simbata Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Като си разархивирам играта ми изкарва 2 файла : "cyc-gz.mdf" и "cyc-gz.mds". Deamon TOOLS неиска да ги отваря, какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Точно с Daemon Tools (3.46) отваряш cyc-gz.mds и тръгва играта. Да не забравиш да пуснеш Emulation - RMPS и нищо друго !!! (То си го пише в NFO-то). Тя тая игра нещо много зле. Не знам защо, ама въобще не ми хареса. Графиката е ужас. Аз очаквах да ми запича на моята FX5600 заради DirectX 9 ефектите (PS 2.0), само дето такива не видях. Явно си е DX8 игра с отвратителна графика. Може нещо да съм объркал, но е доста съмнително. Сега ще си я пусна да проверя пак. Е графикате не е чак толкова зле, но можеше да е къде по-добре. То след Ground Control 2. Там водните повърхности бяха разкошни, като ги гледах веднага се сещах за FarCry.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Ехехе посредствена игрица искаш да ти засича на FX5600 ? Е, чакай бре не са ни остаряли толкова картите още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.