chervanskyi Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Имам едно питане към хората, които имат такава джаджа.Дали ще ми зарежда телефона ако пъхна зарядното в него, че ми предстои пътуване, а не искам специално да взимам зарядно за кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Доколкото знам - не, поне не и стандартните...иначе някъде май бях виждал комбиниран такъв, който можеше да зарежда през USB - нещо подобно на това, но доста по-евтино и беше в някакъв китайски сайт. Edit: В DX има подобно, но се чака 20+ дена да пристигне до тебе. ...провери за такова из нашите магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervanskyi Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 Благодаря за отговора!Намрих вече, чист китаец, евтин и прост, ама ще ми зарежда телефончето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Щом има USB, трябва да отговаря на стандарта - следователно да има 5V с нужния ток да може да зарежда но нищо не се знае с китайските джаджи докато не пробваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.