Jump to content
BulForum.com

Бразилия Шампион

Slain

Recommended Posts

е тва е отбора !!!! ;)

с резервния отбор да бие най-големия си съперник и да спечели Копа Америка :punk

Бразилия си е Бразилия ;)

Шампион Але Але :punk :punk :music

Хич не съм впечатлен. Вярно, че бяха без звезди. Ама първото полувреме видя ли ги как се лутаха като попови прасета? Само шансът им помогна да не падат с два и повече гола. Аз бях за Аржентина. Ама квото е, тва е :)

Хич не съм впечатлен. Вярно, че бяха без звезди. Ама първото полувреме видя ли ги как се лутаха като попови прасета? Само шансът им помогна да не падат с два и повече гола. Аз бях за Аржентина. Ама квото е, тва е :)

еми аржентина играха с едно 90% от звездите си...а бразилия ? говора за по опитни играчи като роналдо,роналдиньо,роберто карлош,емерсон,лима,лусио,кафу,дида,роке жуниор,зе роберто,едмилсон,кака,жуниньо,жилберто силва,ривалдо...стигат ли толкова :P

а от аржентина кой липсваше ? аймар,верон и креспо

тоя отбор на бразилия е супер не обигран за разлика от тоя на аржентина

важното е че взеха купата....тва бразилия винаги е била футболна страна...

lekx че слаб мач слаб...то толкова много грешки...обаче и тея са ги пуснали на няква 'българска нива' да играят

то тая топка как подскачаше не е истина...някой пусне пас по земя тя топката на главата му отиде :lol:

Така си е, не отричам, бразилците бяха със супер нетитулярен състав, ако мога така да се изразя :) Но не показаха добра игра. С дузпи всеки може да спечели.

Zerghathul и аз бях за Аржентина само касмета спаси бразилците от сигурна загуба. :D

И въпреки всичко ... FORZA ITALIA FORZA CALCIO FORZA AC MILAN

Абе и в аржентинския отбор липсваше отборът...но пак имаше няколко дето да играят докато в Бразилия бяха само Алекс и Адриано. И все пак имаха около 3 положения 2 от които голове и то в продълженията. Не ги умаловажавам ама можеше и съдията да даде минутка по-малко и да ядат супичка на закуска с вафли. Като цяло аржентинците мачкаха и трябваше да бият спокойно ама... При дузпите е каквото стане и все пак вратарят на Аржентина е мнгого лабав. А имат сумати вратари и в Аржентина и по Европа... Един път не скочи както трябва. То нямаше как да пропуснат. Честита да има е копата на Бразилия макар и незаслужена.

Мачът за финала беше равностоен. И двата отбора играха добре ;) , но Бразилия си е Бразилия :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...