове 100% щеше да се направи нещо. А за Бнт всеки ги знае на кво приличат.Татко шеф,мама управител,а кака все още е само водеща в новините.Просто бяха длъжни да предават мача.Все пак сме Шампиони.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Е ТОГАВА ЗАЩО ВСИЧКИ ОБВИНЯВАТЕ БНТ?? Мама му стара, както вече спонеха, вие не обвинявате медиите като цяло, а само БНТ! Защо??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Шампиони,ама от Пловдив,ако ме разбираш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Teddy-King, защото се водят национална телевизия и хората плащат данъци, от които БНТ черпи... Аз ако плащам нещо значи се водя клиент, а като клиент ИСКАМ. Или не мога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Dreamer, живеем в България. БНТ е единствената телевизия в света, която цуца от 3 цицки! Е няма друга такава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Това не е оправдание да НЕ искам. Дори само като зрител аз пак съм клиент, защото ако ме нямаше МЕН, зрителят - същият, който гледа прескъпите реклами телевизията нямаше да я има и телевизията. А за да гледам рекламите телевизията трябва да ме привлече с нещо. Нещо, което да ме държи през тв-то, гледайки точно техният канал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 toq kanal otdavna privli4a samo pensioneri bahti i zamrqlata televiziq no kato nacionalna si imat otgovornosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.