Jump to content
BulForum.com

Продавам LCD монитор

Recommended Posts

1fc1c1c2db5852e08ffc380475e263364344465cb0293d04d9eb40e066602026.jpg

Така изглежда мониторчето. Размер 22", резолюция 1680x1050, DVI и D-Sub изходи, вграден USB порт, време на реакция 2 ms. Работи нормално. На външен вид е много запазен, направо като нов е!

EDIT: Установих, че има 3 "умрели" пиксела в долния десен ъгъл :( Затова коригирам цената и при силен интерес е възможен коментар! Освен пикселите, други проблеми няма, работи безупречно!

EDIT 2: Качих и снимки, макар и с лошо качество. На Снимка 2 съм оградил в червено 3-те дефектирали пикселчета, по диагонал, едно след друго са. В процес на работа с монитора не се забелязват, както описах в долния десен ъгъл са, не пречат и не дразнят. Иначе му намерих гаранцията (3 години), оказа се, че има още точно 2 месеца, до 18.08.2012 е!

Снимки: [ 1 ], [ 2 ], [ 3 ], [ 4 ]

Цена: 160 лв. 130 лв. 115 лв. 100 лв.

При интерес пишете на ЛС или звъннете на 0897 246 426 - Красимир! :)

Запазен за chavi до утре!

Нова цена: 100 лв.

Ако имате някакви въпроси към мен, пишете ми или звъннете! Монитора си работи много добре, не се стряскайте като четете, че има дефектирали пиксели, не са толкова фрапиращи, забелязват се само ако се вгледа човек. Иначе не ми се ще да го продавам, причината е, че ми трябват спешно пари, ще пътувам към края на другата седмица. Ако никой не прояви интерес и не дойде да го вземе, ще го сваля от продажба. :( Възможен е коментар на място. Хайде, къде ще намерите толкова евтин 22" LCD монитор с цифров изход и време на реакция 2 ms? :D ;)

Запазен за chavi до утре!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...