Grimjaur Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Въпросът ми е малко ламерски,ама просто сега се сблъсквам с него. Възможно ли е да се свържат две пц-та в лан през USB портовете? И как става това? Моля дайте ми и инфо за възможни проблеми свързани с темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Възможно е ама кабела е специялен и струва кинти около 40-50 лева мисля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Въпросът ми е малко ламерски,ама просто сега се сблъсквам с него.Възможно ли е да се свържат две пц-та в лан през USB портовете? И как става това? Моля дайте ми и инфо за възможни проблеми свързани с темата. <{POST_SNAPBACK}> Да може само, че не с обикновенния USB кабел а с USB link and Network Cable не съм сигорен, но май една от основните разлики в двата кабела е, че втория е кръстосан EDIT:когато купувах такъв кабел ми струваше 28лв.(кабела си върви със софтоер) ето ти повече инфо Има ги във всички по-големи фирми в града Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 26, 2004 Author Share Posted July 26, 2004 Благодаря много това ми свърши перфектна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Такива кабели има в офиса на VALI Computers и цената е 31.10лв. www.vali.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.