Jump to content
BulForum.com

Продавам Двуядрен компютър

Recommended Posts

Продавам си втория компютър, за съжаление обаче видео картата му си замина.

Пак пиша Компютъра няма видео карта!

Компонентите са му следните:

Нормална бяла кутия с захранване и CD Rom.

Дъно: Asus P5LD2 SE

Процесор: Core 2 Duo E4300 1.8ghz 1mb кеш 800FSB

Рам: 2GB ( 2x512mb PQI + 2x512mb Kingston )

HDD: Hitachi 80GB SATA

Процесора и чипсета със сменена термо паста Arctic Cooling MX-4, на дъното съм поставил и вентилатор за по добро охлаждане на чипсета (просто се старая винаги да държа максимално ниски температури на компонентите по този начин одължавам живота им).

Само му трябва видео карта на PCI и си работи доволно. На снимката се вижда ТВ тунер и контролер за вентилаторите ръчно сглобявам от мен те не влизат в цената защото са странични неща които не са наложащи за компютъра ако има желаещи за тях да пишат ще се разберем.

Цена: 180 170 160 150 140 130 лева + Флопи дисково устроийство + Монитор като подарък

Услуги бонус при закупуване:

Инсталация на нова операционна система Windows XP / 7.

Инсталация на основни програми по желание на купувача или по мое усмотрение (в рамките на 20 програми и игри)

Както и абсолютно почистен компютъра от прах.

1c277cab215ee6cc.jpga578bf96a5f80218.jpg6416f97b38f0f1d5.jpg

Няма гаранция. Всичко си работи нормално никакви забележки по нищо (само вентилатора на бокса не е оригинален). Мога да доставя компютъра до всяка точка на Пловдив за останалите Еконт и опция преглед и тест ;)

За контакти с мен ЛС, емайл: admin @ belozem.org или на телефон 0883 36 52 70

Нова цена 170 лева. Всичките части са ми оставали след ъпгрейд и си сглобих втори компютър, но поради нужда от средства за нова инвестиция :D и поради факта че не го ползвам реших да го продавам, но както съм писал видеото се скапа преди 3 дни.

Добавям CRT Монитор HP 17" m703. Технически не се забелязват отклонения от към цветове или икривявания в картината, не се забелязват и излишни трептения. Външен вид 5 от 10, вижда се на снимката.

Цена: 20 лева.

2b3d18601d47795f.jpg

Специална оферта с валидност до 5-ти Юли. Компютъра с чисто нова видео карта на цена 200 лева. Ако някой желае да се възползва от офертата ще ми трябва само ден два да купя видео карта. Най-вероятно картата ще е АТИ 5450.

Специална оферта с валидност до 5-ти Юли. Компютъра с чисто нова видео карта на цена 200 лева. Ако някой желае да се възползва от офертата ще ми трябва само ден два да купя видео карта. Най-вероятно картата ще е АТИ 5450.

Офертата изтича утре вечер към нея добавям и монитора подарък + тв тунера подарък.

Някой не сака ли убъФ компютЪр е аркадаши. Две ядрен бате, пече сам яйце на радиатора. Дъното чисто от асус бе, нема цигански номера да прай. РамтЪ чок много 4 плчкЪ по 512 мегаватъ, има няма баш 2 гигаватъ. Има и място за багаш събира цели 80 гигавата жица брат ми. Кутията шукар бела с алтън диск чекмедже. Само видео нема ама ша намерим някое ДжейВиСи алтън баш. Балабар с тия неща харизвам и джам кутия с образи вътре и едно флопи кутия. Купуваш бате и доволен ша останеш, и Айшето ша ти пускам бонус да ти покаже как става оная работа. Всичко само за 150 лева супер пормоция бате, евтино давам бързо продавам. Че биратЪ ма чекъ на хоримака.

Ако някой не е разбрал текста горе >> Нова цена 150 лева.

Нова цена всичко 140 лева ( трябват пари :unsure: )

Евентуално мога да се заема с намирането на видео карта нова или втора употреба и поставянето и за да може собственика направо да пуска и да ползва компютъра.

Нова цена всичко за 130 лева.

За тези пари да се оборудваш с двуядрен компютър си е супер оферта ;) само една видео карта и разцъквате доволно. Процесора работи на 2ghz в момента просто за повечко иска по добър охладител с боксовия това е което може да се постигне без да прегряваме ;) в тия жеги :D

Добавям услуги бонус при закупуване:

Инсталация на нова операционна система Windows XP / 7.

Инсталация на основни програми по желание на купувача или по мое усмотрение (в рамките на 20 програми и игри)

Както и абсолютно почистен компютъра от прах.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...