georgi_bg Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Otkade moga da si nameria noCD crack Imali niakakuv update za igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 МОже ли някой, който е играл ГТА 3 и Vice Sity да ми каже има ли голяма разлика, щото аз съм играл само Vice Sity-to и сега нещо ми се преигра и 3-ката, та да знам заслужава ли си 10х И ако може да изтъкнете някои разлики ако се сетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 МОже ли някой, който е играл ГТА 3 и Vice Sity да ми каже има ли голяма разлика, щото аз съм играл само Vice Sity-to и сега нещо ми се преигра и 3-ката, та да знам заслужава ли си 10хИ ако може да изтъкнете някои разлики ако се сетите <{POST_SNAPBACK}> Като графика си приличат доста.И двете са много големи зарибявки.Като разлика мога да изтъкна това че в 3-ката няма мотори,хеликоптери и самолета лети супер малко,градовете са различни,колите също.Ако ти е харесала Vice Сity и 3-ката ще ти хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Като графика си приличат доста.И двете са много големи зарибявки.Като разлика мога да изтъкна това че в 3-ката няма мотори,хеликоптери и самолета лети супер малко,градовете са различни,колите също.Ако ти е харесала Vice Сity и 3-ката ще ти хареса. <{POST_SNAPBACK}> Много мерси човече . Зарибих се още повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Зарибих се още повече <{POST_SNAPBACK}> ako si slojish i KillerKip 1.4 she se zaribish oshte poiche Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Свалих 2-те CD-та на VIce City,но са под формата на непознати файлове,а не Rar-ове.Някой би ли ми казал как да иснталирам играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Свалих 2-те CD-та на VIce City,но са под формата на непознати файлове,а не Rar-ове.Някой би ли ми казал как да иснталирам играта? Svalq6 si programata Deamon Tools v4.0 ot www.arenabg.com.Sled kato instalira6 programata dava6 s dqsnoto kop4e na ikonkata koqto ti e izleznala v dolniq desen agal(edna 4ervena gramotevica) Sled tova Virtyal CD ROM.Caka6 na nqkoi Device,izbira6 direktoriqta na igrata i tam trqbva da ima edin file cue. za vseki disk.Cakva6 na edno ot dvete cue-ta i tfa e.Sa6tata procedyra i za vtoroto cue.Ako e tova problema se nadqvam da sam pomognal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Мерси,справих се сам А някой да има представа,защо резолюцията е 640/480 16bit и не може да се сменя??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.