peachlover Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Знам че не е много добре написан Topic Title-а но не знам как се нарича това . Искам значи като си пусна с XMMS някаква мп3-ца и beep-овете на gaim и други такива програми да се чуват въпреки парчето което е пуснато или иначе казано да пусна 2 звука .. говорим за едновременно ! Сега ако слушам някаква песен без значение с какъв player и ми дава че /dev/dsp е зает и не пуска втори звук а го пуска след края на парчето което върви в момента . Със SIS7012 звукува карта съм на дънцето ми е и съм сложил на АЛСА всичко най-ново ако това има значение.. чакам помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted July 26, 2004 Author Share Posted July 26, 2004 ами аз рових доста но не намерих решение оказва се обаче че един приятел е със същата дистрибуция с която съм и аз Слак 9.1 упградената до припадак само че той е с друга звукова карта и при него всичко работи като по ракия с шопска . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted July 26, 2004 Author Share Posted July 26, 2004 molq dai malko pove4e obqsneniq koe kak se pravi 4e az svalih programata i spored READMEto trqq da napravq make samo i posle na xmms s esound plugina a na mpg123 s | asdcat NO tova ne raboti pri men Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted July 27, 2004 Author Share Posted July 27, 2004 При мен не става нещо предполагам поради некадърност .. ще се провеждат тестове Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 мирси . при мен стана ся си се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.