kiselina777 Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Здр Колеги Продавам Следната видео карта след ъпгреид: Видео карта : Galaxy 9800GT 512 DDR3 Xtreme Tuner Edition - Видео картата е в перфекно състояние , без ремонти или сменяни компоненти! Видео картата е с кутия , книжка , диск с драивери и преходник DVI-VGA.Картата е тествана на 3DMark 06 и Furmark и не е показала проблеми или прегрявания . Теста е правен при затворена кутия без вентилатори в нея! Дори и при 100% на перката си е сравнително тиха. Инфо: http://archive.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=96955&cat_id=537&page=1 Цена 85лв За повече инфо и питания по скаип. Моля да ме тъсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес . От бартери не се интересувам!!! и моля да не ми се предлагат такива. Аз съм от Кърджали - За страната Еконт със задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosen_s Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Не че се заяждам, но същата карта или поне снимките са същите се продаваше за части на този линк http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=16291 А тази непипана не ремонтирана и перфектана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted June 11, 2012 Author Share Posted June 11, 2012 Не че се заяждам, но същата карта или поне снимките са същите се продаваше за части на този линк http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=16291 А тази непипана не ремонтирана и перфектана? Ползвам съм снимките на колегата ДА , защото картата е 1 към 1 с тази дето продавам само дето моята има и преходник DVI-VGA а за по настоятелните мога да предложа и DVI-HDMI ! Тестовете обаче съм ги правил аз на моита машина и картата е изрядна за разлика от тази на колегата.Ако има някакви притеснения давам и дни мъни бек! не е проблем за да може да си тества кои както желае.Поздрави п.п Колега ти изобщо имаш ли интерес?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted June 11, 2012 Author Share Posted June 11, 2012 Тъкмо щях да предложа оферта на автора, но сега чакам с интерес неговия отговор на горният пост! Евала rosen_s! Какво толкова интересно има да чакаш не мога да разбера?!! Има кординати за вразка с мен търсиш ме на тях и ще ти бъде отговорено веднага и ще ти бъдат предоставени каквито искаш тестове и ако държиш и РЕАЛНИ снимки. Поздрави Имах! Но да не си направиш труда за едни снимки! Както и да е, не виждам кой балама ще се хване вече....дори и да си коректен Явно много слабо ме познаваш колега и нормално нов си в форума , но както и да е караи да върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 За да не се получават недоразумения и за да се избегнат съмненията, сложи една снимка (както е четвъртата снимка от темата) на долната страна на картата, където са серийните номера и другата информация. Предполагам, че така всички ще са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted June 11, 2012 Author Share Posted June 11, 2012 За да не се получават недоразумения и за да се избегнат съмненията, сложи една снимка (както е четвъртата снимка от темата) на долната страна на картата, където са серийните номера и другата информация. Предполагам, че така всички ще са доволни. докато се разправяме и се ЗАЯЖДАМЕ един с друг , в друг форум картата се Продаде! Темата може да бъде заключена . Поздрави п.п Мидекс мерси за предложението аз така или иначе бях готов да правя реални снимки на картата на ЗАИНТЕРЕСОВАНИ! както и каквито и да било тестове по тяхно желание , та дори и мъни бек дадох но както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.