Jump to content
BulForum.com

Продавам скутер Aprilia Leonardo 150cc - 750лв!

Recommended Posts

Описание:

Мотора е в много добро състояние, работи добре, върви прилично, като 120км/ч си ги поддържа без проблем.Регистриран е, има малък талон, но големия талон липсва, няма проблем да се кара така, всичко е изрядно и номер на рама и всичко съвпада.Външно има 1-2 малки забележки, нищо сериозно, а двигателя е в перфектно състояние.Поддържан винаги добре.Всичко по мотора работи - светлини,мигачи,километраж и тн.Мотора е 1998г, 150 кубика четеритактов, работи добре, и набира доста прилично.Скутера е с водно охлаждане, и дори в града в жегите не прегрява, няма никъде течове, винаги каран с антифриз.

Снимки:

DSCF2713.jpg DSCF2714.jpg DSCF2715.jpg DSCF2716.jpg

DSCF2717.jpg DSCF2718.jpg DSCF2719.jpg DSCF2720.jpg

DSCF2721.jpg DSCF2722.jpg DSCF2723.jpg DSCF2724.jpg

DSCF2725.jpg DSCF2726.jpg

Цена: Продаден

За връзка с мен:

гр.Пловдив

Телефон: 0988 827 857

Здравей колега,

имам интерес към мотора, но искам да попитам нямаш ли връзка със собственика, за да се извади нов голям талон, тъй като без голям талон не може да се мине преглед и съответно при инцидент няма да важи застраховката.

Ами колега, аз съм го купувал така мотора преди време, само с малък талон.Карам го така, и при спиране за проверка се изисква само малък талон.Относно прегледа има 3 пункта в Пловдив където се минава преглед за мотор, и мога да помогна за него.По документите всичко е изрядно, номер на рама - всичко отговаря.Има го името на момчето собственик на мотора на малкия талон и местожителството му - може да се намери вероятно, аз не съм го търсил :)Ако имаш интерес ела и пробвай мотора, върви много добре и за парите си мисля че е идеален :)

Прав е колегата за големия талон, от тази година вече задължително го изискват при технически преглед - аз не знаех и ме върнаха, но пък казаха, че можело и с ксерокопие, така че ако случайно момчето пази някакво преснето копие също става.

Както казах нямам връзка със собственика в момента, на малкия талон има 3-те му имена, ЕГН и живущ адрес -бл,вх,ап..

Като му гледам регистрацията сигурно човека живее в София.Ако намалиш още малко цената бих могъл да се нагърбя с нелеката задача да го издирвам :)

Понеже имам абсолютно същият скутер, си позволявам да се включа в темата, с малко информация която не видях по горе.

Скутера е четиритактов с водно охлаждане , 150 куб. , 17 коня, 1 цилиндър с 4 клапана. Двигателя е ROTAX.

Понеже е вентилиран динамиката му е доста добра, добре ускорява, колегата не е сбъркал за скоростта, поддържа си ги 120 км, но тогава и разхода се качва.

Среден разход градско дава 3-3,5 литра на 100 км. Ако се кара извънградско със 70 км. може и 2-2,5 да падне, и обратно, ако се кара само на максимална скорост може и 5/100 да изгори.

Може да се каже че това е голям скутер (150 куб.) в шасито на 50 куб. Много от полицаите го бъркат с 50 кубиков, но като видят голямата табела на номера отзад, и им става ясно че не е мотопед.Даже някъде бях чувал че има регистрирани Leonardo като 50 куб. , но за това мисля трябва да имаш много връзки.

Цената на колегата е доста добра, при положение че този модел мотор върви от 900 до 1500 лева.

Колеги благодаря за всичките мнения, към 17:30 ми се обади потенциален купувач, дойде и видя че моторчето е хубаво и го купи.Лек и успешен ден!

Без големия талон прилича на краден......

колкото до @ tomyeli - не беше проблем да идем до кат да се направи справка дали е краден мотора, пък и да се открадне с документи и оригинални ключове е малко трудно - няма значение темата е за боклука :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...