lwl Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Наскоро се сблъсках с един проблем относно unrar/unace. Свалих си едни приложения, които бяха по 200 мб и бяха разделени на части с разширения *.r00 , *.r01, *.r02 , *.r03 и тн. Въпросът ми е как да ги сглобя, с каква програма и точно как ? Ако някой знае да напише. Не ми трябва спешно и знаех как става под windows, но скоро го изтрих съвсем безотговорно и сега незнам как да свърша тази работа под линукс и направо ме е яд, че свалих толкова много приложения на части, които сега не мога да сглобя за да тествам. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Наскоро се сблъсках с един проблем относно unrar/unace. Свалих си едни приложения, които бяха по 200 мб и бяха разделени на части с разширения *.r00 , *.r01, *.r02 , *.r03 и тн. Въпросът ми е как да ги сглобя, с каква програма и точно как ? Ако някой знае да напише. Не ми трябва спешно и знаех как става под windows, но скоро го изтрих съвсем безотговорно и сега незнам как да свърша тази работа под линукс и направо ме е яд, че свалих толкова много приложения на части, които сега не мога да сглобя за да тествам. Мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> Има си unrar приложение, просто си го потърси из нета и си го инсталирай. Ако си със слак има пакет на www.linuxpackages.net. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 rar e *.rar http://www.rarlab.com/rar/rarlinux-3.4.b2.tar.gz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted July 26, 2004 Author Share Posted July 26, 2004 Има си unrar приложение, просто си го потърси из нета и си го инсталирай.Ако си със слак има пакет на www.linuxpackages.net. Успех. <{POST_SNAPBACK}> със слак съм и знам, че има unrar приложения, даже го имам, но въпроса ми е как точно става сглобяването, с коя команда и се чудя може ли да стане с някоя програмка, която има GUI? edit: благодаря много на всички и най-вече на netrootbg, разбрах най-после как става :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.