mordeath Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Вече има първи геймплей. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ITq0hXCCB0#! Ето и сайта към самата игра. Дата на излизане - 12.10.2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 20, 2012 Author Share Posted July 20, 2012 Нов геймплей. http://www.youtube.com/watch?v=yeZrLpO-RcQ&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 GOTY кандидат. Определено ще задоволи нуждата ми за нов Thief. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Опитвам се да не следя новините покрай тази игра, за да не се спойлвам, но уви, изгледал съм всичко, което са пуснали Чакам я с нетърпение, STEALTH KILLING FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Нещо не ме грабва. А и графично изглежда доста зле. Добре, вече може да ме убиете с камъни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 http://www.joystiq.com/2012/08/09/premeditated-murder-in-dishonored/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 Можете да свалите играта от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 това ми прилича на bioshock Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 11, 2012 Author Share Posted October 11, 2012 това ми прилича на bioshock Е,и ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Като графика е грозна, като история ми се вижда интересна, но като изпълнение играта няма нищо общо с биошок (което за мен е голям + понеже биошока ми е скучна и монотонна). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 След 2 часа игра не съм "грабнат". РПГ елементът е недостатъчен за вкуса ми. Комбинацията от стелт и жестокост обаче е на ниво. В никакъв случай не е лоша игра, но определено ми липсва желанието да цъкам до 5 сутринта, както беше при Фолаут или Скайрим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Въпрос на вкус... аз скайрим я затртих след 2 часа и малко насилствено цъкане - все си виках: ей сега ще стане нещо яко и ще ме грабне играта, но уви. Тази поне ми е кеф за момента да правя екзекуции. Не знам обаче как успяха да направят играта толкова ръбата. Между другото ако човек не си играе да събира златото и разните му там руни и прочие едно ниво е 10 минути. Или иначе казано играта отнема малко по-малко от 2 часа за превъртане. Ако си минавал вече мисията даже и по-малко от 10 минути. Говоря за предпоследна трудност, понеже другите не съм ги пускал дори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Dishonored определено не е РПГ - по-скоро е ъпдейтнат Thief за момента смесен с малко биошок за конзолните играчи. X-COМ's the shit, yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Наистина е кратка. Поне може да се преиграе по различен начин още 1-2 пъти. Като цяло съм доволен Blink + assassination = orgasm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Почти я врътнах + ни едно убийство, на последна трудност Пацифизъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Много ми харесва.Гледам да събирам всички руини и да правя магии.Графиката наистина е малко като отпреди 3-4, да не кажа 5 години.Но няма и как да е, защото е с този стар енджин на unreal 3, ако не се бъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.