Jump to content
BulForum.com

Локо Пд - Брюж

Boev

Recommended Posts

Канал 1 няма да предава мача на единственият български представител в шампионска лига ! Аз просто незнам какво да кажа :angry1 Такава простотия няма никаде!

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Това не е простотия, приятели. Нарича се бизнес! БНТ няма вина... нито БТВ, нито НТВ и т.н. Просто белгийската телевизия държи правата за мача и искат твърде висока за стандартите на България цена...Това е. Добре ще е да го приемете- ще го слушаме по радиото!

П.С. Добре е да се информирате преди да пишете глупости!

А и помислете малко- БНТ не може да прави мизерии, защото има конкуренция, и то много жестока! А рейтингът на подобен мач определено би бил висок.

К'ва висока цена, бе?! Сумата е от порядъка на 15 000 евро! Нима БНТ не може да си позволи да ги плати ли? Само от рекламният блок преди първото полувреме ще ги избият. Все пак това не е някакъв арменски отбор, а Брюж, които победиха Милан...

Смешници!

БНТ си гледа интересите. Както и всяка друга телевизия.

Всъщност, защо коментирате само БНТ? БНТ длъжна ли е да излъчва футбол? Защо не коментирате Ринг ТВ, да кажете : ей, тея копелета няма да дават мача...

БНТ си гледа интересите. Както и всяка друга телевизия.

Всъщност, защо коментирате само БНТ? БНТ длъжна ли е да излъчва футбол? Защо не коментирате Ринг ТВ, да кажете : ей, тея копелета няма да дават мача...

I zashto RTV da komentirat i davat macha, BNT e televiziata koiato triabva da poeme tazi otgovornost na gurba si. Za tvoia informacia Bulgarskata Nacionalna Televiza e durjavna institucia i se izdurja ot danykoplatci kato nas. Nie si plashtame i triabva da ni predostaviat kachestvena sportna produkcia. I sum siguren che s podobni iziavi ot strana na BNT se narushavat redica zakoni a moje bi i konstituciata...

Не знам за вас, но от мноооооооого време просто не гледам Канал 1. Просто не се сещам за нещо, което ми е интересно в програмата им. А! Сетих се. Мачовете на националният отбор. Когато ги дават.

HEKTIK, още Локо-то не били решили на кой да дадат да излъчва мача в БГ и това допълнително спирало БНТ... да предават мача от Белгия. Уж.

I zashto RTV da komentirat i davat macha, BNT e televiziata koiato triabva da poeme tazi otgovornost na gurba si. Za tvoia informacia Bulgarskata Nacionalna Televiza e durjavna institucia i se izdurja ot danykoplatci kato nas. Nie si plashtame i triabva da ni predostaviat kachestvena sportna produkcia. I sum siguren che s podobni iziavi ot strana na BNT se narushavat redica zakoni a moje bi i konstituciata...

Чакаме цитата от контитуцията, според който националната телевизия е длъжна да предава мачове на някой отбор от държавата :)

HEKTIK, още Локо-то не били решили на кой да дадат да излъчва мача в БГ и това допълнително спирало БНТ... да предават мача от Белгия. Уж.

Ами аз не виждам закакво да го дават?Който иска да доийде в Бургас.Какво ще спечели Локомотив от едно подобно излъчване по БНТ-20 лева за входни билети на операторите.Ха!Откъде накъде?Който е фен ще слуша по радио точката,само и само да правим гадно на БНТ!

Първия мач, който е в бБелгия ще го пропуснат заради олимпиядата, а втория може и да го дават-така пише в днешния брой на Марица. Остава утехата от мача с Литекс за суперкупата.

Не знам за вас, но от мноооооооого време просто не гледам Канал 1. Просто не се сещам за нещо, което ми е интересно в програмата им.

Dreamer гледай рекламна пауза много е фенско.

Ами аз не виждам закакво да го дават?Който иска да доийде в Бургас.Какво ще спечели Локомотив от едно подобно излъчване по БНТ-20 лева за входни билети на операторите.Ха!Откъде накъде?Който е фен ще слуша по радио точката,само и само да правим гадно на БНТ!

Аз задължително ще съм и на двата мача в Бургас, но много хора не биха отишли там, но биха го гледали по ТВ.

veseo, Браво!

Dreamer, аз бих искал да го гледам на живо, но не бих отишал по две причини- възможност и пари... Това е...

Е ако ставаше въпрос за Стличните Грандове 100% щеше да се направи нещо.

А за Бнт всеки ги знае на кво приличат.Татко шеф,мама управител,а кака все още е само водеща в новините.Просто бяха длъжни да предават мача.Все пак сме Шампиони..

Е ТОГАВА ЗАЩО ВСИЧКИ ОБВИНЯВАТЕ БНТ??

Мама му стара, както вече спонеха, вие не обвинявате медиите като цяло, а само БНТ! Защо???

Teddy-King, защото се водят национална телевизия и хората плащат данъци, от които БНТ черпи...

Аз ако плащам нещо значи се водя клиент, а като клиент ИСКАМ. Или не мога?

Dreamer, живеем в България.

БНТ е единствената телевизия в света, която цуца от 3 цицки! Е няма друга такава... :)

Това не е оправдание да НЕ искам. Дори само като зрител аз пак съм клиент, защото ако ме нямаше МЕН, зрителят - същият, който гледа прескъпите реклами телевизията нямаше да я има и телевизията. А за да гледам рекламите телевизията трябва да ме привлече с нещо. Нещо, което да ме държи през тв-то, гледайки точно техният канал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...