Jump to content
BulForum.com

въпрос относно unrar/unace

lwl

Recommended Posts

Наскоро се сблъсках с един проблем относно unrar/unace. Свалих си едни приложения, които бяха по 200 мб и бяха разделени на части с разширения *.r00 , *.r01, *.r02 , *.r03 и тн. Въпросът ми е как да ги сглобя, с каква програма и точно как ? Ако някой знае да напише. Не ми трябва спешно и знаех как става под windows, но скоро го изтрих съвсем безотговорно и сега незнам как да свърша тази работа под линукс и направо ме е яд, че свалих толкова много приложения на части, които сега не мога да сглобя за да тествам. Мерси предварително :confused

Наскоро се сблъсках с един проблем относно unrar/unace. Свалих си едни приложения, които бяха по 200 мб и бяха разделени на части с разширения *.r00 , *.r01, *.r02 , *.r03 и тн. Въпросът ми е как да ги сглобя, с каква програма и точно как ? Ако някой знае да напише. Не ми трябва спешно и знаех как става под windows, но скоро го изтрих съвсем безотговорно и сега незнам как да свърша тази работа под линукс и направо ме е яд, че свалих толкова много приложения на части, които сега не мога да сглобя за да тествам. Мерси предварително  :confused

Има си unrar приложение, просто си го потърси из нета и си го инсталирай.

Ако си със слак има пакет на www.linuxpackages.net.

Успех.

Има си unrar приложение, просто си го потърси из нета и си го инсталирай.

Ако си със слак има пакет на www.linuxpackages.net.

Успех.

със слак съм и знам, че има unrar приложения, даже го имам, но въпроса ми е как точно става сглобяването, с коя команда и се чудя може ли да стане с някоя програмка, която има GUI?

edit: благодаря много на всички и най-вече на netrootbg, разбрах най-после как става :]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...