play_me Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Nai- dobrite sa VERBATIM, no inache e az nai- obicham tezi ot 30 stotinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Някой да има случайно вербатим от 98 година и да каже сега нали му го чете нормално. Или някоя друга марка, която да не е правила проблеми. Имам матрични музикални дискове около 100 броя и се четат където ги сложиш без проблеми. А са от 2001 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ptical$Torage Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Spored men VERBATIM sa nai-dobrite imam zapisvacka oste ot 97 godina i ot togava samo na verbatim zapisvam ( zapisval sam i na drugi) kato za sravnenie moga da vi kaza ce disk, koito e zapisan na Verbatim 97 godina, se cete mnogo po barzo i s po malko greshki ot 2 diska koito sam gi zapisal predi edna sedmica na Princo i Eurosilver. Lifetime Warranty - VERBATIM is the Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeazaluS Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 аз пък трябва да ви кажа че сам много доволен от Verbatim на кутииките пише lifetime waranty )))). Вече сам склонен да вярвам като видя количеството драсканици и се чете без грижи. aXe не ти видях поста но виждам че сме на едно мнение. LIFETIME warranty rulirat qko !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Lifetime Warranty - VERBATIM is the Best <{POST_SNAPBACK}> напълно съм съгласен . имал съм проблеми но с другите дискове проблемите са пове4е Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Verbatim май са най-хубавите дискове. Не сам информиран за цената но качеството е 10х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ne sum pravil mnogo zapisi no se usheshta razlikata mejdu discovete za 50CT i za 2лева opredeleno sum imal po malko problemi s po skupite diskowe.Inache vajnoto e da vurshat rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 az pak mislq 4e nai evtinite i napalno dostoini za cenata si sa PRINCO neznam no nito se liuspqt lesno nito sami goreli ili pak praveli izob6to problemi kakto i cd-r - ovete taka i cd-rw - tata mislq 4e sa super qki 6oto sa po 50 stotin. i PRINCO dvd - tata sa tam nqkade 50 60 stotin. i sa po 4 ili kolkoto tam gb ne sam sa interesuval to4no kolko sa golemi no edin priqtel mi kaza 4e si zima tam za 50 ili 60 kaza dvd ta a aaz mislq 4e tova e neveroqtna cena za DVD disk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ptical$Torage <{POST_SNAPBACK}> ot 3 godini pi6a na tiah i do sega ne sum imal problem perfektna cena-ka4estwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 az pak mislq 4e nai evtinite i napalno dostoini za cenata si sa PRINCO neznam no nito se liuspqt lesno nito sami goreli ili pak praveli izob6to problemi kakto i cd-r - ovete taka i cd-rw - tata mislq 4e sa super qki 6oto sa po 50 stotin. i PRINCO dvd - tata sa tam nqkade 50 60 stotin. i sa po 4 ili kolkoto tam gb ne sam sa interesuval to4no kolko sa golemi no edin priqtel mi kaza 4e si zima tam za 50 ili 60 kaza dvd ta a aaz mislq 4e tova e neveroqtna cena za DVD disk ! <{POST_SNAPBACK}> Онзи ден правих малко почистване в къщи и намерих едно цд Принко, което е стояло 6-7 месеца захвърлено, покрито на половина с едно листче.Та там, където е било листчето бива, обаче останалта част от диска е пожълтяла сериозно и не се чете. Някой има ли впечатление от дисковете на Плекстор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Чакайте, нали говорим за цена-качество. Е как може да ми сравнявате eurosilver от 50ст. със Samsung от 3-4 лева? Ясно е че по-скъпото е по-добро, то затова е по-скъпо. А като гледам май за всеки си му е различно .. при мен досега не е имало работещ Optical Storage, а виждам че тук няколко човека хвалят марката. За мен лично Eurosilver са най-добри - 40 ст. и гърми макс 1 от 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 и аз мисля че става въпрос за съотоншението цена/качество .. от най-скъпите много ясно вербатим,там тдк и т.н.,но от по-евтините съм страшно доволен от еПрформънс,нямат грешка .. все пак са си германски,а всички знаем за германските стоки иначе сега имам 100на Криейшън,но не съм много доволен,пишат се без проблеми,но след време някои ми правят проблеми при четенето (макар и рядко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitko1 Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Samo Verbatim,predi godina si kupih Optical Storage i posle hvar4aha ot terasata.Samo markovi diskove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Verbatim Rox...обаче цената е малко висока..затова TDK TraX Data..иначе ако става за въпрос има и дискове по 40 ст. диска които са еднакви и от двете страни...нямам нито един такъв прецакан от 30-40..обаче на някой приятели не им ги четат Cd-тата...затова аз си зимам от метро TraxData..Чиста работа..добър диск с добра обложка..за 65-70 ст..в смисъл 10 бройки са 6-7 лева..в зависимост кога са в промоция и кога не.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 За мен Принко са си най-добри при съотношение цена/качество. До сега имам записани над 500 такива и са се прецакали само 2-3 и то май по моя вина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
November Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Аз използвам само TDK Metallic. По едно време си бях купил 100 парчета от черните на Самсунг и след известно време се чудех на кой да ги подарявам. Ужасни дискове, след седмица въртене из чейнджъра в колата почват да прескачат, прекъсват, спират, просто няма слушане. За DVD-R ползвам Princo, щото не ми се дават по 3-4-5 лева за бройка. Принко в Метро и Технополис са левче без ДДС, а аз случайно мойте ги взех от Бургаското Метро и доколкото си спомням бяха 90 ст. Не знам как им е качеството, щото не ги ползвам много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Zasega sam nai-dovolen ot 4ernite na samsung mai te sa nai-dobrite a? mi6o, ми да ти кажа аз съм купувала няколко пъти такива дискове и.. доста нерви ми образуваха. А не се ли тества хубав диск на кофти ром - ако го развърти, значи е добър диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Creative - нямям изгорели , не са лоши , зиам ги от Метрото на достъпна цена , но Verbatim си е Verbatim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Не съм чувал за дискове Creative, сигурно искаш да кажеш Creation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Dosega sym polzval nai-veche slednite CDR... TDK Metallic - bez greshka Princo - bez greshka Creation - malko problemi pri zasichane/chetene oshte dokato sa prazni polzval sym malko SONY...mnogo sa dobri a za verbatim vseki si go znae kachestvoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Така сега да питам има ли разлика в различните модели дискове на Вербатим. Виждал съм едни цветни (colour disc) и едни с дебели кутии. Някой ще каже ли има ли разлика и кои са по-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Най-старият ми диск е на 6 години - Fujifilm - никакви забележки, при положение че на него има FIFA 98 и е играно буквално над година нон-стоп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 аз само да вметна - не трябва да се правят обобщения "на едро". за едни неща най-добри са едни дискове, за други - други. брат ми само записва аудио дискове (и ме дразни много щото така вървят много бързо целите кутии по 10-20 диска) - които трябва да вървят на 5-6 плеъра и все ме обеждава че евтините не стават. той ползва най-много tdk след това emtek (basf), maxell и samsung ако обаче ви трябват само за пц - сигурно и другите са добри. най-старите му дискове са от 4-5 години, правени на 4х TEAK и няма и един дето да не работи и сега. като се замисля май е показателно за качеството дали дисковете вървят добре на аудио уредби - те са общо взето по-некачествени от компютърните четци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoicho Hubchev Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Аз имам около 500 филма на СД-та.Всичките ми са PRINKO и досега нямам изгорял диск.Според мен PRINKO са най добри в съотношение цена-качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.