Jump to content
BulForum.com

Продавам 8800гтс 320mb

Recommended Posts

Здравейте! Продавам нвидия 8800гтс ддр3 320бита 320мб, но неработеща. Работеше си перфектно, но днес като включих компа и се появиха едни червени черти и като рестартирах ми изписа entering sleep mode. Картата ако и се презапоят паметите или процесора сигурно ще тръгне не съм сигурен. Ето и снимки: http://desmond.imageshack.us/Himg171/scaled.php?server=171&filename=sdc123201.jpg&res=landing , http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=sdc123171.jpg&res=landing , http://desmond.imageshack.us/Himg849/scaled.php?server=849&filename=sdc123141.jpg&res=landing .

Снимките са от колегата, от който я купих. Цена 25лева. 30лева с DVI преходника. Вентилатора и работи духа, но не знам какво се е случило.

Сега говорих с познати, които се занимават с това и ми казаха, че ако я сложа във фурната на 200 градуса за 7 минути и увия кондензаторите и пинчето за захранването с фолио, може и да проработи. Аз го знам това, но не мога да махна пластмасата отгоре на видеото и не мога да пробвам.

Сега говорих с познати, които се занимават с това и ми казаха, че ако я сложа във фурната на 200 градуса за 7 минути и увия кондензаторите и пинчето за захранването с фолио, може и да проработи. Аз го знам това, но не мога да махна пластмасата отгоре на видеото и не мога да пробвам.

Колега, ако добавиш 2кг. свински врат нарязан на 1,5см. филийки , 2-3 моркова на кръгчета, 2 глави нарязан на филийки лук, 1 шише доматен сок, супена лъжица захар, същата сол , кимеон и черен пипер, 1 листо дафинов лист и 150гр. бяло вино ще я взема веднага. :beerchug :lol: :punk :rofl:

младенски, учудва ме, че не го знаеш този метод с фурната. Във форума на хардуербг си има цяла тема и доста хора са се похвалили вътре, че са успели да върнат обратно към живота умрелите си карти. Лошото в случая е, че това е временно решение.

младенски, учудва ме, че не го знаеш този метод с фурната. Във форума на хардуербг си има цяла тема и доста хора са се похвалили вътре, че са успели да върнат обратно към живота умрелите си карти. Лошото в случая е, че това е временно решение.

Разбира се, че го знам това, но просто не можах да се сдържа, в момента готвя това ястие и чакам жена ми да се прибере и просто не остоях на изкушението. Чел съм темата в Хардуербг но наистина е временно. За челта имам познат с духалка горещ въздух която наистина върши работа, а не като фурната.

Извинявам се за поста, но наистина не се сдържах.

Искам да се извиня и на колегата пуснал темата.

Поздрави, Младен.

Абе тръгва работи си, но ми дава грешка в device managera DEVICE CANNOT START (CODE 10) ERROR и не знам на какво се дължи. Сменях драйвери всичко. Казаха ми, че дори може да и нямало нищо, а захранването ми да е било проблем. Вчера не иска да тръгне само, а днес тръгна монитор и всичко, сега дори пиша от него.

Видеото го пробвах туко що на съквартиранта ми на компютъра и запали без проблем, а на моя не иска. Предполагам сигурно е проблем с Pcie входа, защото като сложих друга pcie карта на моя пак не тръгна изглежда. Ами тогава видеото пак е в продажба, защото като не ми работи pcie входа ще карам на agp. Цената му е 50лева + DVI преходника и 2 дни money back ако има проблем.

Колега от шота които си дал ясно се вижда че перката е на 100% което според мен си е доста шумно имаики предвид че е турбина , да не говорим че при 100% перка тази 60 градусова температура в idle ревим си е просто МНОГО от където и да го погледнеш.

п.п Защо си даунклокнал ядрото на видео картата?!! Ясно се вижда че е с 50мхз по надолу от реалните 513мхз и сега е 460мхз?!!

