Jump to content
BulForum.com

Продавам Усилвател и Тонколони

Recommended Posts

Здравейте поради нужда от финанси, реших да пусна за продажба единия си усилвател с едните тонколони.

1. Интегрален усилвател Sony TA-AX230 мисля че му дават 2х50в на канал. И тук е момента да кажа за заблудените потребители от многото китайски стоки с космически надути цифри за ватове че 50 вата музика са предостатъчно да си правиш купон. С този усилвател и 4 колони съм озвучавал заведение с над 40 човека на нова година! Чипа на усилвателя е сменен с нов най-големия от серията, и в момента с новия чип усилвателя не натоварва чипа на повече от 60%, което значи че чипа ще има много по дълъг живот. Давам подарък и стария чип абсолютно работещ. Усилвателя има 4 входа и 5 канален еквалайзер, както и защита от претоварване.
Снимки >> http://muhaha.snimka.bg/business/sony-ta-ax230.405880
Цена: 150 140 130 120 110 лева + подарък новия чип от позиция 3 (STK4192 II)
013886332.jpg

2. Трилентови 10" тонколони Амфитон 50АЦ - Едни класически и качествени руски тонколони. Десет инча басови говорители 50 вата номинална мощност. Страхотен бас и приятен звук. Амфитон са ми любимите колони (специално моделите 50ац и 100ац). Реставрирани говорители. Сменени филтри с нови. Сменена ватата вътре. Забележки само по външние вид на кутиите ама това не им пречи да си свирят супер добре. Поради нужда от пари реших да се разделя с единия си чифт този на снимката. Имам още два чифта едни 50ац и едни 100ац + още един басов от 50ац и тези мисля че мога да ги прежаля и да ги продам, не е като да нямам други амфитони biggrin.gif
Забележка: Единия високочестотен (пищялка) си замина и са подменени с нови високочестотни, залепени зад предната част на стария и на външен вид не се забелязва. Високочестотните които съм слагал са тези > http://www.tpetrov.com/search.php?prod=Високоговорител+T6PH06G6+PANASONI , честно казано като цена качество не съм намерил други алтернативи на пазара. Свирят много по добре от всеки пезо високочестотен, и от поне половината на цена до 15 лева брой.

Цена: 170 160 150 лева

b417ce67b829c49d.JPG

Пакетна цена Усилвател + Тонколони: 270 260 250 240 лева. (с цел бърза продажба цената за комплекта може да спадне доволно)

3. Нов чип STK4192 II
Купуван е от tpetrov > 18.40 + 7 лв доставка = 25 лева
Инфо за чипа >>
Цена 17 15 13 11 9 7 лева
снимки:

Нещата технически са в идеално състояние, визуално не са като нови имат си забележки, но ако нямаха цените щеха да са много по разлини. За заинтерисовани винаги може да се измисли коментар по цената, но тези неща вече на ЛС или на емайл. Нещата мога да ги докарам до всяка точка на Пловдив, в предвид теглото мисля че само усилвателя е удачен за Еконт, но ако има желаещ да си поема разхода на колоните и тях бих могъл да пратя.

За контакти с мен ЛС, емайл: admin @ belozem.org или на телефон 0883 36 52 70

Забравил съм да спомена, че единия високочестотен (пищялка) си замина и са подменени с нови високочестотни, залепени зад предната част на стария и на външен вид не се забелязва. Високочестотните които съм слагал са тези > http://www.tpetrov.com/search.php?prod=%D0%92%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB+T6PH06G6+PANASONI , честно казано като цена качество не съм намерил други алтернативи на пазара. Свирят много по добре от всеки пезо високочестотен, и от поне половината на цена до 15 лева брой.

Добавям и снимки с по добро качество, както и линк към архив със снимките на висока резолюция.

b417ce67b829c49d.JPG2b9c2d415a51bfbf.JPG

47dfaede0eb41dde.JPG4705b616600a4aba.JPGe4330d4f5cf74adf.JPG

Линк > http://bg.filement.com/?muhaha/amfiton.rar

Нова цена чип STK4192II - 13 Лева.

По принцип имам желаещ за усилвателя, така че колоните могат да си намерят собственик с коментар по цената ако има желаещи да пишат на лични да се пазарим.

Нова цена на тонколоните 150 лева.

Склонен съм на доволно слизане в пакетна цена, добър комплект за домашно слушане и за купончета разни ;) добре се справят и на открито и на закрито.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Нова цена на чипа от позиция 3 = 7 лева

Цената на усилвателя не пада повече... още малко и ще затриваме темата...

Двама колеги ми звъняха, за амфитоните искам пак да кажа "Продадени са".

• 1 month later...
  • 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...