Jump to content
BulForum.com

Разпродажба на GSM аксесоари

Recommended Posts

Продавам GSM аксесоари, останали от телефони през времето.Всички са изпробвани и работят.Оригинални са от оригиналния комплект на даден апарат.Повечето са използвани малко, а някои са и чисто нови!

1.AV кабел за телевизор Nokia CA-75U (работи и с друг модели апарати с 3,5 аудио жак и ТВ изход)

Цена: 8лв/бр - имам 2 броя

2.AV кабел за телевизор Sony Ericsson IM700 (работи и с друг модели апарати с 3,5 аудио жак и ТВ изход - напълно съвместим с моделите на Нокиа дори)

Цена: 8лв

3.Батерия Nokia BP-4L (оригинална от Nokia E71, по спомен караше 2-3 дни)

Цена: 12лв Нова цена 10лв!

4.Докинг станция за iPhone 2G (от оригиналния комплект на iPhone 2G - предполагам е съвместима и с по-новите модели)

Цена: 5лв

5.HDMI адаптор Nokia CA-156 (от оригиналния комплект на Nokia N8)

Цена: 8лв >> Нова цена 5лв

6.Зарядно за кола за Sony Ericsson ( не е оригинално но зарежда без проблем всички модели по нови от K750)

7.Hands-Free HTC (MiniUSB - оригинално съвместимо с всички модели с този порт - дунапренови слушалки)

Цена: продадено

8.Hands-Free HTC (3.5mm стандартен аудио жак - оригинално съвместимо с всички модели с този порт - пластмасови слушалки)

9.Hands-Free Sony Ericsson (3.5mm стандартен аудио жак - оригинално съвместимо с всички модели с този порт - слушалки тип тапи)

Цена: Продадено

10.Hands-Free Sony Ericsson HPM-70 (два оригинални преходника) + слушалки тапи - оригинални ( стандартен жак на Sony Ericsson - оригинално съвместимо с всички модели с този порт - слушалки - порт 3.5mm стандартен аудио жак)

Цена: 10лв >> Нова цена 8лв

11.Hands-Free Nokia WH-205 (3.5mm стандартен аудио жак - оригинално съвместимо с всички модели с този порт - слушалки тип тапи)

Цена: 10лв >> Нова цена 8лв

12.MicroSD карти - 8GB - имам 4броя 3броя

Цена: 8лв/бг

13.Компонентен XBOX 360 HD AV кабел - оригинален от комплекта на играта

Цена: 10лв 8лв

За връзка с мен:

гр.Пловдив

GSM: 0988 827 857

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...