За температурата, че е много е много, но е нормално, защото пастата на видеото не е сменяна скоро и то там идва, а като цяло не е много шумна, доста тихо си работи за оборотите, но това е вече въпрос на свикване. Ето картинка от интернет колко показва

Temp.png

Temp.png

Моята работи в момента и за сега не съм имал проблем. Играя lineage 2 и за сега няма проблем, но както писах на един колега игри като Crysis, Crysis 2, Metro 33, картата загрява, но това е, защото игрите са доста тежки и предполагам ако се смени пастата на картата ще се оправи това загряване, предполагам. 45лева е цената на картата без DVi преходна и 50лева с него.

значи картата е много яка по принцип ако работи :). аз играя 3 измерни стрелкови игри и се справя много добре (адски съм доволен от нея) докато не спря.

По принцип при резолюция 1024x768 тая карта няма да се спре и пред наи-якия шутър(massefect1,2 и 3) и всякакви други от тоя тип.

Е как така изведнъж ти се оправи на твоя компютър нали не вървеше ту палеше, сега как върви ? Давай я за скрап тая карта че ми се струва че мяташ по асмата. Щом работи пусни един ГПУЗ пусни и един 3д марк 2006 при дефалт скорости на ядрото и дай да видим дали го минава успешно и какви градуси развива. Ясно е че температури от 80-85 са нормални за 8800 така че ако не клонят към 100 няма да ни уплашиш.

Бъди сигорен че на Furmark ще задмине 100-те градуса със сигорност защото си мисля че тази карта не е по реда си . Ако картата е читава при тест 10 мин на Furmark и при перка на Auto не трябва да минава 85-87 градуса. Направи един такав тест от 10 мин да се обедим че е наред тази карта и за да няма повече съмнения и излишни приказки. Поздрави

п.п Още не си ми отговорил на въпроса в предния ми пост а имено : Защо си даунклокнал видео картата?!! Ясно се вижда че е с 50мхз по надолу от реалните 513мхз и сега е 460мхз , паметта от 800мхз сега е на 700мхз , шеидаърите 1188мхз на 1026мхз?!!!

А може би пича се е освяткал за метода с фурната, тя е възкръснала и не е имал паста за повторното намазване, та сега в темата лъже и маже.

Не мога да Ви разбера "маже та лъже", както се вижда съм написал, че при новите игри като crysis, crysis 2, metro 33 се рестартира видео картата, от което следва, че няма да мине furmarka, мислете малко преди да говорите. Картата я даунклокнах, когато играех crysis 2 и се рестартира и от тогава го зададох в rivatuner при стартиране на windowsa да тръгва с тези честоти. Марк 2006 го минава без проблем, но в момента не съм си в квартирата, за да мога да пусна снимка от резултата и градусите. И на всеки, който ми пише на лично му пиша, че картата прегрява на по - тежките игри и ако сложи паста, може би проблема ще се оправи. На call of duty mw3 нямам проблеми. Картата за сега е запазена за един колега.

Човек ти яко си противоречиш, първо писа че картата не работи, после писа че работи перфектно, ся я продаваш като не работеща и пишеш че има артефакти и че не се включва, и следващия ти пост пак пише че работи сам оче като я down клокнеш. А върви разбери кво имаш предвид. Как хем ще мине 3д марка без проблем , хем ще има артефакти, хем не тръхгвала хем се рестартирала.Или яко лъжеш мажеш (пак го казвам) или не можеш да се изразиш като хората та да разберат всички какво имаш предвид.

Или ти не можеш да четеш и почваш да бълнуваш. И айде кажи ми къде съм писал, че има артефакти, боже и кога съм написал, че като съм даунклокнал, защото не работила и, а когато е на нормални честоти не работи, казах, че съм я даунклокнал да не загрява толкова много. Картата е у един колега за тест вече 2ри ден и няма проблем. Май Вие трябва да се научите да четете като хората. Темата може да се затвори.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...