postal_88 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Здравейте Продавам чисто нов апарат HTC DESIRE White (пуснат само за тест). Цената която му търся е 300лв. Ако има заинтересовани да ми пишат на skype: postal_88 Аз съм от Пловдив Мога да пратя с ЕКОНТ Снимката е от нета, понеже нямам с какво да го снимам. Мога по skype на видео да го видите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Какво значи ново, има ли гаранция и от кой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
postal_88 Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Означава, че телефона е нов Значи на кратко имах HTC DESIRE BLACK който явно се падна от тази серия с проблема с загряването на дъното. И така ми го сменяха 2 - 3 пъти и накрая от магазина ми казаха, че мога да избирам или да взема чисто нов телефон HTC DESIRE WHITE или да чакам да ми оправят моят. И аз реших да взема нов телефон за да мога да го продам защото ми подариха HTC SENSATION. Link to comment Share on other sites More sharing options...
postal_88 Posted June 27, 2012 Author Share Posted June 27, 2012 продаден за коша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.