The^Undertaker Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Nqkoi da ima ideq kude moje da se naeme takova 4udo, v smiusl trqq ni prevoz do Pamporovo na nqkolko 4oveka s bagaj i Kolela . nqkoi ako znae kude moje se nameri takova ne6to ili razpolaga s ne6to pobira6to 4 kolal s bagaja i horata im da svirka na private ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 На самата автогара Родопи предлагаха навремето... "Чавдарчета". Ама май само в едната посока - на връщане не знам. И май се плаща и курса натам и наобратно на микробусчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Na piacata do Neptuna - na ulica Skopje - v kraia na ulicata posoka novia nadlez ! Tam sa povecheto tovarni kamioni i tovarni busove ,no mislia che ima i za prevos na hora ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Predi avtogara Sever na krystovishteto, kato vyrvish ot avtogarata na ygyla v dqsno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 do bingo Palas do selecta po to4no do SOS zalata Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 na parkinga na perlata namira se sreshtu centralna gara na wseki chas tragwat patnicheski buscheta do smolian neznam obache kak shte se sporazumeete za kolelata no nishto ne prechi da probwate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 sled mahanotehnikuma se sabirat razli4ni kamioni i mikrubusi koito mogat da se naemat.tva e na kraq na ulica skopie v ki4uk parij Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 sled mahanotehnikuma se sabirat razli4ni kamioni i mikrubusi koito mogat da se naemat.tva e na kraq na ulica skopie v ki4uk parij <{POST_SNAPBACK}> \ az tva mai veche go kazah , no "povtorenieto e maika na znanieto " Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Na piacata do neptuna derat 20 kinta v ramkite na grada ( cenata e bez mangalite ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Ami togava hodete tarsete reisa za Smolian ili za Devin ili za Madan i s niakoi drug lev za shofiora ,moje i da si kachite koleletata v bagajnoto pomeshtenie ! 100 % sam siguren che vinagi ima miasto za niakolko koleleta v bagajnoto na reisoveta ,zashtoto to e dosta goliamo kato obem ! Ili ako ne - znaete kade se namira asenovgradsko shose ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.