VVM Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Търся си някакъв CAM модул на хубава цена. Blizoo ми го дават за 20 лв , ако има по-добра оферта .... купувам. Аз съм от Пловдив и предпочитам и продавача да е от Пловдив за да се избегнат куриерските услуги. Тел. за връзка: 0899433350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Близу не ти го дават за 20 лева, инсталационната такса е 20 лева, и модула си остава техен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVM Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 Близу не ти го дават за 20 лева, инсталационната такса е 20 лева, и модула си остава техен... Ми то това е едно и също е дали ще си е мой или ще си е техен щом ми дават да си го ползвам ква е разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Разликата е, че ти взимат едни 20 лева, просто ей така. Накрая като се откажеш от услугите им, си го взимат. Не че са многото пари, но не е коректно. Би следвало да го дават безплатно за срока на договора, но сме в България... За цена под 45-50лв. забрави да си намериш читав. По-добре взимай от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.