tango Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Мои приятел DJ си разчиства морално остарялата техника и ме помоли да публикувам модулите. Всичко е работещо и марково. 1.двукасетъчен дек Техникс - цена 20лв. (модел не е упоменал,но може да се види) продаден 2.плеър CDP Technics SL-PG 380A цена - 20 15лв. 3.плеър Technics SL PG 580A CDP цена - 20 15лв. 4.CDP Philips (също няма конкретен модел) цена - 20 15лв. Нещата ги публикувам така както ми ги е написал по списък. При интерес пишете да ви кажа кога да се обадите на човека и да се разберете. Надявам се меломаните от форума да останат доволни. Плеърите са без дистанционни.Отдавна са амортизирани и затова са изхвърлени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiire@abv.bg Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 точка първа ме интересува...........Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 17, 2012 Author Share Posted June 17, 2012 Днес разговарях със собственика на техниката и решихме заради липсата на дистанционни за плеърите да намалим цените с по 5лв. като компенсация. Всички плеъри с 5лв. надолу от днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 18, 2012 Author Share Posted June 18, 2012 двукасетъчен дек Техникс - продаден честито на новият собственик получи към него и бонус от аудио касети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.