Da_Devil Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 ot kade moga da namera toia software Accelerated-X niakoi moje li da kaje 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Не че нещо не мога да схвана за какво става дума? Какво е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 25, 2004 Author Share Posted July 25, 2004 ne6to det podobriava X misla :\ ama mi triaa mn spe6no za edin laptop seriata na X-accelerator e (LX) ako niakoi moje da e nameri sh sam mn blagodaner az e namerih ama platena Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 ne6to det podobriava X misla :\ ama mi triaa mn spe6no za edin laptop seriata na X-accelerator e (LX) ako niakoi moje da e nameri sh sam mn blagodaner az e namerih ama platena <{POST_SNAPBACK}> програмката я има по файловите сървъри [xdcc/fserve]. Намерих я в ircspy ... Само я потърси, след тва се логваш на някой от irc сървърите, влизаш в посочения канал и сваляш през dcc. Май нямаше нужда от толкоз обяснения, но аз да си кажа. След като я пробваш напиши един пост дали върши въобще няква работа тая програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 програмката я има по файловите сървъри [xdcc/fserve]. Намерих я в ircspy ... Само я потърси, след тва се логваш на някой от irc сървърите, влизаш в посочения канал и сваляш през dcc. Май нямаше нужда от толкоз обяснения, но аз да си кажа. След като я пробваш напиши един пост дали върши въобще няква работа тая програма. <{POST_SNAPBACK}> Може да го пробвам, макар че и драйвера от вендора на видео картата ми стига за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Това е най-общо казано графична среда (не само shell, а цял сървър, API и т.н.). Твърди се, че е най, ама най-най-най бързата такава. Е, не вярвам тези дето ще я опитат, да се притеснят, че това се твърди от самите й производители. Средата е комерсиална, напълно затворена, като код (поне за последно, когато я проверих) и според мен е абсолютно безсмислена за инсталиране и използване. Какво по-точно не ти харесва в XF86 и наследници? За какво ти трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Асъл и аз тва разправям за какво ни е ? Още повече щом е и с closed sourse а.к.а. клозет сорс ... (моля никой да не се обижда) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.